Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat: La revedere, Nare!

Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat: La revedere, Nare! Asadar, a plecat. I-a lasat pe toti cu ochii-n soare si cu multe lacrimi. Plecarea ei este una pe care nu multi ar fi anticipat-o. Povestea incepuse sa ia o turnura favorabila pentru dragii nostri. Ba chiar ne asteptam la o casatorie. Dar, dupa cum am vazut si in episodul 35, totul pare sa fie urat…Haideti sa aflam ce se mai intampla.

Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat: La revedere, Nare!

Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat

Nare a noastra este o eroina, fara doar si poate. Decizia ei de a se casatori cu Gediz nu a venit asa, deodata. Ea a fost mai mult obligata de catre Guven, decat dornica sa aiba un alt sot. In zadar a incercat sa gaseasca inregistrarea care l-ar fi putut elibera pe Sancar. Guven a tinut-o bine si nici fiica lui, nici Gediz nu au reusit sa afle unde este in timp util. De aceea, a noastra a ramas la mana lui. Si, neavand ce altceva sa faca, a trebuit sa ii accepte conditia.

Si uitati asa, Nare a devenit sotia lui Gediz. Acesta nu vrea ca ea sa se poarte ca o nevasta adevarata, caci stie situatia. Isi da seama ca astfel de lucruri nu pot fi obligate. Asa ca, e de parere ca ei vor trebui sa ramana asa, sot si sotie un timp. Dupa aceea, poate Guven nu va mai putea face cine stie ce. Acesta ar fi planul. Intai de toate, sa iasa Sancar si sa vada ca e bine si dupa vor gasi ei vreo solutie.

Sancar iese

Sancar iese pana la urma. Guven isi respecta partea de intelegere. Chiar ne miram, caci ne-am fi asteptat sa faca vreo smecherie, ca doar il stim. Insa nu, el chiar a ajutat la eliberarea lui Sancar. Acesta este nedumerit, dar bucuros. Din pacate, bucuria lui se va transforma in regrete si frustrari, cand va afla intregul adevar. Caci da, desi Nare i-a spus clar lui Gediz ca Sancar nu trebuie sa afle vreodata de ce a vrut ea sa-l ia de sot, al nostru tot a aflat. Asadar, Nare a sacrificat totul doar ca sa il poata vedea pe el liber.

Insa, unde este Nare? Vrea sa o imbratiseze si sa ii multumeasca. Doar ca tanara pare a fi de negasit. Panica incepe sa se instaleze in sufletele tuturor. Se gandesc ca poate Guven de aia a si vrut sa ajute, ca sa poata sa faca ceva cat timp lumea era atenta la Sancar. Nimeni nu poate sa gaseasca un raspuns. Nare pare sa se fi evaporat pur si simplu.

Fiica Ambasadorului Episodul 36 Rezumat: A plecat definitiv

Trece o zi, trec doua, iar a noastra tot nu e gasita. Pana la urma, Sancar afla un adevar care il lasa masca. S-ar parea ca Nare a plecat de bunavoie in strainatate. Nu s-a mai uitat in urma si a ales sa inceapa o noua viata. Dar, de ce? De acum, cand totusi el ar fi iesit si ar fi putut macar sa se vada zi de zi, a ales sa plece? Lucrurile nu prea par sa se lege…

In masina ei, Sancar gaseste totusi niste scrisori care mai aduc putina lumina. Sunt mai multe scrisori acolo, atat pentru el, cat si pentru Melek. Chiar daca nu a avut puterea sa le spuna in fata multe lucruri, a noastra si-a asternut pe hartie gandurile. Si le-a spus ca nu se va mai putea intoarce niciodata la ei, din pacate. Drumul ei va trebui sa nu se mai intersecteze cu al lor. Si de atunci, nici Sancar, nici Gediz nu au mai vazut-o pe Nare.

Ce s-a intamplat, de fapt?

Stim ca probabil multi dintre voi nu isi dau seama ce s-a intamplat. Nu inteleg de unde pana unde aceasta disparitie a lui Nare din episodul 35 din Fiica Ambasadorului. Ei bine, povestea ar fi trebuit sa fie cu totul alta. Doar ca lucrurile s-au schimbat, atunci cand Neslihan Atagul nu a mai putut continua. Actrita care i-a dat viata lui Nare nu s-a simtit deloc bine. Stilul de filmare si-a pus amprenta pe a noastra, iar ea nu a mai putut sa duca. Initial, producatorii au spus ca totul e in regula si ca nu va fi vorba decat de vreo pauza de 1 saptamana, pana sa-si revina.

Doar ca actrita nu a mai putut sa continue, din cauza unei boli care s-ar fi putut agrava. Si evident ca a ales sa fied ea sanatoasa, decat sa continue sa filmeze. Si cand si-au dat seama ca nu mai au protagonista, producatorii serialului au trebuit sa schimbe repede povestea. Va dati seama cum e sa ai povestea scrisa pentru urmatoarele zeci de episoade cu Nare in frunte si brusc, sa nu le mai poti folosi.

Au trebuit sa schimbe intrigi, rasturnari de situatie si altele. In curand, va veni o alta protagonista pe nume Mavi. Ea va fi cu Sancar. Dar, pentru noi, telespectatorii, Nare va ramane adevarata protagonista. Daca vreti sa aflati cum continua povestea, stiti deja ca puteti folosi formularul de abonare de pe site. Va inscrieti repede si dupa veti fi anuntati cand postam noile rezumate. In acelasi timp, va asteptam si pe Facebook.