Aripi Frante Episodul 38 Rezumat: Care este adevarul?

Aripi Frante Episodul 38 Rezumat: Care este adevarul? Stie pana la urma Kemal totul despre Emre sau nu? Nefise e nesigura si nu isi da seama ce ar putea face mai departe. De cand a aflat ca el nu e cel mai bun om asa cum il credea cand i-a oferit un loc de munca, se tot gandeste la viitorul ei si al copiilor. Intre timp, individul ii spune ce stie, pana la urma. Iar a noastra ramane cu gura cascata. Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi ce se intampla in noul episod.

Arpi Frante Episodul 38 Rezumat: E altceva

Aripi Frante Episodul 38 Rezumat

Aripi Frante Episodul 38 Rezumat

Kemal incepe sa ii spuna lui Nefise ce stie. Dupa el, Emre nu are cum sa fie baiatul ei in ruptul capului. De ce? Pai, el o stie de mult timp pe Nefise. Si nu si aduce aminte sa fi fost vreodata vorba de gemeni. Si sigur ar fi auzit daca i se nastea si un baiat. Asa ca sigur e ceva putred la mijloc. Nu cumva l-a adoptat, sa fie si un baiat in familie? Nefise insa ii spune ca nici nu poate fi vorba de asa ceva. Si, simtind cum o napadesc de-a dreptul tot soiul de emotii, decide sa plece. Altfel, cine stie cum s-ar da de gol sau ce ar spune si l-ar face pe Kemal sa isi dea seama de intregul adevar.

Tuga i-a vazut. Si nu doar atat. Dar i-a si auzit. Nu chiar pe intreaga durata a conversatiei. Si nici cuvant cu cuvant. Asa ca a prins ea niste franturi, dar nu prea si-a putut da seama exact. Nici n-a fost prea atenta si a dat peste niste pahare si a facut zgomot. Si stiti ce a inteles ea din toata discutia lui Nefise si Kemal? Ca, de fapt, Emre ar fi baiatul lui Kemal. Bucuroasa ca are o noua barfa care sigur o poate distruge pe Nefise, vrea sa se duca val vartej la Muzaffer si sa i-o spuna. Draga noastra si Azime vor trebui neaparat sa gaseasca vreo cale prin care sa o opreasca!

Pana la urma, cine-i Kartal?

Dupa faza cu Zeynep si Ahmet, prin care Muzaffer a pierdut o tranzactie destul de mare, acesta se gandeste ca cel mai bine ar fi ca fata lui Nefise sa nu se mai bage in afaceri, pentru o perioada. Nu stie sa reactioneze bine, iar el nici ca isi mai doreste sa piarda vreo alta afacere. De aceea, il roaga pe Onur sa ii explice ce se intampla si de ce n-o mai vrea. S-o duca pe undeva sau el stie ce anume sa-i faca, insa el n-o mai vrea prin preajma. Si pana la urma, desi initial se gandise ca e un tanar de treaba, va vedea el, Muzaffer, ce va putea face in privinta lui Kartal. Daca intr-adevar nu e cine se da, va afla.

Si ca tot vorbim de lup, Kartal si Cemre incep sa se apropie din ce in ce mai mult. Ajutat de Talat, Ahmet reuseste sa ii castige increderea. Iar tanara incepe sa se gandeasca din ce in ce mai mult cat de bine ar fi ca acest Kartal sa ii devina mai apropiat, daca ne intelegeti.

Aripi Frante Episodul 38 Rezumat: Visul

Nefise si fetele, dupa cum bine stim deja, sunt de acord sa locuiasca la conac. Emre insa nu. Nu si-a schimbat parerea in ceea ce il priveste pe Muzaffer. Asa ca nu are de gand sa locuiasca la conac. Barbatul s-a gandit si s-a tot gandit ce ar putea sa faca. In aceste conditii, ar fi bine sa il mai lase putin. Dar, intre timp, tot trebuie sa aiba grija si de el, ca doar e baiatul lui Nefise. Asa ca ii propune sa stea la un hotel de-al lui.

Dar ceva dubios i se intampla lui Muzaffer in scurt timp. Intr-o noapte, are un vis legat de baiatul lui, cel pe care l-a pierdut. In vis apare si Emre si parca i se pare ca cei 2 ar fi una si aceeasi persoana. Baiatul lui Nefise sa fie, de fapt si baiatul lui? Asa ceva nu este posibil. Dar, ce va urma? Vom afla si noi. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook, unde mai vorbim de serial.