Serialul turcesc Trei Surori incepe in Romania. Care e povestea?

Serialul turcesc Trei Surori incepe in Romania. Care e povestea? Vom afla cu totii din articolul nostru de astazi. Va vom prezenta pe scurt la ce situatii ne putem astepta, dar si la ce fel de personaje. Dupa aceea, desigur, va vom spune si cand incepe, pe ce canal, dar si la ce ora. Practic, o sa avem meniul complet. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Serialul turcesc Trei Surori incepe in Romania. Care e povestea?

Serialul turcesc Trei Surori

Serialul turcesc Trei Surori

La an nou, seriale turcesti noi! Se pare ca in Romania vom avea noi povesti de dragoste inca din primele zile ale anului. Unul dintre ele este, desigur, serialul turcesc Trei Surori, care se anunta a fi unul tare, tare emotionant. Insa, despre ce este vorba, de fapt? Se spune ca o casatorie reprezintra un punct de cotitura in viata oricarei femei. Dupa ce devine sotie, lucrurile se schimba in bine, pentru ca devine oficial nevasta unui barbat pe care il iubeste si alaturi de care va putea construi lucruri frumoase. Va putea avea o familie, se va putea bucura de o dragoste superba si asa mai departe.

In teorie. Caci in practica, exista si anumite cazuri in care o casatorie nu e altceva decat inceputul unui calvar. Asa se intampla si in cazul lui Turkan, protagonista din acest serial. Stim, avand in vedere titlul productiei, v-ati fi asteptat probabil sa fie vorba despre nu una, nu doua, ci despre trei protagoniste. Si asa si este, sa stiti, insa povestea se petrece din cauza casatoriei lui Turkan, aceasta fiind sursa unora dintre problemele cu care se vor confrunta ele. Destinul va incerca sa le desparta, insa ele vor trebui sa ramana impreuna si sa fie o familie. Turkan este interpretata de actrita Ozgu Kaya, pe care noi, telespectatorii, deja o stim din serialul turcesc Dragoste si Secrete.

Cand si unde incepe?

Dupa cum v-am spus si la inceput, serialul turcesc Trei Surori incepe in Romania in primele zile ale anului. Mai exact, in a 2-a zi, pe postul de televiziune AcasaTV. Aici, telespectatorii vor putea urmari povestea surorilor, de la bun inceput. Serialul se va vedea putin mai tarziu, de la ora 22. Insa, o veste buna ar fi faptul ca se va difuza de luni si pana vineri.

Practic, vom avea cate 5 episoade pe saptamana. Nu stim voi, insa noua ne pare rau de fiecare data cand auzim despre vreun nou serial ca va fi doar o data sau poate de 2 ori pe saptamana. De ce? Pai, cu doar 2 episoade saptamanale, exista sansa sa uitam rapid ce s-a intamplat in ultimul episod, pana apare urmatorul. Revenind insa, sa tinem minte: luni, 2 ianuarie, de la ora 22, vom avea parte de episodul 1 din serialul turcesc Trei Surori.