Aripi Frante Episodul 18 Rezumat: Muzaffer a aflat secretul lui Nefise!

Aripi Frante Episodul 18 Rezumat: Muzaffer a aflat secretul lui Nefise! Putin poate prea devreme, am spune noi. Nici macar n-am ajuns la episodul 20, si se pare ca deja unul dintre cele mai mari secrete ale serialului, tocmai a fost dezvaluit. Nu, nu vorbim de faptul ca Emre este baiatul lui Muzaffer. De acest lucru inca nu a aflat barbatul. Insa, din cauza lui Sengul, dupa cum stim din episodul precedent, Tuba a aflat. Si nu a asteptat prea mult pana sa ii spuna si lui Muzaffer. Ce reactie va avea barbatul si ce se va intampla mai departe, hai sa aflam din rezumatul nostru de astazi.

Aripi Frante Episodul 18 Rezumat: Furia lui Muzaffer

Aripi Frante Episodul 18 Rezumat

Aripi Frante Episodul 18 Rezumat

Asadar, Tuba nu a asteptat si i-a spus lui Muzaffer ca, de fapt, nepotii aceia sunt copiii adevarati ai lui Nefise. Muzaffer este socat, dar si furios in acelasi timp. Chiar si asa, Tuba nu prea citeste cine stie ce lucruri pe fata lui. Aproape ca ar putea spune ca stia deja sau ca banuia. Ar avea dreptate, insa doar pe jumatate. Muzaffer banuia ca Nefise nu ii spune tot adevarul, dar nu credea ca acesta, este totusi, acesta. El se gandeste ca prea a fost luat de naiv de aceasta femeie si de copiii ei. E timpul sa vada ce va face mai departe.

In urmatoarea perioada, el devine din ce in ce mai rece. Nu mai e asa, ca un catelus dand din coada pe langa Nefise. Iar a noastra isi da seama foarte rapid de aceste lucruri. Le sesizeaza si se panicheaza. Pana acum, el a fost tare dragastos, dar, dintr-odata, s-a racit de zici ca-i un cub de gheata. Ce s-o fi intamplat. Trece un timp si ea lasa lucrurile asa, crezand ca poate si-o reveni. Insa, cand lucrurile se inrautatesc, ea e pusa in fata unei intrebari grele: „Nefise, tu te-ai casatorit cu mine pentru ca ma iubesti sau doar din simplul fapt ca imi vrei banii?”

Vrea sa ii spuna singura

Muzaffer e un barbat razbunator, dupa cu am putut si noi sa vedem deja in toate episoadele precedente. Iar ceea ce i-a trecut prin cap ca si plan de razbunare pentru Nefise si copiii ei, intrege pur si simplu orice imaginatie. Intai, el decide ca Emre trebuie sa fie liber. Asa ca se duce sa isi retraga plangerea impotriva lui. Ati putea crede ca o face din bunatatea lui si din simpla realizare ca, de fapt, a gresit. Nu, nici vorba de asa ceva. Barbatul vrea doar ca Emre sa fie de fata la ce are de gand sa faca.

Dupa ce baiatul ei e eliberat, Nefise se bucura. Si cand aude ca Muzaffer vrea sa ii cheme la cina pe toti copiii ei, se bucura si mai mult, dar se si intreaba, in acelasi timp, de unde pana unde aceste schimbari surprinzatoare din partea lui. Si-o fi dat seama ca a gresit si fata de ea prin comportamentul recent si o vrea sa o vada bucuroasa alaturi de nepotii ei, la masa? Nu, nici pe departe

Adevarul dureros

In realitate, Muzaffer nu vrea decat ca Nefise sa ii spuna singura ceea ce el deja stie. Vrea sa o testeze, cu alte cuvinte. Asa ca nici bine nu se pun la masa copiii, ca incepe sa arunce diverse, care sa o faca pe Nefise sa reactioneze. Incepe prin a ii intreba pe cei mici despre mama si tatal lor, cine sunt si cu ce se ocupa. Apoi, nu ezita sa le spuna ca singura vinovata pentru felul in care s-au purtat si pentru problemele pe care le-au cauzat in jurul lor e mama lor. Nefise nu stie ce sa faca. Daca ar reactiona, s-ar duce toata acoperirea lor. Asa ca, din pacate, trebuie sa taca si sa inghita cuvintele urate…

Muzaffer nu se opreste aici. El vrea sa le arate diferentele sociale dintre ei, faptul ca el e bogat si poate face tot ce vrea, iar ei nici nu au unde sa stea. Asa ca le propune sa le dea si bani si sa ii tina in continuare la el, daca sunt de parere ca mai merita aceste lucruri dupa toate relele pe care le-au cauzat. Indignati de lul in care sunt tratati, ei decis sa plece. Insa nu inainte sa spuna ca mama lor i-a parasi pur si simplu. Si totul, pentru un barbat care are posibilitati financiare…Aceste cuvinte o dor cel mai mult pe Nefise, care e singura ce stie intregul adevar…Muzaffer nu vrea sa rateze vreo noua ocazie de a se lua de ei, asa ca il pune pe Lutfu sa ii urmareasca. Vrea sa stie care unde se duce sa stea.

Aripi Frante Episodul 18 Rezumat: Onur nu vrea sa renunte

Lutfu afla ca ei se duc sa stea cu Suat intr-o casa care nu mai are mult si probabil se va darama…Bietii de ei, prin cate trebuie sa treaca. Zeynep mai trebuie sa si devina sotia lui Ahmet, daca vrea ca Onur sa nu aiba probleme. Asa ca, va trebui sa accepte sa devina nevasta unui om pe care nu il place…Onur isi da seama ca e silita de ceva anume sa faca ceea ce face.

Doar ca Zeynep neaga. Nu poate sa ii spuna adevarul. Ce va urma pentru cuplul lor, dar pentru fratii lui Zeynep? Vom afla din urmatoarele rezumate. Daca va plac si vreti sa fiti primii care afla de ele, puteti sa va abonati la noi pe site. Haideti si pe pagina de Facebook.