Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat: Zuleyha vrea sa divorteze!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat: Zuleyha vrea sa divorteze! Lucrurile se pare ca o iau pe o cale total gresita, din pacate. Aparitia lui Hakan in viata dragii noastre, o cam face sa ia decizii pripite. Si cat timp Demir nu apare, acesta se pare ca se va putea juca cu mintea ei. Si totusi, va mai reveni vreodata Demir, sa ii spuna individului sa isi ia talpasita? Pana aflam, haideti sa vedem ce se intampla in acest episod.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat: Furia lui Fikret

Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat

Stim deja ca Fikret nu il are deloc la inima pe Hakan. In episodul precedent, s-a enervat teribil pe Zuleyha, cand a auzit ca s-a dus cu el in Izmir. Pai chiar atat de nechibzuita sa fie? Daca i se intampla ceva? Pana la urma, individul nu e decat un strain, ale carui interese nu le stie nimeni. Si totusi, ea se pare nu doar ca il tolereaza, ci chiar il apreciaza. Prezenta lui nu o deranjeaza, iar Fikret e furios din aceasta cauza.

Cetin cand vede cu cata pasiune il uraste pe Mehmet, incepe sa intre la banuieli. Da, desigur, ar putea fi vorba de o promisiune frateasca dintre el si Demir. Dar parca prea se avanta asa…Nu cumva lui Fikret ii place de Zuleyha si nu vrea sa recunoasca acest lucru in fata nimanui?

Decizia lui Abdulkadir

Hakan si Abdulkadir sunt niste indivizi tare periculosi, mai ales atunci cand isi unesc fortele pentru un scop comun. Si, dupa cum bine stim, pana de cuand, ei doi au avut asa ceva. Cu alte cuvinte, au vrut sa il distruga pe Demir Yaman. Desigur, inca isi mai doresc acest lucru, dar fiul lui Hunkar se lasa asteptat…Si, intre timp, vrand, nevrand, lui Hakan a cam inceput sa ii placa sa fie pe langa Zuleyha. Astfel, el si-a dat seama ca daca ar continua planul lor asa cum l-au conceput, i-ar face rau si ei. Si nu isi doreste acest lucru.

Da, vrea razbunare pentru Demir. Insa o va capata cand se va intoarce de unde e. Pana atunci, nu poate sa distruga toate afacerile familiei Yaman, pentru ca asta ar insemna sa o afecteze si pe Zuleyha. Asa ca ii spune lui Abdulkadir sa se opreasca. Ei aveau un plan sa scufunde un vas cu niste marfuri de-ale Yamanilor. Cand il aude, Abdulkadir e surprins. Dar nu are de gand sa il si asculte. Daca el, Hakan, s-a inmuiat, el nu e asa naiv. Si totusi, incepe sa ii para rau pentru Hakan. Isi da seama ca in stilul acesta, in curand ii va deveni si lui dusman…

Ma Numesc Zuleyha Episodul 113 Rezumat: Vrea sa divorteze

Dupa ce a aflat detaliile din trecutul lui Demir, Zuleyha ii spune ca nu mai poate asa. Nu mai suporta gandul ca toata luema s-o stie drept sotia lui. De aceea, nici nu mai poate sa astepte pana cand va reveni el in Cukurova. Asa ca decide sa dea anunt la ziar ca va divorta de domnul Yaman, din cauza tuturor lucrurilor pe care le-a aflat despre trecutul lui.

La scurt timp, ea si Hakan sunt prezenti la o logodna de la clubul din Cukurova. Si va dati seama ca toata lumea se uita la ei. Sunt tineri, sunt frumosi si e posibil sa fie chiar noul cuplu despred care va vorbi toata lumea. Doar doamna de fier a Cukurovei tocmai a spus ca vrea sa divorteze de actualul sot, Demir Yaman. Ce va urma vom afla si noi din urmatoarele rezumate. In cazul in cared va plac si vreti sa fiti primii care le pot citi, vedeti ca aveti un formular de abonare pe aici. Utilizati-l si gata. Dupa, nu uitati si de pagina de Facebook unde vorbim despre Zuleyha.