Fiica Ambasadorului Episodul 49 Rezumat: Decizia surprinzatoare

Fiica Ambasadorului Episodul 49 Rezumat: In timp ce dragii nostri se pregatesc de venirea pe lume a unui nou membru al familiei, Halise ia o decizie surprinzatoare. Intre timp, Gediz si Sedat isi continua planurile de a baga zazanie intre protagonisti. Ce se va intampla pana la urma? Ne apropiem de marele final, sa stiti. Asa ca fiecare miscare gresita este de mult mai multe ori mai grava, caci nu va mai fi timp de redresare pentru ei. Haideti sa aflam toate detaliile.

Un plan ratat

Fiica Ambasadorului Episodul 49 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 49 Rezumat

Asadar, Mavi este insarcinata. Si vrea pana la urma sa pastreze copilasul, dupa cum stim si noi din episodul precedent. Sancar este tare bucuros, iar Melek li se alatura in aceasta bucurie generala. Ar mai fi o singura problema: Halise. Daca ei 3 se inteleg foarte bine, cu mama lui Sancar e o alta mancare de peste, din pacate. Insa Mavi vrea sa scape odata pentru totdeauna de disensiunile dintre ele. Asa ca se gandeste sa o invite la ei. Asa, poate reuseste sa indulceasca si relatia ei cu Sancar. Pana la urma, relatia dintre mama si fiu nu trebuie sa fie niciodata asa de nasoala.

Halise accepta bucuroasa. Si nu doar atat, dar pe masura ce trece timpul, ea se face ca intelege faptul ca a gresit. Si, pentru a se revansa, ii invita pe toti 3 la conac. Mavi trebuie protejata, iara Sancar si Melek trebuie sa fie pe langa ea. In realitate insa, tot ce vrea femeia e sa o atraga pe a noastra, pentru a putea vedea cum o face sa nu mai poata deveni mama. Si totul, la indemnul celor 2, Sedat si Guven.

Pana la urma…

Asadar, Halise a jucat iar teatru. Desi la prima vedere, pare ca a inteles iubirea dintre fiul sau si Mavi, in realitate, ea e buna doar de forma. Vrea sa isi vada interesul: sa-i desparta. Planul e simplu: avand-o pe Mavi la onac, sub nasul ei, ii va fi mult mai usor sa puna la cale tot ce se poate pentru a o face sa nu mai devina mama.

Si totusi…ceva se trezeste in ea. Chiar asa de inapoiata a ajuns incat sa ii doreasca raul unui biet copilas? Si, unde mai punem ca e vorba de copilasul baiatului ei? Nu stim exact ce se intampla, insa cert e ca Halise renunta deodata. Nu mai vrea sa le fie dusman celor 2, ci, din contra, sa ii ajute. SI nu doar atat. Schimbarea aceasta e atat de puternica pentru ea, incat se gandeste si la toate relele facute Zehrei si lui Kavruk. Si decide sa ii aduca inapoi.

Fiica Ambasadorului Episodul 49 Rezumat: Yahya tot incearca

Dupa cum i-a spus-o si in fata, Yahya nu va inceta niciodata sa incerce s-o faca pe Elvan sa il doreasca. Chiar daca tanara poate ca nu isi doreste, el e tot timpul atent la ea. El vrea neaparat ca Elvan sa stea in casa pe care i-a inchiriat-o, cu Gediz, baiatu lui Kahraman, pe care ea decide sa il adopte.

Sedat vrea sa se foloseasca de Dudu, dar Sancar ii spune acesteia sa stea departe de el, ca este un om rau. Individul insa nu se opreste si ii pandeste pe Zehra si pe Kavruk. Se duce sa ii salveze Mavi, insa de una singura va dati seama ca nu are nicio sansa in fata fostului sot. Cand vede ca lipseste, Sancar se gandeste la ce e mai rau si se duce fix la Sedat. Isi foloseste arma si lucrurile se schimba. Vom afla ce urmeaza din episoadele viitoare. Pana atunci, haideti si pe Facebook.