Totul Pentru Familia Mea Episodul 30 Rezumat: Greseala lui Omer!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 30 Rezumat: Greseala lui Omer! Tanarul face ceva ce n-ar trebui…Ceva ce ii va afecta pe apropiatii sai. Insa, desigur, o va face fara sa stie sau sa isi dea seama. Intre timp, nici ceialti nu au parte de liniste. Akif pare ca e mai rau ca niciodata. Iar Nebahat si Suzan isi continua planurile. Ce va urma? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 30 Rezumat: Greseala lui Omer!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 30 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 30 Rezumat

Dragii nostri, ca de fiecare data, cauta orice mijloc de a face bani prin fortele lor proprii. De data aceasta, baiatul lui Sengul si cu Omer si-au gasit de lucru pentru scurt timp. E vorba de ceva relativ usor, insa ce implica destul de multa putere fizica. Niste echipamente trebuie mutate dintr-o cladire in alta. Omer face ce are de facut si atat. Practic, isi vede de treaba.

Ce nu stie el e ca alti baieti care au venit la treaba nu au aceleasi ganduri curated ca si el. Vazand ca pe birourile din respectiva cladire sunt si niste lucruri pe care le-ar putea vinde sa faca si mai multi bani, le iau, fara pic de rusine. Paguba e destul de mare, iar cand vin proprietarii, cei care au furat sunt deja plecati. Omer, care, dupa cum v-am spus, a venit doar sa isi faca treaba, a ramas in urma si pare surprins cand ii vede pe acestia suparati. Ei il iau la intrebari, crezand ca e unul din acolitii hotilor, insa acesta le spune ca nu are treaba. Ba chiar le adauga faptul ca, daca aude sau vede ceva ce i-ar putea ajuta sa ii prinda pe hoti, o sa le spuna.

Nu stia ca sunt cu ei

Nu trece mult timp si pe Omer il contacteaza chiar acei baieti. Ei habar n-au ca Omer a discutat deja cu oamenii si cred ca e si el de partea lor, asa ca ii propun o noua…lovitura. Atunci Omer se face ca da, chiar si-ar dori sa participe si intreaba unde si cand. Dupa ce afla aceste detalii, anunta politistii si indivizii sunt prinsi. Ce nu stia insa Omer e ca cu respectivii se afla si Ogulcan si Doruk…

Din fericire, ei nu sunt retinuti prea mult timp, deoarece Omer, dupa ce afla, se duce si spune ca ei sunt nevinovati si nu au legatura cu cei care, intr-adevar, au luat acele electrocasnice. Astfel, Ogulcan si Doruk sunt eliberati. Dar prietenii acelor indivizi care credeau ca au dat lovitura se enerveaza si vor sa se razbune pe Omer al nostru. Afla unde invata si se duc dupa el, cu gandul sa ii dea o lectie. Si bietul Omer chiar ar fi patit-o, daca nu se bagau baietii pentru el. Aici ne referim la Doruk, Ogulcan, Berk si…Tolga. Da, acel Tolga, care baga doar intrigi, s-a bagat pentru Omer. Si Cemile cand a vazut, i-a aratat si ea un strop de bunavointa.

Balul mascat

Akif stie el ce face, ca doar e un vulpoi batran, asa cum am mai zis-o noi. Face el ce face si pana la urma reuseste sa pacaleasca iar pe Nebahat. Astfel, femeia aceea dornica in episoadele trecute sa ii dea o lectie lui Akif a redevenit femeia care il place si care nu l-ar trada, aparent. Sau sa se dea doar pacalita?

Intre timp, Harika si Suzan au un plan. Ele vor sa vada daca pana la urma Kaan are vreo legatura cu Akif sau nu. Harika reuseste sa ia un pahar, sa vada daca pana la urma Kaan este ceea ce crede Suzan, adica baiatul lui Akif sau nu. Intre timp, dragii nostri se pregatesc pentrun balul mascat. Ei trebuie sa faca rost de bani pentru a putea lua biletele. Se anunta a fi un bal interesant. Pana la urmatorul rezumat, va invitam si pe pagina de Facebook.