Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat: Mehdi nu mai poate

Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat: Mehdi, protagonistul interpretat de Ibrahim Celikkol, nu mai poate sa reziste pe asa-zisul post de mana dreapta a lui Cengiz. Aceste afaceri ale individului s-au dovedit a fi prea mult pentru el. Iar acum ar vrea pur si simplu sa se retraga si sa inceapa ceva pe cont propriu. Insa, ce nu stie el e ca din astfel de afaceri nu poti pleca asa, cand vrei tu. Se anunta vremuri grele atat pentru Mehdi, cat si pentru cei din apropierea lui. Insa, ce se va intampla mai exact? Haideti sa vedem.

Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat: Vechea viata

Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat

Prietenul la nevoie se cunoaste, spune o vorba veche. Si se pare ca se aplica si pentru Nuh, care indiferent de ce ajunge sa faca Mehdi, tot ii este alaturi. Asa se face ca pana si acum, cand iarf se afla la ananghie, el nu pleaca. In schimb, ramane si e pregatit sa ajute. Mehdi dupa cum v-am spus nu ai are de gand sa fie mana dreapta a lui Cengiz. Acesta cand l-a auzit, a ramas de-a dreptul socat. Pai sa dai tu cu piciorul la puterea pe care o ai, ca aghiotant al sau? Nu multi ar face asta. Vrand sa il sperie, el il avertizeaza pe Mehdi ca decizia lui de a pleca nu va ramane nepedepsita, asa cum crede el.

Astfel, in cazul in care finalul va fi cu el plecand, atunci Cengiz se vede nevoit sa ii dubleze datoria pe care trebuie sa i-o dea. Va dati seama ce inseamna asta pentru Mehdi. Si asa suma pe care a platit-o Cengiz pentru eliberarea lui a fost uriasa. Daca ar mai si dubla-o, Mehdi chiar ca u ar avea cum sa o plateasca. Insa aceasta nu ar urma sa fie singura repercursiune. Toti cei din jurul lui Mehdi ar avea de suferit, caci un om precum Cengiz nu ii uita pe cei care nu il asculta. In ciuda tuturor acestor potentiale repercursiuni, Mehdi decide sa plece. Are de gand sa revina la ce era el inainte de toate acestea: un simplu mester. Vrea sa isi deschida un atelier, iar Nuh ii va fi alaturi, desigur. El vrea o ceainarie.

Dragostea pluteste in aer

Daca la altii, dragostea pare a fi mai degraba dureroara in prezent, decat frumoasa, altii traiesc din plin acei primi fiori. Savas si Emine incep sa se cunoasca si mai mult. Si de la statutul de prieteni, vor sa treaca la urmatorul nivel, daca ne intelegeti. In acelasi timp, Ali Riza isi spune ca nu mai are de ce sa astepte, asa ca o cere pe Sultan.

Benal insa nu ar mai vrea sa se intoarca. Chiar si asa, Baris si Zeynep stiu ca un drum din acesta, pe care il vrea, nu ar fi cel mai bun. Asa ca pornesc in cautarea ei si o si gasesc. Dupa ce o lasa putin sa se mai linisteasca, ii spun ca o vor ajuta cu custodia. Mehdi nu a uitat-o nici pe Mujgan, de care vrea sa aiba grija.

Prizoniera Destinului Episodul 43 Rezumat: Acolitii…

Cengiz nu are de gand sa astepte. Si vrea sa ii demonstreze lui Mehdi ca nu sunt vorbe in vant ce i-a spus el. Asa ca il trimite pe Meto, unul dintre acolitii lui, alaturi de altii, ca sa ii aduca aminte lui Mehdi ca nu se poate juca cu un om ca el asa, usor si cand vrea el. Meto ii spune ca a venit dupa bani. Mehdi insa, calm, ii spune ca nu are de unde si ca ii va restitui datoria atunci cand va avea si el bani. Nervos ca e luat peste picior, Meto vrea sa se razbune si el pe Mehdi.

Asa ca atat el, cat si ceilalti acoliti ai lui Cengiz, isi scot armele si trag pe unde apuca, in cele 2 case ale lui Zeynep si ale lui Baris. Iar apoi, ca sa se stie de unde pana unde, au lasat dovezi la fata locului, ca sa se stie ca din cauza lui Mehdi. S-ar parea ca Cengiz vrea sa il preseze rau de tot pe Mehdi sa se intoarca. Daca va reusi si ce se va intampla vom afla din urmatoarele episoade. Pana la ele insa, haideti si pe pagina de Facebook despre serialul Prizoniera Destinului.