Cand se termina serialul turcesc Nehir?

Cand se termina serialul turcesc Nehir? Intrebarea este pe buzele tuturor celor ce au urmarit peripetiile lui Nehir inca din primul episod. Pe atunci, era o tanara relativ simpla. Dar nimeni nu credea ca povestea va evolua asa cum a facut-o. Si probabil ca nimeni nu va putea anticipa finalul, care este cu mult mai aproape decat am vrea noi, din pacate. Detalii despre ultimul episod din Nehir vom afla din randurile urmatoare. Inainte de a incepe, nu uitati: daca aveti prieteni care urmaresc serialul, dati-le de stire de acest articol, sa stie si ei.

Nehir, un serial aparte

Cand se termina serialul turcesc Nehir

Cand se termina serialul turcesc Nehir

Undeva prin vara, cand era cald si frumos, am auzit ca va incepe serialul turcesc Nehir. Bucurosi nevoie mare, am inceput sa ne uitam. Si ne-a placut, caci totul parea sa fie diferit. Protagonistul, respectiv Nehir, interpretat de actorul Feyyaz Duman, nu era ca altii. Stiti deja ca intr-un serial turcesc, ca o relatie de dragoste sa functioneze, protagonista trebuie sa fie tanara si frumoasa, iar protagonistul si el tanar si frumos. Ei bine, Nazim nu prea era asa. Spre deosebire de Nehir, el era mai…batran. Asa ca a fost si mai interesant sa vedem cum se dezvolta relatia dintre ei.

Apoi stim bine ca venit Tarik in ecuatie, care a inceput fara sa stie, sa se indragosteasca de Nehir. Si de aici am avut un triunghi amoros, pana a aparut si Bahar. Nazim s-a cuplat cu ea, Tarik a crezut ca gata, are drum liber spre Nehir. Din pacate insa, tanara a ramas tot cu gandul la el. Si triunghiul amoros continua pana si in ziua de astazi. Cand, din pacate…nu prea mai sunt multe episoade. In scurt timp, va trebui sa ne luam ramas bun de la ei toti. Inca un serial frumos se va termina, astfel…

Cand se termina serialul turcesc Nehir?

Bun, haideti sa nu va mai tinem pe jar. Va spunem simplu ca ultimele 2 episoade din Nehir se vor difuza pe 13 si respectiv 14 decembrie. Astfel marti, pe 14, se termina Nehir si vom vedea ce se va intampla cu ai nostri. Isi vor da seama pana la urma Nazim si Nehir ca sunt facuti unul pentru celalalt? Sau va reusi Tarik sa devina sotul pentru totdeauna al lui Nehir? Sunt multe intrebari la care inca nu avem raspunsuri. Asadar, se pare ca ultima luna din an reprezinta si ultimul episod pentru inca un serial care noua personal ne-a placut foarte mult.

Dupa ce Doctorul Minune s-a terminat acum cateva zile (puteti citi aici rezumatul ultimului episod), nici bine nu ne-am putut linisti, ca iata, se termina si Nehir. Nu va fi greu, cu siguranta. Pana la urma, au trecut atatea luni de cand e la TV si, vrand, nevrand, ne-am atasat de ei. Si cu aceasta, terminam si noi prezentul articol, in care v-am spus cand se termina serialul turcesc Nehir. Ati mai fi vrut sa continue? Ne puteti spune parerile dumneavoastra si pe retelele de socializare. Avem pagina de Facebook unde vorbim despre serial si despre ce se mai intampla in el.