Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat: Nazli e insarcinata!

Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat: Nazli e insarcinata! E bucurie mare la spitalul Berhayat! Se contureaza deja un viitor frumos pentru ea si pentru Ali, care chiar ca vor deveni o adevarata familie, in curand. Insa, pana la aceasta veste superba, mai avem de parcurs scene grele, dragilor. Asa ca, usor, usor, ne avantam si noi pentru penultima data alaturi de ai nostri.

Da, ati citit bine. Episodul 74 din Doctorul Minune este si penultimul al acestui superb serial. Inainte de a incepe rezumatul, nu uitati ca puteti sa le dati de veste si prietenilor dumneavoastra de pe Facebook. Asa ne-ar ajuta si pe noi, pentru ca munca noastra ar fi citita de mult mai multe persoane.

Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat: Discutia cu Vuslat

Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat

Dupa un episod 73 destul de greu, urmeaza unul si mai greu din punct de vedere emotional. Vuslat, cea care taie si face, incepe sa devina sensibila la gandul ca Ali e posibil sa nu mai fie doctor la spitalul lor. De unde pana unde? Ei bine, ea isi ia inima in dinti si ii spune acestuia ca, pe undeva, il admira. El i-a redat o parte din increderea in oameni, pe care ea o pierduse cu mult timp in urma. Vazandu-l cat de bine se descurca, in ciuda problemelor sale, a riscat si ea si a castigat noi prietenii. Insa, nu poate sa il oblige sa ramana. Daca dorinta lui e sa nu mai fie doctor la spitalul Berhayat, atunci…sa plece.

Pentru sinceritatea aceasta pe care i-a arata-o Vuslat, Ali se hotaraste sa ii arate ceva. E vorba de niste vederi de-ale lui Ezo, pe care stie ca va dori sa le vada. Intre timp, o pacienta ajunge la spital, iar Muhsin se ocupa de ea. Insa totul pare sa fie in regula. Din testele ce i s-au facut, nu reiese nimic anormal sau care ar putea sa o puna pe tanara in pericol in vreun fel. Tocmai de aceea, Muhsin decide ca nu are de ce sa o mai tina. Cine stie ce o fi fost…Poate ca trebuie doar sa se duca la un psiholog.

Si totusi…

Nazli discuta cu Doruk despre aceasta pacienta. Ceva ii spune ca Muhsin ar fi trebuit totusi sa se mai uite la ea, sa o mai analizeze. Prea vrea sa scape, in loc sa fie prudent, ca nu se stie ce probleme poate avea. Din plictiseala, dar si din dorinta de a ajuta, Doruk se gandeste sa se duca si el sa o consulte. Cine stie, poate ca o sa gaseasca ceva ce lui Muhsin i-a scapat. Si cand ajunge la ea, tinerei i se face iarasi rau. Atunci Muhsin isi asuma vina si le spune ca e timpul sa ii faca si investigatii in plus, ca sa vada exact care ar putea sa fie cauza acestor lesinuri sau stari de rau pe care le are tanara.

S-ar parea ca ea sufera de schizofrenie, iar situatia ei familiala e destul de greoaie. In sensul ca parintii sunt dezamagiti de ea entru ca nu vrea sa isi ia tratamentul, care ar scuti-o de aceste iesiri pe care le are…Dupa ce i se iau toate probele necesare, evident, trebuie sa astepted sa vada rezultatele. Insa, asteptarea e grea si plictisitoare. Ca sa ii arate ca e prietenul ei, Doruk o scoate din spital si o duce sa manance ceva. Pana la urma, cui nu ii place mancarea? Doruk se uita asa cu coada ochiului la ea, caci ii cam place. E o tanara frumoassa si i-ar placea sa fie iubita lui. Insa ii e greu sa ii spuna pe fata ce sentimente are…

Doctorul Minune Episodul 74 Rezumat: Plecarea lui Ferman

De data aceasta, Ferman nu s-a mai razgandit, se pare. Daca atunci cand isi depusese demisia in urma accidentului, pentru ca nu credea ca va mai opera vreodata, s-a razgandit, de data aceasta se pare ca vrea sa mearga pana la capat. Isi ia ramas bun de la spitalul Berhayat si isi vede de drum. A prins deja un post in alt loc. Iar aclo a vorbit si pentru Ali, in cazul in care decizia acestuia va fi sa plece.

Ali ii explica faptul ca e o decizie foarte grea. Inca nu a reusit sa puna cap la cap avantajele si dezavantajele unei potentiale decizii si, de aceea, mai vrea timp. In 14 zile ii poate spune exact. Ferman il intelege si ii da acest ragaz. Trece o zi, trec doua si pana la urma, se duc si cele 2 saptamani. Ali si-a dat seama ca ii e greu fara Ferman. Ar vrea sa il aiba alaturi in fiecare zi. Asa ca le Berhayat, unde el nu nu va mai veni, nu poate sa stea. Linistit ca a luat in sfarsit o decizie, se duce la Nazli sa i-o spuna. Insa, tanara pare vesela. Prea vesela. Ce ascunde? Nu-l lasa pe Ali sa vorbeasca prea mult. Emotiile ei sunt mult prea mari. De ce? Ei bine, draga noastra de Nazli e insarcinata. Asa e, Ali va avea un bebe. Nu ne-am fi asteptat, dar ne bucuram pentru ei. Ramane de vazut ce se va intampla si in ultimul episod. Pana atunci, va asteptam si pe Facebook ul unde discutam despre Doctorul Minune.