Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat: Secretul lui Demir!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat: Secretul lui Demir iese la iveala. Iar Zuleyha noastra draga nu primeste deloc bine noile informatii. Intre timp, Hakan afla un adevar care il doare. Detalii despre toate acestea vom afla in cele ce urmeaza.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat: Intentii intelese gresit

Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat

Fikret i-a promis lui Demir sa aiba grija de Zuleyha, cat timp el nu va fi langa ea. Desigur, acest lucru s-a intamplat inainte ca al nostru sa dispara si nimeni sa nu mai stie nimic de el. Da, planul era ca el sa plece din Cukurova, insa nu asa, sa nu mai stie nimeni nimic de el si sa se ingrijoreze toti. Chiar daca in prezent, situatia ested incerta si nu se stie daca mai e in viata, Fikret tot vrea sa isi tina partea de promisiune. Si pentru el, acest Mehmet pare a fi asa, un individ de duzina, care mai si pare genul care face necazuri pe unde se duce. Si vazand ca ii cam sclipesc ochii dupa Zuleyha si tot incearca sa fie aproape de ea, si-a spus sa puna punct.

Asa ca i-a zis-o ca de la barbat la barbat ca poate ar fi mai bine sa inceteze si sa isi caute de duca si in alte parti, nu doar pe la Zuelyha. Putin ar mai fi lipsit sa se ajunga si la contact fizic, insa pana la urma a reusit a noastra sa aplaneze conflictul. Dupa ce s-a mai linistit si Fikret putin, i-a zis ca in ochii lui, acest Mehmet este un pericol. Ar fi mai bine sa stea departe de el. Dar capoasa din fire, Zuleyha ii spune ca nimeni nu ii poate spune ei ce sa faca cu viata ei…Auzind acest raspuns transant, Fikret se supara si se duce sa isi inece amarul, intr-un bar.

O noapte cu Betul

Cand esti trist, suparat si abatut, iti trebuie asa, o persoana cu care sa vorbesti. Mai ales atunci cand ai si ceva la bord, ceea ce se intampla in cazul lui Fikret. Acesta simte nevoia sa discute cu cineva si o gaseste pe Betul. Individa se gandested ca e poate cea mai buna ocazie pentru ea. Asa ca se duce la el, cu un aer de nevinovata.

Timpul trece si se intampla un lucru des intalnit in astfel de scenarii…Betul si Fikret ajung sa petreaca noaptea impreuna. Pentru Betul, va dati seama ca nu este nimic altceva decat o bucurie. Insa pentru Fikret, a 2-a zi cel putin, devine un motiv destul de mare de remuscari…

Hakan afla

Hakan are incredere in Abdulkadir. Insa, acest lucru e pe cale sa se schimbe atunci cand unul din acolitii acestuia, care s-a ocupat de Fekeli, scapa porumbelul. Cu alte cuvinte, de la el afla Hakan ca Abdulkadir a dat ordin ca Fekeli sa iasa din joc. Si se enerveaza. Intai de toate, vrea o explicatie. Abdulkadir ii spune ca barbatul aflase adevarata lui identitate si de aceea s-a gandit sa scape de el. Hakan ii reproseaza insa. Si ii spune ca de aici inainte, sa nu mai faca niciun pas fara sa il intrebe si pe el.

Una calda, una rece pentru Abdulkadir. Daca cu Hakan are probleme, cu Betul treburile merg bine. Ea reuseste sa se bage pe sub pielea unor persoane si reuseste sa castige lupte pentru partenerul ei de afaceri, s-ar parea. Usor, usor, vrea sa o faca si pe Zuleyha sa il ajute pe Abdulkadir.

Ayten si Selma

Ne aducem aminte din episodul trecut ca la conac a venit o femeie sa intrebe de Demir. Ei bine, in episodul 111 din Ma Numesc Zuleyha, aflam si cum o cheamaL Ayten. Iar ea nu e singura, ci alaturi de fiica ei, pe nume Selma. Cele doua nu se lasa, chiar daca in prima faza nu primesc niciun raspuns. Ayten ajunge pana la Zuleyha, caci trebuie a ii spuna unul dintre cele mai mari secrete ale lui Demir Yaman.

In urma cu mai bine de un deceniu, Demir era un alt tip de om. El a fost iubitul Hulyiei, o tanara frumoasa. Pana aici nu suna rau, nu? Ei bine, Hulya era…sora lui Hakan. Aceasta, simtindu-l pe Demir aproape, si-a spus ca asa va fi intreaga viata. Insa Demir s-a descotorosit rapid de ea si s-a dus la alta. Ea a ramas dezamagita si nu a mai stiut ce sa faca.

Martorele

Unde intra Ayten si Selma in toata aceasta poveste? Pai, deoarece era periculos sa se intalneasca in lcuri publice, Hulya si Demir o se intalneau acasa la Ayten, unde era si Selma, desigur. Fiul lui Hunkar a avut grija ca acestea sa isi tina gura, dandu-le bani. Practic, ele doua au fost singurele care au stiut in tot acest timp de aventura celor 2. Timpul a trecut, insa durerea Hulyei nu. Ea si-a spus ca nu poate sa aiba o viata in care sa nu fie si Demir, asa ca s-a aruncat de la etaj. Si de atunci…e paralizata.

Pentru ZUleyha, toate acestea sunt prea mult. Nu mai poate sa suporte si le da afara. Nu dureaza mult si Hakan vine la ea. Atunci, a noastra nu mai pierde timpul si ii spune ce tocmai a aflat. Probabil v-ati astepta ca Hakan sa ii spuna ca da, e adevarat. Sau va asteptati ca aceasta aventura sa fie motivul pentru care el si fratele sau au avut ura asta pentru Demir in toti acesti ani. Insa nu, el nici nu stia.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 111 Rezumat: O intreaba

Ajuns acasa, el vrea sa afle de la Hulya daca toate acestea sunt adevarate sau nu. Si cand vede scrisorile dintre ei, isi da seama ca are un nou motiv sa vrea sa il distruga pe fiul lui Hunkar. Zuleyha este destabilizata. Nu stie nici daca sa creada, nici daca sa nu creada. Pana la urma, Demir nu a fost cel mai cuminte barbat. Dar chiar asa sa procedeze?

Raspunsurile le vom afla si noi pe parcurs. Insa, pana la ele, vrem sa stim unde e Demir. Pana la urma, vom afla, iar raspunsul nu ne va conveni deloc. Daca va plac rezumatele noastre si vreti sa fiti printre primii care le citesc, puteti sa utilizati formularul de abonare si…sa deveniti abonati. Asa veti fi anuntati de fiecare data cand postam noutati. Nu uitati si de pagina de Facebook.