Sora suprema din Nemilosul Istanbul

Sora suprema din Nemilosul Istanbul poate sa fie atat Cemre, cat si Ceren. Decizia va apartine, caci, dupa ce veti citi prezentul articol, va vom ruga sa ne spuneti care credeti ca este cea mai cea sora din intreg serialul. Altfel spus, am dori sa stim care va e mai draga. Lupta dintre cele 2 va putea fi castigata numai de aceea care va primi cea mai mare portie de simpatie din partea dumneavoastra, evident. Haideti sa ne aducem aminte, pe larg, ce calitati si defecte au fetele.

Sora suprema din Nemilosul Istanbul

Sora suprema din Nemilosul Istanbul

Sora suprema din Nemilosul Istanbul

Inca din primele episoade ale serialului turcesc Nemilosul Istanbul, am vazut cata ura poate sa fie intre 2 surori. Chiar daca au crescut impreuna, dorinta de imbogatire poate strica chiar si cele mai bune relatii intre apropiati. Dupa ce si-a dat seama ca isi poate duce restul zilellor in lux, fara sa munceasca, Ceren a uitat de unde a plecat. Si, mai ales, a uitat cine a stat langa ea, la greu.

Rand pe rand, a inceput sa se certe ba cu Seher, mama ei, ba cu Cemre, sora ei. De-a lungul episoadelor, a dezamagit multa lume, asta pana in penultimul episod din serial cand, dupa cum am aflat si noi din rezumat, a fost ultima data cand au vazut-o cei din familia ei. Pana la acel moment mai putin placut, ne-am dat seama tare bine cine e ea.

Ceren cea rece, dar ambitioasa

Dintre Ceren si Cemre, nu e nicio indoiala ca prima este cea pentru care familia cade pe locul 2, in detrimentul banilor. Ea e o diva prea mare pentru a trai altundeva decat la conacul Karacay. Aici, luxul e la ordinea zilei, iar ea vrea sa se simta o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Vrea haine, vrea menajere, vrea respect. Iar pentru toate acestea, are nevoie de bani. Iar singura ei ocazie sa ramana acolo e sa il imbarlige pe Cenk. Pe la inceputul serialului, a reusit. Apoi insa, baiatul lui Agah si-a dat seama cine e si a alungat-o…

In definitiv, am putea spune ca asa-zisele calitati ale lui Ceren sunt luciditatea de care poate sa dea dovada cand vine vorba de propriile interese si ambitia cu care vrea sa isi duca planurile la bun sfarsit. Daca e vorba de bani, lasa toate sentimentele si se axeaza pe a ajunge la linia de final. Nici nu o intereseaza ca, uneori, da in drumul ei de mama sau sora ei.

Cemre, cea cu sufletul mare

Cea de-a 2-a fiica a lui Seher este Cemre. Spre deosebire de Ceren, aceasta poate fi numita o fiinta umana in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ea, conteaza omenia si felul in care se simt cei din jurul ei. Isi poate pune deoparte grijile, atunci cand vine vorba de problemele altora. A fost singura care a vazut in Nedim adevaratul sau potential. Cand nimeni nu mai spera, ea a facut tot posibilul sa il ajute sa se vindece.

Putem spune ca empatia este calitatea ei de baza. Indiferent de cate ar avea pe cap, Cemre nu poate sa nu ii ajute pe cei din jur. Apoi, vine, evident si bunatatea, de care ea a dat dovada de fiecare data cand a avut ocazia. Pe langa ele, am putea adauga si demnitatea. In primele episoade, ar fi putut si ea sa se bage in seama cu Cenk, daca ne intelegeti. La fel ca si sora ei. Insa, ea a avut indeakjuns de multa demnitate pentru a-i da o palma fiului boierului.

Care dintre ele este sora suprema din Nemilosul Istanbul?

Dintre cele 2 fete ale lui Seher, numai una poate sa fie sora suprema din Nemilosul Istanbul. Astfel o puteti alege fie pe Ceren, fie pe Cemre. Stim, nu este deloc o alegere usoara. Tocmai de aceea suntem curiosi sa vedem care va avea cele mai multe nominalizari.

Ne puteti spune si pe pagina de Facebook. Tot acolo puteti sta la discutii despre serial, dar si personajele ce s-au perindat prin el. Sunt mii de telespectatori pe pagina, toti adorand actiunea din Nemilosul Istanbul.