Aripi Frante Episodul 44 Rezumat: Se tot cearta!

Aripi Frante Episodul 44 Rezumat: Se tot cearta! Onur se pare ca nu prea are parte de liniste in ultimul timp, din pacate. Zeynep ar vrea sa il ajute si se gandeste la cele mai bune variante. Intre timp, Nefise tot nu s-a insanatosit. Ce va urma si ce se va intampla cu personajele noastre preferate? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi, dragilor.

Aripi Frante Episodul 44 Rezumat: Nu vrea sub nicio forma!

Aripi Frante Episodul 44 Rezumat

Aripi Frante Episodul 44 Rezumat

Despre smecheria lui Ahmet stiti deja. Asta daca ati urmarit cele mai recente episoade din serialul turcesc Aripi Frante. Ideea de baza e ca individul se da a fi cineva pe nume Kartal. Si sub aceasta noua identitate, vrea sa actioneze in continuare. Si sa faca si rau, va dati seama. Zeynep si Onur s-au tot gandit cum ar putea sa il faca sa vorbeasca. Sa recunoasca in fata tuturor ca el este, de fapt, acel Ahmet pe care il stiu deja. Dar nu si nu. Nu au putut sa il faca sa scoata niciun cuvant. Enervandu-se Onur si-a zis ca trebuie sa actioneze si altfel, pana la urma.

De aceea, il pune pe Seyfi sa adune niste baieti si sa faca in asa fel incat Ahmet sa nu aiba cum sa nu recunoasca. Teoretic, oricine cand se vede in pericol, uita de orice si face tot ce se poate pentru a scapa. Asa s-a gandit si Onur. Si-a zis ca nu va dura mult dupa ce respectivii acoliti ai lui Seyfi se vor lua de Ahmet, ca acesta va si recunoaste ca, de fapt, numele lui nu este Kartal. Insa, ce sa vedeti? N-a vrut si n-a vrut individul sa recunoasca! A avut o stapanire de sine incredibila si a rezistat si la ce i-au facut acei tipi. Astfel, pana la urma, tot nu l-au putut face sa recunoasca. Oare cat va mai dura tot acest teatru?

Minciunile se imprastie repede

Stim cu totii ca atunci cand e vorba de minciuni, viteza cu care acestea se pot imprastia este una uriasa. Talat si Ahmet au inceput sa spuna peste tot ca Onur este singurul vinovat in cazul accidentului. Totul pentru a-i strica imaginea, desigur. Simtindu-se totusi rau pentru ce s-a intamplat, Onur vrea sa dea dovada ca este un om, inainte de toate. Asa ca, desi ar putea sa nu o faca, el incepe sa ii caute familia acelui barbat. Le gaseste pe mama si pe sora acestuia si tine sa le spuna ca lucrurile nu au stat asa cum se spune in presa. Cu alte cuvinte, nu el este vinovat…Apoi, pentru a le arata ca e om bun, le lasa cartea lui de vizita. Si le spune sa nu ezite sa il sune, daca vor avea nevoie de diverse.

Pe langa acest lucru, Talat si Ahmet si-au zis ca trebuie ca toata lumea sa afle cine a stat in spatele a ce i s-a intamplat lui Nefise. Asa ca nu au ezitat nici ei in a spune ca Tugba, fosta logodnica a milionarului Muzaffer a fost faptasa. Intre timp, Zeynep este din ce in ce mai trista. Pe langa faptul ca sta cu sufletul la gura, sperand ca mama ei se va trezi, ea mai are o greutate: ce i se intampla lui Onur. Pentru ea, acesta e in stare sa aiba dispute si cu propriul frate, dar si cu propria mama. Iar draga noastra nu-si doreste decat sa fie liniste si pace. Si intelegere intre ei toti. Se va putea vreodata sau va trai tot timpul intr-un scandal din care nu va putea sa iasa, pentru ca il iubeste pe Onur?

A luat-o din spital

Pana la urma, Nefise deschide, incet, ochii. Dar nici bine nu incepe sa realizeze ce i s-a intamplat, caci Kemal a fost pe faza si s-a gandit ca trebuie sa o ia de acolo. Si chiar asa a facut, din pacate. A luat-o pe draga noastra, stiind ca practic ea nu are cum sa se impotriveasca sau sa isi spuna propria parere in privinta unei plecari. Si dusi au fost…Muzaffer a aflat destul de repede si nu i-a luat mult timp sa isi dea seama ca singurul care ar fi putut face asa ceva este Kartal.

In timp ce plin de nervi s-a dus sa il caute pe individ, Azime s-a gandit ce minciuna sa le spuna copiilor. Cand acestia vor vedea ca mama lor nu mai este in spital, isi vor pune intrebari, nu? Ii vine repede o idee: daca le-ar spune ca Muzaffer s-a gandit sa o trimita la un spital mai bun, din strainatate? Doar asa, ca sa fie sigur ca se trezeste si ca se insanatoseste repede. Zis si facut. Azime le spune aceasta minciuna, iar Muzaffer ajunge fata in fata cu Kemal. Dar, asa cum ne-am fi asteptat, individul nu recunoaste ca ar fi facut ceva in aceasta privinta. De unde pana unde el s-o ia pe Nefise?

Aripi Frante Episodul 44 Rezumat: S-a indragostit Cemre

Dragostea poate sa fie buna, dar si rea…Cemre inca nu stie ca individul care ii da tarcoale, respectiv Ahmet, nu este cine se da el Si prin relatia pe care o initiaza cu acesta, va face destul de mult rau in jur…Dupa ce nu mai are unde sa munceasca, ea se gandeste unde s-ar putea duce pana la urma si ce va putea face pe mai departe. Ahmet e langa ea si ii spune ca nu mai are de ce sa munceasca. Cel mai bine ar fi sa devina independenta si sa aiba afacerea ei, ca sigur s-ar descurca. Si el insusi o va ajuta in aceasta privinta.

Si ca sa o dea pe spate si sa o faca sa il placa super mult, Ahmet se mai gandeste la o smecherie. El ii spune ca nu vrea sa se grabeasca in relatia cu ea. Isi doreste ceva serios, nu doar vreo aventura. Desi, in realitate, tot ce vrea el este sa ii faca rau lui Zeynep. Si ca tot vorbim de ea, Cemre ii spune ca un baiat i-a furat inima si s-a indragostit de el. Curioasa, va dati seama ca Zeynep o intreaba cine este. Dar Cemre nu vrea sa ii spuna. Ii zice, in schimb, ca va afla atunci cand Nefise va fi bine. Ce va urma pentru ele, vom vedea. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.