Demet Ozdemir are un nou iubit!

Demet Ozdemir are un nou iubit! Superba actrita care o joaca pe Zeynep in serialul turcesc Prizoniera Destinului se pare ca traieste o frumoasa poveste de dragoste. Din pacate insa, gurile rele au ceva de spus despre legatura dintre actrita si cel care i-a furat inima. Aflam si noi din randurile urmatoare cine este norocosul, dar si ce spune lumea.

Demet Ozdemir are un nou iubit!

Demet Ozdemir are un nou iubit

Demet Ozdemir are un nou iubit

Actrita Demet Ozdemir este tare ocupata. Inca filmeaza la serialul turcesc Prizoniera Destinului si, dupa cum a mai afirmat si ea, e un rol tare greu. Sentimentele puternice si trairile pe care trebuie sa le transmita si telespectatorilor o obosesc adesea. Insa, ii place la nebunie ceea ce face, asa ca nu se plange. Insa, noi voiam sa va spunem ca, am fi fost tentati sa credem ca a pus viata personala pe planul doi. Nu ne astepta sa auzim de vreun iubit de-al ei, pentru o perioada. Insa, iata ca ne-a surprins pe toti.

Demet Ozdemir este intr-o relatie cu Oguzhan Koc, un cantaret apreciat in Turcia. ei se pare ca se inteleg de minune, iar fanii au reactionat pozitiv. Desigur, exista si cei care nu au o parere atat de buna despre noua relatie a actritei. De ce? Pai, s-ar parea ca noul ei iubit e fostul unei prietene bune de-ale ei.

S-au suparat rau

E vorba despre Yangmur Tanrisevsin, care a avut o relatie cu domnul Koc. Pana la urma, s-au despartit si fiecare si-a vazut de viata lui. Au trecut cateva luni bune de atunci. Iar acum, cand a auzit ca fostul ei s-a cuplat cu una dintre prietenele ei bune, respectiv Demet Ozdemir, s-a suparat. Intr-un fel, o intelegem, caci nu e frumos. E ca o regula nescris intre prieteni si prietene. NU e permis sa intri intr-o relatie cu unul din fostii sau cu una din fostele prietenilor tai.

Totusi, iata ca pe Demet nu o afecteaza gurile rele. Ea isi vede mai departe de noua relatie, care se pare ca merge ca pe roate. Intre timp, ea e bucuroasa si ca Prizoniera Destinului scoate audiente bune si isi vede de actorie. Ramane sa aflam daca Yangmur va avea vreo declaratie referitoare la acest subiect sau va lasa totul si se va ocupa de cariera ei.