Vom avea 4 episoade din Aripi Frante pe saptamana!

Vom avea 4 episoade din Aripi Frante pe saptamana! Da, ati citit bine. Este o veste extraordinara pentru toti telespectatorii care urmaresc cu sufletul la gura peripetiile lui Nefise si ale copiilor ei. Insa, de unde pana unde aceasta schimbare care, evident, ne bucura nespus de mult? Ce s-a intamplat? Si de cand se va produce schimbarea. Raspunsurile la toate aceste intrebari le vom putea afla din articolul nostru de astazi.

Vom avea 4 episoade din Aripi Frante pe saptamana!

Vom avea 4 episoade din Aripi Frante pe saptamana

Vom avea 4 episoade din Aripi Frante pe saptamana

Cine e fan al serialelor turcesti stie ca pe Kanal D, saptamana arata asa: luni si marti Aripi Frante, iar miercuri, joi si vineri Infidelul. In weekend nici vorba de vreun serial turcesc. De ce? Ei bine, serile sunt ocupate de emisiunea doamnei Denise Rifai, dar si de emisiunea domnului Dan Negru. Insa aceste lucruri au sa se schimbe in scurt timp.

Noua grila va arata in felul urmator: luni, marti, miercuri si joi vom avea episoade noi din serialul turcesc Aripi Frante. Infidelul va fi si el in grila, insa cu un episod in minus, din pacate pentru fani. Astfel, Asya, Volkan si aventurile lor vor putea fi urmarite doar in zilele de vineri si de sambata, tot de la ora 20.

Decizie istorica

Este o decizie istorica. Pana acum, cel putin in ultimul timp, niciodata nu s-a difuzat un serial turcesc de anvergura si cu audienta mare intr-o zi de sambata. Intotdeauna serialele erau programate in timpul saptamanii, vinerea fiind ultima zi in care le puteam urmari pe TV. Dar iata ca de acum, conform articolului de pe PaginadeMedia, vom avea parte de o schimbare total surprinzatoareL 4 episoade din Aripi Frante si 2 episoade din Infidelul, cu Asya si Volkan.

Desi vestea e una superba pentru cei care urmaresc Aripi Frante, pentru fanii serialului Infidelul, nu prea e una buna, din pacate. Vor avea cu un episod mai putin in fiecare saptamana. Insa, daca va plac ambele seriale, nu aveti decat motive de bucurie. Pentru ca cel putin in urmatoarea perioada, veti avea 6 seri placute pe saptamana, in care veti putea urmari serialele turcesti preferate. Aceasta schimbare va avea loc incepand cu aceasta saptamana. Haideti sa discutam despre subiect si pe pagina noastra de Facebook.