Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in Romania!

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in Romania! E vestea anului pentru toti fanii serialelor turcesti, fara doar si poate. Unul dintre cele mai apreciate si cele mai iubite productii din Turcia se va intoarce pe micile noastre ecrane in foarted scurt timp. E o chestiune de zile! Da, da, dupa atata amar de asteptare, in sfarsit avem detaliile oficiale. Si vi le vom spune si voua in randurile ce urmeaza. Vom afla cand incepe, de la ce ora, dar si la ce surprize ne putem astepta de la noul sezon. Haideti sa vedem care este treaba.

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in Romania!

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3

Unii isi pierdusera deja speranta ca o sa o vedem pe Zuleyha prea curand. Dar altii au sperat si au tot sperat. Dupa ce in Turcia s-a terminat sezonul 3, deja ne gandeam ca o sa vina si la noi. Insa, nu a fost asa. S-a terminat la ei, a inceput altul, dar la noi in tara nici vorba sa inceapa. Astazi insa, va putem spune oficial ca Zuleyha, personajul jucat de actrita Hilal Altinbilek se intoarce in februarie. Nu mai sunt multe zile si ne vom putea bucura din nou de peripetiile ei. Si trebuie sa va spunem de pe acum ca primele 2 sezoane sunt adevarate pistoale cu apa, pe langa sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha. Vor fi super multe rasturnari de situatie, dar si disparitii…

Da, da, multe persoanje dragi noua ne vor parasi si cu siguranta ca vom ramane cu un gust amar. Dar actiunea se va desfasura si fara aceste personaje si se va dezvolta in directii pe care nici nu le putem banui. Ca sa nu va mai tinem pe jar, va spunem scurt, simplu si la obiect: serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se intoarce in Romania pe data de 2 februarie. Ca sa nu mai stati sa va uitati in calendare, va spunem ca pica intr-o miercuri. De la ora 20, vom pasi din nou in Cukurova si vom vedea ce mai e nou. Lucrurile vor fi incendiare inca din primul episod, trebuie sa stiti. Vom putea urmari noile peripetii ale lui Zuleyha 3 zile pe saptamana, adica miercuri, joi si vineri.

Ce se intampla in al 3-lea seon din serialul Ma Numesc Zuleyha?

Oho, cate si mai cate…Cuvantul de baza al sezonului va fi surpriza. Pentru ca de fiecare data cand vom crede ca lucrurile sunt intr-un fel, vom vedea ca, de fapt, e fix invers. Avem si personaje noi, care vor strica pentru totdeauna echilibrul dintre dragii nostri. Yilmaz pare sa fie mai furios ca niciodata pentru Zuleyha. Dupa zeci de episoade, el va afla ca Adnan este baiatul lui, nu al lui Demir. Si atunci, reactia lui va fi una surprinzatoare si ne va marca pe noi, telespectatorii.

In acelasi timp, Demir si Hunkar au parte de niste scene tensionate. Fiul isi acuza mama de diverse fapte care l-au adus pe el in acest punct, fara intoarcere. Vom vedea o noua femeie ce intra in viata acestuia si care va distruge totul. Iar el ii va cadea in plasa, ca un mielusel. Iar cand isi va da seama de greseala, va fi prea tarziu. Un lucru e cert: Ma Numesc Zuleyha sezonul 3 ne va arata noi dimensiuni ale personajelor noastre preferate. Suntem nerabdatori sa vedem ce se va intampla. Daca si voi asteptati cu nerabdare, haideti si pe pagina de Facebook a fanilor Zuleyha. Aici veti putea discuta si cu alti telespectatori despre ce se va intampla in noile episoade din al 3-lea sezon al acestui superb serial turcesc.