Ma Numesc Zuleyha Sezonul 4 a primit unda verde!

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 4 a primit unda verde! Toti cei care au inca urmaresc aventurile Zuleyhei au scos deja de la naftalina sampania si se aud deja paharele ciocnind. Se pare ca peripetiile din Adana vor continua intr-un nou sezon palpitant. Insa, de unde stim sigur? Si, mai ales, ce inseamna acest lucru pentru noi, fanii serialelor turcesti din Romania? Va invitam sa aflam impreuna din articolul de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 4 a primit unda verde!

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 4

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 4

DIn fericire pentru fani, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha a primit unda verde. Astfel, noi episoade vor aparea pe miciled ecrane din Turcia si nu numai, in curand. Presa a aflat aceasta informatie de la jurnalista Birsen Altunas. Aceasta este populara in Turcia, datorita informatiilor din spatele camerelor de filmat, pe care se pare ca le afla cu o usurinta care altora le-ar da batai de cap. Dansa afla inaintea multora ce se intampla cu un serial, daca sunt probleme pe platourile de filmare si alte lucruri. Iar cei care se uita la seriale turcesti o apreciaza pentru ca ii anunta din timp.

Datorita dansei, am aflat si noi mai multe detalii din serialele pe care le urmaream. Asadar, faptul ca se face si al 4-lea sezon din Zuleyha este sigur, daca a spus-o chiar Birsen Altunas. Insa, cand va incepe acest sezon mult asteptat? Ei bine, in Turcia, inca se difuzeaza al 3-lea sezon. Acesta se va termina in urmatoarele saptamani. Dupa aceea, actorii vor intra si ei intr-o pauza si prin vara, se vor apuca iarasi de filmat. Astfel, noul sezon va incepe in Turcia in toamna.

Cand incepe iar Zuleyha in Romania?

De ce este o veste extraordinara acest nou sezon si pentru noi, romanii? Pai, din 2 considerente: ne plac de nu mai putem toate personajele, iar povestea care a inceput demult cu Zuleyha, personajul interpretat de Hilal Altinbilek si Yilmaz inca ne capteaza atentia. Apoi, vine si faptul ca e posibil sa inceapa in Romania iar Ma Numesc Zuleyha in viitorul apropiat. La noi abia s-au difuzat primele 2 sezoane, iar daca in Turcia urmeaza sa se termine al 3-lea in curand, inseamna ca poate sa inceapa si la noi.

Probabil va intrebati de ce nu s-a putut tine pasul, astfel incat sa se dea si la noi in acelasi timp sezonul 3. Pai, la noi e problema cu numarul de episoade per saptamana. Daca in Turcia dintotdeauna a fost un singur episod saptamanal, noi am fost rasfatati cu cel putin 2. In unele dati, am avut chiar si 5 episoade in fiecare saptamana! Un lux, fara doar si poate. Si pentru ca cei de la postul de televiziune care difuzeaza aceste superbe seriale au vazut ca aceasta e reteta succesului, s-au gandit sa nu o schimbe.

De aceea, intotdeauna se asteapta sa se stranga o gramada de episoade dintr-un sezon, pana cand sa ne putem bucura si noi. Ca daca am avea un singur episod saptamanal, ne-am supara. Asa ca, pana la urma, mai bine asa, sa stim ca atunci cand incepe, avem parte din plin. Si revenind la Zuleyha, e posibil ca in curand sa inceapa si la noi al 3-lea sezon. Dumneavoastra v-ati bucura sa avem episoade noi din Zuleyha in Romania? Sau parca ati vrea alt serial? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.