Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat: Nefes e arestata!

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat: Nefes e arestata! Personajul interpretat cu atata talent de actrita Irem Helvacioglu se afla in pericol in acest nou episod. Vedat, vazand ca tot nu poate sa o ia cu el in America, s-a decis sa-i faca, din nou rau. Va reusi ea sa scape din inchisoare? Sau va fi lasata acolo, in timp ce puiul ei, Yigit va place in libertate dupa ea? Haideti sa aflam ce se intampla in episod.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat: Nefes e arestata

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat

A vazut ca n-a putut si ce s-a decis Vedat? ”Hai sa-i fac rau.” Si asa a facut netrebnicul. E si-a acuzat fosta sotie ca ar fi atentat la viata lui. A marturisit ca a vrut sa il impuste, fapt pentru care cere de urgenta retinerea ei pe perioada nedeterminata.

Evident, undeva in sufletul lui, tot exista dorinta de a o avea inapoi. Tocmai de aceea, le propune un targ atat ei, cat si lui Tahir. Le spune asa: daca vrea sa ramana in libertate si sa il aiba pe Yigit alaturi tot timpul, trebuie ca Nefes sa divorteze de urgenta de Tahir. Asta e singura cale prin care el isi va retrage plangerea si o va lasa in pace pe Nefes.

E o decizie grea, asupra careia Nefes trebuie sa stea si sa cugete. Oare ce va alege femeia pana la sfarsitul episodului?

Cemil ii pune arme pe nava lui Mustafa

Trubat de furie pentru ca Nefes nu e a lui, Vedat nu vrea sa se lase usor. Asa ca, il convinge pe Cemil sa faca o fapta reprobabila. Il pune sa-i aduca pe nava lui Mustafa niste arme de contrabanda. Apoi, cheama Politia, pentru ca fratele lui Tahir sa aiba belele. Vedat deja isi freca mainile de bucurie la gandul ca gata, l-a rezolvat pe Mustafa si acum se poate concentra pe Tahir.

Insa, surpriza…la perchezitia pe care o face Politia nu se gaseste absolut nimic. Cum asa? Totul i se datoreaza lui Mercan. fata l-a auzit pe Cemil vorbind de cum sa faca in legatura cu armele si a anuntat-o cat de rapid a putut pe Nazar. La randul ei, ea l-a anuntat pe Murat. Acesta din urma a reusit in timpul noptii, impreuna cu Fatih, sa elibereze nava de armele care l-ar fi putut pune in pericol pe Mustafa.

Din pacate, Cemil isi da seama cine l-ar fi anuntat pe Mustafa de arme si e posibil sa vrea sa se razbune cu prima ocazie. Asta, daca se va lasa din nou orbit de Vedat.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat: Fikret se implica

In acest episod, Fikret se dovedeste a fi mai mult decat util. Pe langa faptul ca reuseste sa il scape pe Mustafa de armele cu care Vedat voia sa-l termine, el face si alte lucruri. In primul rand, o pune in tema pe avocata si o roaga sa fie putin mai atenta decat de obicei la comportamentul lui Vedat.

Nu in ultimul rand, Fikret, stiind cu cine are de-a face, il rapeste pe Rustem. Asa va fi sigur ca Vedat nu va incerca diverse. Nefes, din fericire, e scapa de acuzatii, din lipsa de probe. Insa eliberarea aceasta e conditionata. Ea va dura numai si numai pana la proces.

Tahir se intalneste cu Vedat

Tahir face o miscare inteligenta si il suna pe Vedat. Surprinzator, el ii raspunde si accepta sa se vada cu tahir. Cand se intalnesc, Tahir ii spune simplu: va divorta de nefes doar in cazul in care Vedat ii va da pistolul cu care Nefes l-a impuscat. In timp ce ei discuta, Idris si Nazar sunt acasa la Vedat, unde aduc o cutie.

Dupa ce o plaseaza intr-un loc bun, Nazar o filmeaza si ii trimite video-ul lui Tahir. Tahir primreste video-ul si i-l arata lu iVedat, spuanndu-i si ce contine cutia respectiva. In ea se gasesc toate armele pe care Vedat, impreuna cu Cemil, ar fi vrut sa fie gasite pe nava lui Mustafa.

Tahir l-a pus sa aleaga, de data asta serios: fie ii da arma cu care Nefes a incerca sa-l impuste, fie cutia aceea va ramane acolo si Politia va fi instiintata. Nu i-a luat mult lui Vedat sa-si dea seama ca nu are ce sa faca. I-a dat lui Tahir pistolul. Cand a ajuns acasa, Vedat s-a dus prima data la cutie, sa vada continutul ei. Nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut ca acea cutie e, de fapt, goala. Adevaratele cutii cu arme au fost mutate de Idris si Murat. Stiti unde? La Cemil

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 30 Rezumat: Concluzii

Si gata un nou episod din serialul nostru turcesc preferat. Suntem curiosi sa aflam ce se va intampla cu aceste arme si ce rol vor juca ele pe mai departe. Spuneti-ne in sectiunea de comentarii ce nota ii acordati acestui episod si nu uitati sa dati un Like si paginii de Facebook Lacrimi la Marea Neagra.