Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat: Certuri peste certuri

Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat: Zeynep se simte tradata de Baris, dupa ce acesta a venit sa afle adevarul, dupa cum stim deja din rezumatul episodului 36. Ce treaba a avut el de a venit sa o urmareasca? Da, pana la urma, el a aflat adevarul si s-a suparat teribil. Insa, mai suparata pare sa fie Zeynep, care nu se astepta la un astfel de gest din partea lui. Spera sa nu isi bage nasul, dar iata ca a facut-o. Haideti sa vedem ce se intampla mai departe…

Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat: Isi da demisia

Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat

Baris pur si simplu nu poate intelege de ce Zeynep nu doar ca se mai gandeste la Mehdi, dar il mai si ajuta. S-a purtat in ultimul hal cu ea, iar ea acum vrea sa il scoata de la racoare? Pe bune? Pare ca ceva nu se leaga. Zeynep nu are de gand sa ii dea un raspuns in aceasta privinta. Isi cere doar scuze de la el si ii spune ca va fi nevoita sa demisioneze.

Intre timp, Mehdi isi d seama ca sederea lui dupa gratii va fi din ce in ce mai grea. Unul dintre oamenii care l-ar fi putut scoate de acolo, respectiv Berik, se pare ca nu mai e. Singurul care mai poate face ceva in acest sens ar fi Ercan, dar pare putin probabil…Isi da seama ca nu i-a mai ramas decat dorinta de razbunare pe Veysi si isi foloseste banii primiti ca sa ajunga aproape de el si sa se racoreasca.

Adevarul crunt

Stand in spatele gratiilor, Mehdi a cam pierdut legatura cu realitatea, din pacate. El crede ca, dupa ce va iesi, totul va fi fix ca inainte. Nimic mai fals. Ai lui nu mai au casa. Afacerea cu anvelope nu mai exista…Iar Cengiz stie toate aceste lucruri. Tocmai de aceea, dupa ce Mehdi refuza sa aiba grija de afacerile sale, cand va iesi, ii spune adevarul. Iar Mehdi ramane perplex. Asadar, cand va iesi, va trebui sa o ia de la 0…

Cengiz ii spune sa stea cuminte pana cand vine procesul ce il poate scapa de dupa gratii. Daca va vrea sa faca pe masculul, e posibil sa nu mai scape cu viata. Si in tot acest timp, atat Baris, cat si Zeynep, incep sa aiba mustrari de constiinta. S-au desparitit, dar le pare rau.

Impacarea

Ali Riza il scoate pe el si pe fratele acestuia la un restaurant. In aceeasi seara, Sultan, Zeynep si ai lor ies si ei la alt resturant. Licorile lui Bchus isi fac simtita prezenta si dau la o parte barierele. Zeynep si Baris ajung sa se sune. Mai tarziu, cele 2 grupuri se unesc, iar cei 2 ajung sa vorbeasca. Baris e de parere ca, desi nu recunoaste, Zeynep inca il iubeste pe Mehdi.

Ea ii recunoaste ca nu, nici vorba de asa ceva. Singurul motiv pentru care a ales sa il ajute e mila. A ajuns intr-o situatie urata si site ca nu e vinovat. Pe langa acest lucru, nimeni din familia lui nu are banii necesari pentru un avocat bun. Asa ca ea a ramas singura lui salvare. Baris se face ca intelege si se impaca. Pentru cat timp, ramane de vazut.

Prizoniera Destinului Episodul 37 Rezumat: Bani in schimbul libertatii

Sotia lui Ercan a stat putin sa se gandeasca si si-a zis ca totusi e o ocazie buna sa mai faca un ban si de pe urma lui Zeynep. Asa ca ii spune ca daca vrea sa apara schimbari la declaratie, sa ii aduca nici mai mult, nici mai putin de 500.000 de lire turcesti. E o suma imensa, iar Mehdi nu are de unde sa faca rost de ea. Zeynep isi da seama ca dintre toti cei pe care ii cunoaste, doar Baris ar dispune de o asa suma uriasa. Doar ca Mehdi nici nu vrea sa auda. Prefera sa ramana in acel loc sinistru, decat sa fie ajutat de Baris.

Vine si ziua procesului, iar Zeynep e suparata pentru ca stie ca nu are cum sa il ajute. Mehdi pare resemnat. Doar ca…vine si decizia finala. Si ce sa vezi? Mehdi este eliberat. De ce? Ercan vine si isi schimba declaratia, in favoarea lui si, astfel, i se da drumul. Zeynep habar nu are ce s-a intamplat. De unde pana unde si-a schimbat declaratia? Mehdi e convins ca, de fapt, Baris a dat banii, chiar daca el i-a spus lui Zeynep ca nu vrea ajutorul lui. Ce s-a intamplat, pana la urma? Ramane sa aflam. Pana atunci, haideti si pe Facebook.