Aripi Frante Episodul 33 Rezumat: Kemal nu se lasa!

Aripi Frante Episodul 33 Rezumat: Kemal nu se lasa! Are el planurile sale si nu prea vrea sa se abata de la ele, se pare. Ce va urma, in aceste conditii? Ce se va intampla mai departe? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

Aripi Frante Episodul 33 Rezumat: Muzaffer reuseste

Aripi Frante Episodul 33 Rezumat

Aripi Frante Episodul 33 Rezumat

Pana la urma, Muzaffer reuseste sa il ia inapoi pe baiatul lui. Si nu doar temporar, pentru ca discuta prin avocat si cu bunicul, astfel incat Mert sa ramana la el. Pentru ca aici ii este cel mai bine. Si intr-adevar, alaturi de el practic baiatului u ii lipseste nimic, nici pe parte financiara, nici pe alte parti…Kemal se supara rau de tot pe Asya dupa ce afla ce a facut. Isi da seama ca daca va continua sa stea pe langa asa-zisii prieteni langa care a tot fost in ultima vreme, nu ii va fi bine. Asa ca se gandeste sa-l roage pe baiatul lui Nefise sa aiba grija de ea. N-ar fi rau s-o apere pe Asya si sa o faca sa uite de toti acestia care cel mai bine ar fi sa ramana in trecutul ei. Si ca tanara sa poata invata o lectie si sa inteleaga ca a gresit, ii ia accesul la toate cardurile.

Muzaffer, ca de fiecare data, isi doreste sa se impace totusi cu femeia vietii lui: Nefise. Dar de data aceasta, ce ar mai putea sa faca? Cum i-ar mai putea arata ca, de fapt, ii pare rau si ca vrea ca totul sa fie bine intre ei doi? Pana la urma, decide sa ii dea talpasita Tubei, pentru ca deja lucrurile tindeau sa devina absurde. Locul acelei femei nu ar trebui sa fie pe langa el. La bratul sau sau in conacul lui n-ar trebui sa stea alta femeie in afara de Nefise a noastra

Ahmet are planuri bune

Onur nu ar vrea sa aiba acest parteneriat cu Kartal (despre care noi stim, de fapt, ca este Ahmet). Muzaffer insa nu este chiar atat de hotarat. I-a inteles ideea lui Onur si isi spune ca e pregatit sa se ridice si sa plece la cea mai mica greseala pe care ar putea sa o faca individul. Sau la primul lucru care nu ii place la el. Insa Ahmet se pare ca si-a facut foarte, foarte bine temele. Ideile si planul pe care le spune, sunt unele bune. Atat de bune incat ideea de a nu lucra cu el cam pica, pentru ca ar fi pacat si deloc profitabil.

Dupa ce i-a dat gata pe Onur si pe Muzaffer, Ahmet continua lista si cu…Cemre. Tanara vine si ea pe la firma, iar barbatul reuseste sa ii intre bine de tot in gratii. Cu alte cuvinte, o cucereste foarte usor. Asadar, s-ar parea ca toti il prefera pe Kartal. Toti au o parere buna despre el, in afara de Zeynep, desigur. Ea crede ca totul e doar un joc si nu isi poate da seama cum nimeni din jurul ei nu realizeaza ca individul e, de fapt, Ahmet. Ea nu se lasa si se gandeste sa il urmareasca pana la unchiul sau. Poate s-o da singur de gol. Dar Kartal se tine tare, chiar si cand tanara vine si ii spune sa recunoasca faptul ca el e acel Ahmet. Dar individul nu o face. Ba, mai mult. El da drumul unei scene de teatru, dandu-i o arma tinerei. Si spunandu-i ca e pregatit sa stea in timp ce ea o foloseste. Lui Zeynep ii vine insa o idee.

Aripi Frante Episodul 33 Rezumat: Lutfu si Azime

Despre Azime…stim deja prea multe. Si ne dam seama ca printre cele mai mari dorinte ale ei e sa se intoarca la conac, acolo unde este cald si bine. Insa, nu prea reuseste sa il convinga pe Muzaffer…Intre timp, Lutfu nu se lasa. Desi a tot fost refuzat, tot isi doreste ca Azime sa ii devina nevasta. Poate chiar mai mult decat inainte. Dar cum sa faca? Trebuie sa improvizeze, asta e clar. Nu mai poate sa faca fix aceleasi lucruri ca si pana acum si sa astepte rezultate diferite.

Asa ca, are o idee. De ce sa nu se lege de dorinta lui Azime de a reveni la conac? El se duce la Muzaffer si ii spune ca el si Azime tocmai au devenit sot si sotie. Muzaffer cand aude, uita de tot si isi spune ca nu se poate sa nu o primeasca pe proaspata sotie a lui Lutfu la conac. Si asa, practic, Lutfu reuseste sa ii faca intrarea lui Azime la conac. Desi nu stim cat de bine va reactiona femeia cand va afla ce a facut el, de fapt. Si cum l-a mintit pe Muzaffer. Dar va trebui sa accepte, pentru ca altfel nu se va putea intoarce la conac. Ce va face, pana la urma? Vom afla si noi din episoadele urmatoare din serialul turcesc Aripi Frante. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre ce se intampla.