Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat: A murit!

Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat: A murit! O pacienta pe care Ferman a incercat din rasputeri sa o ajute, nu a supravietuit, din pacate. Iar doctorul nostru se simte vinovat pentru aceasta nereusita. Si, manat de niste ganduri sincere, isi spune ca mai bine si-ar da demisia. Se apropie sfarsitul serialului si, odata cu el, iata ca apar si noi obstacole in calea fericirii preferatilor nostri. In randurile urmatoare vom afla cu subiect si predicat ce s-a intamplat. Si, daca vi se par utile rezumatele noastre, nu uitati ca puteti sa le spuneti si prietenilor de pe Facebook despre ele.

Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat: Pacienta pe care nu o vrea nimeni

Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat

Dupa un episod 72 dur, urmeaza unul si mai dur. De ce? Pai, in cadrul acestuia putem vedea o realitate crunta, care e valabila si pentru Turcia si pentru Romania. Atunci cand n-ai bani, esti un nimic, cel putin in ochii unora. Daca nu ai la tine bancnotele necesare, rare sunt ocaziile in care cineva se uita la tine si vrea sa te ajute. De ce am facut aceasta introducere? Pai, la spitalul Berhayat din serial ajunge o pacienta care, biata de ea, se afla intr-o stare grava. Deja sunt cateva spitale care pur si simplu nu au vrut sa o primeasca. De ce? Pentru ca e saraca.

Atunci cand aud de starea pacientei si de faptul ca nu dispune de banii necesari, atat Vuslat, cat si Muhsin ii spun din start ca nu o pot ajuta. Pe langa faptul ca ar fi vorba de o gaura in buget, nici nu are sanse reale de supravietuire. Si, daca s-ar ocupa de ea, dar nu ar supravietui, s-ar duce de rapa procentajul bun pe care spitalul Berhayat il are in prezent. Totusi, Ferman isi lasa partea umana sa decida si isi da seama ca nu are cum sa o lase pe biata femeie. Daca ar ignora-o, ce fel de doctor ar mai putea sa se considere?

O opereaza in secret

Ajutat de Nazli si de Selvi, Ferman decide ca ar fi cel mai bine sa o opereze, fara sa stie Vuslat sau Muhsin. Din pacate insa, acesta din urma afla inainte ca Ferman sa isi termine treaba si se enerveaza teribil. Pai cine e el sa nesocoteasca vorbele lui? De ce s-a bagat sa o ajute pe acea femeie?

Ferman incearca totusi sa isi duca treaba la bun sfarsit. Si incearca si incearca, insa, nu reuseste. Pacienta nu supravietuieste, iar el se simte dezamagit ca nu a putut sa o ajute asa cum trebuie…Si chiar si asa, sotul, care venise cu pacienta, nu tipa la el, nu ii reproseaza. Nu face nimic de acest fel. In schimb, ii multumeste pentru ca s-a uitat la ei. Alti doctori nici macar nu au vrut sa auda de ei…Ferman insa nu isi poate scoate din cap aceasta idee, ca ce a facut el, adica faptul ca a vrut sa ajute un om, d considerat un act urat, pentru ca ar putea strica procentajul unui spital. El nu mai are de gand sa ramana acolo, daca se pun astfel de lucruri mai presus, asa ca isi da demisia.

Doctorul Minune Episodul 73 Rezumat: Vii cu mine, Ali?

Asadar, decizia e luata: Ferman nu mai are de gand sa fie doctor la spitalul Berhayat. In schimb, are de gand sa isi deschida ceva al lui, ceva propriu in care toata lumea sa fie binevenita. Si pentru ca stie ce inima buna are, el se hotaraste sa il intrebe si pe Ali daca vrea sa vina cu el si sa inceapa ceva nou, unde sa ajute lumea.

Pana sa poata Ali sa ii dea raspunsul, Tanju vine grabit la spital, caci fata lui are probleme grave. Si vrea neaparat ca Ferman sa fie cel care se baga sa o ajute. Neputand sta deoparte, al nostru intervine si, ajutat de Ali, reuseste sa o scoata din afara oricarui pericol pe tanara. Si lucrurile se linistesc putin, pana afla Vuslat de ce vrea sa faca Ferman.

Ali trebuie sa ramana

Si nu ne referim aici la faptul ca si-a dat demisia sau ca vrea sa plece si sa nu mai aiba legatura cu ei. Vuslat se teme de eventuala plecare a lui Ali, care nu ar fi exclusa. In definitiv, Ferman si Ali sunt apropiati, asa ca il vede plecand si facand ceva cu el, poate un cabinet sau altceva. Si nu are de gand sa il lase. Intai, vrea sa il ademeneasca subtil. Ii spune ca e apreciat la ei si chiar ii ofera sa preia cabinetul pe care raposatul Adil l-a lasat in urma. Si vazand ca inca nu reuseste sa il convinga, isi spune ca trebuie sa actioneze si pe alt plan.

Asa ca ii spune lui Nazli sa isi foloseasca tot ce are in posesie sa il convinga pe Ali sa ramana. Aceasta insa nu are de gand sa fie un simplu pion pentru Vuslat. Asa ca ii spune lui Ali se se gandeasca bine. Sa puna in balanta avantajele, dar si dezavantajele unei potentiale decizii. Iar la final, il asigura ca indiferent de ce va decide, ea ii va fi alaturi, ca intotdeauna. Si asa se termina dragilor inca un episod. Pana la urmatoarele, va invitam si pe pagina de Facebook despre Doctor.