Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat: Inceputuri vechi

Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat: Inceputuri vechi! Da, stim ca poate pentru multi dintre dumneavoastra aceasta sintagma pare una lipsita de sens. Insa, veti intelege pe parcurs de ce am ales-o. Mehdi iese de dupa gratii, deci, in principiu, are parte de noi inceputuri. Insa, acolo unde se intoarce, se regasested cu aceleasi persoane pe care le-a lasat si cand a intrat unde a intrat. Asa ca vom vorbi despre aceleasi conflicte pe care le-am avut si inainte. Doar ca, de data aceasta presarate cu si mai multe lacrimi si nervi din plin.

Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat: Din nou in libertate

Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat

Nici noi nu ne asteptam ca Mehdi sa redevina un om liber atat de devreme, cum nici el nu se astepta. Am aflat din rezumatul episodului anterior din Prizoniera Destinului ca Zeynep i-a propus sa il ajute Baris. Insa el a refuzat vehement. Pai cel care i-a furat-o sa vina sa il ajute acum? Face ceva pe toti banii lui, ca nu are nevoie de ei. Si cand aude faptul ca Ercan si-a schimbat asa peste noapte intreaga declaratie, isi spune ca ceva e in neregula. Sigur Baris s-a bagat si i-a dat banii. In loc sa se bucure ca va vedea lumina soarelui in fiecare zi, ca inainte, el sta si se enerveaza aiurea. Totusi, pana la urma, afla ca intr-adevar, nu Baris s-a bagat, ci Cengiz.

Familia lui Mehdi este bucuroasa ca acesta va fi iarasi alaturi de ei. Si el, la randu-i, e bucuros sa ii vada pe toti. Si putin surprins cand se uita in jur si ii vede si pe garzile de corp ale lui Cengiz. Pentru ca da, libertatea lui Mehdi vine si cu un pret. El va putea sa stea alaturi de failia lui. Insa, intre timp, va fi nevoie sa conduca afacerile lui Cengiz. Si cum acestea sunt periculoase, Mehdi va avea nevoie si de protectia acestor gorile. Poate ca unii, dandu-si seama in ce s-au bagat, ar fugi. Mehdi insa ramane si ared de gand sa faca ce i se spune. Da, e periculos, dar se simted si bine in acelasi timp. Simte ca are putere, un lucru pe care nu l-a mai simtit in ultima vreme.

Pericol la restaurant

Practic, Mehdi va trebui sa aiba grija de multe afaceri pentru care Cengiz si-a atras o gramada de dusmani, din pacate. Printre ele se afla si un restaurant. Dupa ce isi cere scuze de la familia lui Zeynep si dupa ce isi instaleaza familia intr-o locuinta de la Cengiz, el se duce acolo sa vada care e treaba. Evident, alaturi de el ii sunt atat cei apropiati, cat si toate garzile de corp.

Dupa ce se infrupta asa cum trebuie, se ridica sa plece cu totii. Insa, de nicaieri, apar niste indivizi pusi pe scandal. Si nu vorbim aici doar de un scandal simplu, vocal, ci de unul cu…arme. Bodyguarzii insa sunt pe faza si reusesc sa atenueze situatia in scurt timp. Chiar si asa, Mehdi ested furios pe seful lor. De ce? Pai, ce sef e el daca nu e in stare sa-si coordoneze oameni astfel incat el nici sa nu simta ca e vreun pericol prin preajma? Daca erau asa buni, nici nu ar fi trebui sa afle el si a lui ca exista niste indivizi pusi pe rele. Daca va mai lasa vreodata pe cineva sa se apropie asa mult, nu-l va vedea bine.

Vechi indeletniciri

Mehdi e bucuros ca s-a intors. Si cei din jur la fel. Iar acum, cand inteleg ca e mai bogat ca niciodata, parca mai mult vor sa ii stea in preajma. Benal, ca de obicei, vrea sa ii fure inima. Insa, isi da seama ca dupa toate cate s-au intamplat, el tot la Zeynep se gandeste…Nuh ar vrea sa aiba grija de Mehdi, caci a vazut ce pericole il pot astepta aici, in libertate.

Intre timp, Zeynep se simte iarasi ca intre ciocan si nicovala. Nermin reuseste sa se repuna pe picioare. Dupa atata vreme in care a trait simplu, caci nu mai avea bani, acum are din nou portofelul plin. Ce a vrut fostul ei sot sa faca nu a mers, iar ea si-a recuperat averea. Si normal ca nu mai vrea sa stea in aceeasi casa cu toata lumea. Vrea sa se mute undeva mai frumos. Si ar vrea ca Zeynep sa se duca dupa ea. Sakine va dati seama ca nici nu are de gand sa isi lase fiica cu ea. Dupa atata timp, nu mai are chef s-o ia de la capat. Zeynep insa nu mai are nici ea chef de aceste limitari. Daca ea vrea sa mearga cu Nermin, o va face.

Prizoniera Destinului Episodul 38 Rezumat: Temeri peste temeri

Chiar daca se site intr-un fel usuraa ca a putut sa ia o decizie de una singura, in sufletul lui Zeynep nu e senin. E incetosat, caci sunt temeri peste temeri si framantari care o fac sa nu poata sa vada soarele. Baris, care chiar isi doreste o relatie cu ea, nu stie ce sa mai faca. Si nici ce sa mai creada. O vede asa ingandurata si nu stie de ce. Presupune ca si intreaga treaba cu Mehdi o face sa fie asa prinsa in ganduri…

Intre timp, Sakine vrea neraparat ca fiica ei sa revina langa ea. Avem parte de o noua scena cu Zeynep in mijloc, Nermin intr-o parte si Sakine in cealalta parte, ca in primele episoade. Parca am fi la inceputul serialului. Iar Zeynep e pusa in fata aceleiasi decizii: Nermin sau Sakine? Pe cine sa aleaga? Pana sa poata ea sa dea un raspuns, niste indivizi cu arme se indreapta spre ele. Ce se va intampla? Aflam din urmatorul episod, desigur. Si pana la el, haideti si pe Facebook.