Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat: Nare s-a casatorit cu Gediz!

Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat: Nare s-a casatorit cu Gediz! Stim, stim, e o informatie care pare sa vina de nicaieri. De unde pana unde Nare a noastra sa isi lege destinul de al lui Gediz? Pai nu-l iubea pe Sancar? Stim, stim, intrebarile sunt foarte multe. Dar stati linistiti. Pe parcursul rrezumatului de astazi, veti afla exact de ce draga noastra trebuie sa faca acest pas. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat: Sancar e la ananghie

Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat

Dupa cum stim si noi deja din episodul 34 din Fiica Ambasadorului, Sancar este la ananghie. Risca sa stea mult timp la racoare, iar singurul care l-ar putea ajuta este nimeni altul decat Guven. Individului insa putin ii pasa de al nostru. El vrea intai de toate sa isi vada interesele. Nu va ajuta pe gratis, ci doar daca ar urma sa primeasca ceva in schimb. Teoretic, am putea sa ne bucuram, caci de data aceasta, Guven are de ce sa ajute, are un interes al sau, deci Sancar ar putea sa fie salvat. Practic insa, pretul pe care il va cere barbatul va fi unul urias.

Guven ii cere fetei lui sa accepte ceea ce Akin a vrut sa ii lase ei. Pana aici, totul suna reonabil. Insa, urmatoarea doleanta a lui e cu totul si cu totul aiurea. Vrea ca Nare sa il paraseasca pe Sancar si sa il ia pe post de sot pe nimeni altul decat Gediz. Daca va face aceste lucruri, el, Guven, va da inregistrarea in care se vede clar ca Akin si Sancar au sarit amandoi de pe stanca. Astfel, Sancar va putea fi liber din nou Si nu doar atat, dar le va inapoia si conacul. Totul se poate intampla numai si numai daca draga noastra va face asa cum ii cere Guven.

Vor s-o faca pe cont propriu

O stim deja cu totii pe Nare. Nu se lasa asa, cu una cu doua. Nu ii place sa fie controlata si nu ii place sa i se spuna ce sa faca. Tocmai de aceea, nu ne miram ca ea nu accepta acest targ dubios. In schimb, isi spune ca poate reuseste de una singura ca gaseasca acea inregistrare de care i-a spus tatal ei. Si odata ce o gaseste, il poate elibera pe Sancar. Desigur, probabil ca nu vor mai putea recupera si conacul, dar, pana la urma, nici nu mai conteaza. Pot sa ridice ei altul, daca vor fi impreuna.

Gediz e de acord sa o ajute. Si asa, incep amandoi sa scotoceasca peste tot, in speranta ca vor gasi ce trebuie. Si asa, vor scapa de Guven. Doar ca, se pare ca nu reusesc. Nu gasesc nicaieri ceea ce le trebuie, iar timpul se scurge. Iar Guven vrea sa puna presiune pe situatie. De aceea, recurge la ceva la care chiar ca nu ne-am fi asteptat. El pune ca acolo unde e Sancar, sa aiba zile fripte. Nu este lasat in pace sub nicio forma. Iar cand Nare si Gediz afla de lucrurile urate prin care trece acesta, se enerveaza ca nu pot gasi mai repede ce le trebuie. Guven le spune linistit ca Sancar are de patimit numai si numai din cauza lor.

Ultima sansa pentru Sancar

Timpul trece si nu se intampla nimic, din pacate. Nimic bun, vrem sa spunem, caci Guven isi continua incercarile de a o face pe Nare sa cedeze. Vazand ca nu ajung in niciun punct, Gediz se gandeste sa discute totusi cu Nare despre ceea ce vrea Guven. Din partea lui, ar putea incerca un soi de casatorie doar de forma, daca ne intelegeti. Adica el ar fi sotul lui Nare doar in acte. In realitate insa, nu s-ar comporta ca unul. Si nici nu ar vrea…nopti cu Nare.

A noastra se gandeste bine. Sa accepte? Sau sa mai continue cautarile? Daca nu era si presiunea asta ca fiecare secunda a lui Sancar la racoare ar putea fi si ultima, ar fi continuat sigur. Dar asa, cu atata pericol pentru ei in jur, decide sa accepte pana la urma targul, din pacate. Ea va deveni sotia lui Gediz. Insa, ea tine neaparat sa ii spuna lui Gediz sa aiba grija. Nu vrea ca Sancar sa afle vreodata de ce ea a recurs la acest gest. Ei doi si Guven stiu bine tot adevarul. Dar pentru Sancar sigur va fi greu sa isi dea seama ce s-a intamplat de Nare a vrut asa, deodata, sa devina sotia lui Gediz.

Fiica Ambasadorului Episodul 35 Rezumat: Ramas bun

A noastra trebuie sa isi ia ramas bun de la Sancar. Asa le-a fost lor soarta, sa nu poata fi fericiti unul langa celalalt…Dupa ce ii spune ultimele cuvinte acestuia, a noastra isi continua partea din intelegere. Ea devine sotia lui Gediz si asa Guven este fericit. El isi respecta partea si intr-adevar face in asa fel incat Sancar va fi eliberat in cel mai scurt timp.

Nare a platit un pret urias pentru a-l vedea pe Sancar liber. Lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel pentru ei. Ramane de vazut ce se va mai intampla. Un lucru e cert: episodul 35 din Fiica Ambasadorului este poate ultimul in care Nare va aparea ca personaj. Desigur, toti vor continua sa vorbeasca despre ea. Asa cum a inceput serialul, cu ea pe post de legenda, asa va continua, de aici inainte. Daca vreti sa fiti primii care afla ce se intampla mai departe, va recomandam sa folositi formularul de pe site si sa va abonati. Dureaza tare putin si, daca o faceti, veti fi anuntati cand postam noi rezumate. Nu uitati si de pagina de Facebook.