Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat: Apropieri periculoase!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat: Intre Zuleyha si Hakan apar nisted apropieri care sunt…nelalocul lor. S-ar parea ca sarmantul dusman al lui Demir stie ce si cand anume sa faca pentru a intra in mintea ei…Si odata ajuns in gandurile ei, se pare ca nu mai are de gand sa plece. Vrea s-o faca pe Zuleyha sa-l iubeasca…Haideti sa aflam si noi mai multe detalii.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat: Vrea sa plece in Izmir

Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat

Episodul 111 a fost unul greu. Zuleyha a aflat un adevar teribil despre Demir, care, s-ar parea ca nu este asa cum pare. Inainte s-o cunoasca, el s-a purtat foarte urat…Scrisorile de la Hulya si Ayten sunt adevarate. A noastra nu poate sa ramana indiferenta si decide sa se duca in Zimir, pentru a putea sa stea de vorba cu Hulya.

Cand aude ce are de gand sa faca, pe Hakan il cuprinde putin teama. Nu are Zuleyha ce sa caute la Hulya, sub nicio forma. Asa ca, in prima faza, el incearca sa o faca pe tanara sa renunte. Dar esueaza, caci a noastra stim ca e neinduplecata, atunci cand isi pune ceva in cap. Dorinta ei ramane in picioare, iar Hakan trebuie sa se dea infrant. Doar ca…nu total. Adica bine, nu poate sa o impiedice sa se duca pana in Izmir. Dar cine il opreste sa se duca si el cu ea si sa incerce pe cat poate sa puna nisted bete-n roate?

Schimbare uriasa

Pana acum, Zuleyha a plans dupa Demir. S-a tot intrebat unde poate sa fie si ce s-o fi intamplat cu ea. Ca o sotie loiala, l-a asteptat, sperand ca se va intoarce pana la urma si vor putea fi fericiti impreuna. Dar acum, dupa ce a aflat ce a facut, incepe sa se gandeasca mai bine. Chiar a fost un sot bun pentru ea? In definitiv, au fost multe momente in cared acesta s-a dovedit a fi prea violent pentru titlul de sot iubitor. Nu a lasat-o sa faca multe lucruri. I-a si luat copiii…Daca s-a inselat in privinta lui, in tot acest timp?

In drum spre Izmir, a noastra are timp sa se gandeasca la toate aceste lucruri, pe larg. Incepe sa ii spuna si lui Hakan din ele si isi da seama ca poate Demir nu e demn de atentia ei. Incepe sa ii para rau ca s-a consumat atat pentru el. Hakan e langa ea si se bucura de faptul ca astfel reuseste sa se apropie de ea. Ce alta razbunare mai buna decat sa ii ia femeia lui Demir si s-o faca a lui?

Ma Numesc Zuleyha Episodul 112 Rezumat: Aproape de adevar

Noi stim ca Fekeli nu a murit, ci a fost scos din peisaj de catre acolitii lui Abdulkadir. Pentru a-i proteja adevarata identitate lui Hakan, acesta a trebuit sa il scoata din joc. Altfel, ar fi putut sa se apropie prea mult de adevar si s-ar fi putut ajunge la lucruri neplacute…Sanyie si Lutfiye incep sa isi puna intrebari in legatura cu Fekeli. Parca prea s-a petrecut totul asa, rapid si nenatural Care sa fie adevarul? Cele doua reusesc sa ajunga prin locurile in care acolitii lui Abdulkadir l-au atacat pe Fekeli. Insa acesta nu e naiv si e pe urmele lor, vrand sa le duca pe drumuri gresite. Nu trebuie sa afle nimeni ce s-a intamplat, de fapt, cu barbatul…

Fikret e tare suparat pe Zuleyha. Pai cum sa plece la drum cu individul acela? Nu ii este rusine? Intre timp, el incearca sa nu dea de Betul, caci nu are nevoie de cine stie ce vorbe in plus. Intre timp, Zuleyha si Hakan ajung la Hulya. Aceasta ii pregateste toate scrisorile pe care le-a primit de-a lungul timpului de la Demir Yaman. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele rezumate. Daca vreti sa fiti primii care le citesc, nu uitati de formularul de abonare pe care il gasiti pe site. Si nu uitati nici de pagina de Facebook.