Prizoniera Destinului se va termina mai repede!

Prizoniera Destinului se va termina mai repede! Din pacate, este o veste pe care telespectatorii care privesc cu interes aventurile lui Zeyneo si Mehdi cu siguranta nu o vor primi prea bine. Insa, ce s-a intamplat, de fapt? De unde pana unde s-a luat aceasta decizie? E timpul sa aflam din urmatoarele randuri.

Prizoniera Destinului se va termina mai repede!

Prizoniera Destinului se va termina mai repede

Prizoniera Destinului se va termina mai repede

Serialul Prizoniera Destinului, cu Ibrahim Celikkol pe post de protagonist, a suferit mai multe schimbari de cand e in grila. Prima data a fost pana la ora 23. Apoi, de cand s-a bagat iarasi Familia Medici Conducatorii Florentei, episoadele au devenit mia scurte cu jumatate de ora. Fanii au crezut ca gata, aceasta va fi ultima schmbare a serialului lor preferat. Din pacate insa, mai trebuie sa suportam inca una. Haideti sa aflam despre ce este vorba.

Incepand de miercuri, 13 ianuarie, Prizoniera Destinului se termina mai repede. In loc ca episodul sa se sfarseasca la orele 22:30, Zeynep si Mehdi vor disparea de pe ecranele noastre la ora 22. Altfel spus, iarasi s-au scurtat episoadele, dupa ce, initial, ele se terminau la ora 23. Schimbarea se va vedea in zilele de miercuri si joi.

De ce aceasta schimbare?

Bun, si acum ca am aflat de noua schimbare, trebuie sa intelegem si de ce se intampla acest lucru. Probabil stiti deja ca a inceput sezonul 2 din Survivor Romania. Ei bine, datorita audientelor uriase, grila se va modifica. In loc sa inceapa de la 22:30, dupa Prizoniera in zilele de miercuri si joi, luptele dintre Faimosi si Razboinici vor incepe la ora 22. Cu alte cuvinte, Prizoniera s-a scurtat ca sa inceapa mai devreme Survivor.

Desigur, emisiunea sportiva are foarte multi fani, care se regasesc in audiente. Dar si Prizoniera are, nu trebuie sa uitam. De aceea, suntem siguri ca multora nu le va convine schimbarea. In acelasi timp, vor fi si persoane pentru care episoadele cu jumatate de ora mai scurte nu vor fi niste probleme asa mari. In ce categorie va incadrati? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, sa stiti.