Aripi Frante Episodul 34 Rezumat: Intervine Talat!

Aripi Frante Episodul 34 Rezumat: Intervine Talat! Si astfel, reuseste sa il salveze pe Ahmet, care era pe cale sa faca o imprudenta destul de mare. Insa vor fi sfaturile acestuia de ajuns sau pana la urma individul va ceva si va recunoaste adevarul? Haideti sa aflam impreuna.

Aripi Frante Episodul 34 Rezumat: Aproape sa se dea de gol

Aripi Frante Episodul 34 Rezumat

Aripi Frante Episodul 34 Rezumat

Dupa ce a vazut ca nimeni nu isi da seama, Zeynep s-a enervat tare, tare rau, dupa cum bine stim deja. Pai chiar asa? E limpede ca „Buna ziua” faptul ca acest Kartal nu e cine se da, de fapt, a fi. E usor sa iti dai seama ca nu vorbim decat de Ahmet, un individ rau, cu care ea a tot avut de-a face in trecut. Dar se pare ca toti sunt orbi, in afara de ea. Insa, pana cand nu il va face pe el sa spuna cu gura lui cine este, degeaba isi va face ea nervi peste nervi. Asa ca s-a gandit sa apeleze la aceasta tactica cu arma.

Iar Ahmet, fiind un individ destul de vulcanic si care nu prea se pricepe la strategii, era aproape sa ii faca pe plac tinerei si sa se dea de gol. Norocul lui insa a fost Talat, care a intervenit fix la timp. Astfel, acoperirea individului a ramas instacta. Ce face barbatul, de fapt? Ei bine, in loc sa astepte ca Zeynep sa faca ceva cu arma din dotare, si-o scoate el pe a lui si o foloseste. O nimereste pe fata lui Nefise, insa nu va speriati. Tipul stie ce face. Si ce vrea sa faca, de fapt, e doar sa o sperie. Asa ca nu tinteste in vreo zona sensibila sau care ar necesita cine stie ce ingrijiri necesare. Si asa, il salveaza pe Kartal, care altfel, probabil ca ar fi recunoscut pe loc ca el este Ahmet, de fapt.

De la dorinta de a se impaca la cearta

Deja suntem familiarizati cu faptul ca pana si Muzaffer este un barbat vulcanic. Se cearta si apoi ii pare rau. Asa se intampla si de aceasta data. Dupa ce si-a zis ca n-o sa mai aiba treaba cu Nefise, acum se gandeste cum sa o impace. Si dandu-si seama ca doar nu o sa vina ea singura inapoi sa isi ceara scuze, decide ca trebuie sa o faca el singur. Si e pregatit si dornic de a o avea inapoi. Pentru ca orice ar zice lumea sau orice ar zice chiar el insusi, o place. Sau am putea spune ca…o iubeste.

Intre timp, draga noastra a decis ca e timpul sa incepe sa lucreze pentru Kemal. Nu e cine stie ce, dar postul de lucratoare in restaurant ii asigura cat de cat niste bani. Doar ca Muzaffer nu prea il are la inima pe acest Kemal. Si, ca orice barbat gelos, si-a dori ca femeia pe care o iubeste nici sa nu se apropie de un alt individ. Chiar daca, teoretic, ar avea dreptul. Asa ca atunci cand afla de faptul ca Nefise s-a dus si ea la o iesire alaturi de Aysun si Kemal, se enerveaza. Si desi venise cu ideea si dorinta de a se impaca, pleaca dezamagit si nervos.

Tot Talat il salveaza

Am putea spune ca Ahmet are un mare noroc cu Talat. Acesta este mult mai perspicace si plin de strategii decat el. Dupa ce l-a salvat mai devreme, cand aproape ca se daduse de gol, acesta il ajuta din nou si ii spune ca cel mai bine ar fi sa se potoleasca si sa nu faca vreo imprudenta. Pentru ca nici Zeynep si Onur nu sunt chiar cei mai naivi si folosesc si ei insisi niste strategii relativ simple, dar care par ca isi fac efectul.

Dupa ce au vazut ca nu vrea sa spuna, cei doi s-au gandit sa o ia pe partea cealalta. Hai sa il creada. Sau, bine, sa se prefaca de faptul ca il cred si sa isi vada de-ale lor. Dar sa fie tare afectuosi unul cu celalalt. Si fix prin fata lui Kartal. Ce, daca nu e Ahmet, nu ar trebui sa il deranjeze. Pentru ca acel Ahmet era indragostit pana peste cap de fata lui Nefise, nu Kartal. Cand ii vede, Ahmet se enerveaza si e aproape sa spuna tot, pana il linisteste Talat. Acesta din urma isi da seama ca doar baricadarea „loviturilor” nu va fi de ajuns. Asa ca se gandeste si la un soi de ofensiva pentru individ. Si ii spune ca ar fi bine sa se dea pe langa Cemre, pe cat de mult poate. Daca va reusi sa ii intre in gratii, cu siguranta ca Zeynep se va supara.

Aripi Frante Episodul 34 Rezumat: Ce sa faca Azime?

Azime e pusa in fata unui fapt simplu: vrea la conac? Atunci trebuie sa-l ia pe Lutfu de barbat. Altfel nu prea se poate. Insa problema e ca nici ea nu l-ar vrea de sot pe acesta. Doar ca nu pare sa existe si vreo alternativa…Asadar, ii va deveni nevasta. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa ii fie supusa si sa se uite doar in jos. Ii va pune niste conditii lui Lutfu.

Intre timp, Muzaffer iar a ajuns la concluzia ca a actionat prea repede la nervi si vrea sa indrepte lucrurile. Asa ca se duce sa discute cu Nefise. Insa…fix atunci se gaseste si Kemal sa vina la ea. Draga noastra, poate din neatentie, si-a lasat ceasul la restaurant. Kemal l-a gasit si si-a zis sa i-l aduca rapid, ca poate are totusi nevoie de el. Sau tine la el si nu stie pe unde l-a pus. Dar fix atunci e si Muzaffer, care discuta cu Nefise si o face sa inteleaga ca ii pare rau. Nici bine nu rasufla usurata a noastra ca a reusit totusi sa se impace cu el, ca vine Kemal. Cand il vede, Nefise face ochii mari si se gandeste cum va putea sa scape si sa-l faca pe Kemal nevazut. Vom afla si noi din episoadele urmatoare. Haideti si pe Facebook. Aici mai vorbim despre acest serial.