Aripi Frante Episodul 19 Rezumat: Se anunta despartirile!

Aripi Frante Episodul 19 Rezumat: Se anunta despartirile! Relatiile nu pot rezista atunci cand ambii parteneri nu sunt sinceri unul cu celalalt. Si atunci incep sa apara disputele si, pana la urma, despartirile. Ce va urma pentru dragii nostri? Haideti sa aflam astazi, dintr-un nou rezumat.

Aripi Frante Episodul 19 Rezumat: E din ce in ce mai rau

Aripi Frante Episodul 19 Rezumat

Aripi Frante Episodul 19 Rezumat

Stim si noi deja din ep anterior faptul ca Muzaffer deja stie ca a fost mintit. Stie ca Nefise nu a fost pe deplin sincera cu el si l-a mintit. Asa ca si-a spus ca nu se poate asa ceva. Insa, in loc sa faca un scandal si atat, si-a spus ca mai bine sa o fiarba la foc mic. Asa ca a inceput prin invitarea la masa a copiilor ei, ca sa o puna intr-o lumina proasta in fata lor. Si a reusit. Insa a noastra nu a spus nimic. A tacut, desi au durut-o mult cuvintele pe care barbatul a reusit pana la urma sa le scoata de la ei.

Doar ca lui Muzaffer nu-i ajunge. El vrea sa auda din gura lui Nefise, cuvant cu cuvant: „Da, Muzaffer, eu te-am mintit in tot acest timp. Ei nu sunt nepotii mei, ci copiii…”. A noastra nu stie ce vrea el, de fapt. Iar comportamentul lui din ultimele zile nu faced decat sa o sperie. Si sa o faca sa decida ca poate au nevoie de o pauza in relatie. Si-ar dori sa stea mai mult cu copiii ei, sa le arate ca nu, ea nu i-a abandonat pentru un barbat bogat, asa cum au spus ei. Intre timp, Tuba redevine cea mai ingrijita femeie de la conac. In sensul care deja atentia s-a cam dus spre ea. Pacat ca inca nu are curajul sa ii spuna lui Muzaffer ca nu va mai fi mama, cel putin, nu curand…

Durerea unui fiu

Pana la urma, ei ajung sa stea din nou impreuna. Emre observa insa ceva ciudat la bratele mamei lui. Vede niste semne asa, ca niste vanatai. A noastra incearca sa ii spuna ca nu, de fapt, a avut ea niste accidente, n-a fost atenta si s-a lovit. In realitate insa, baiatul ei isi da seama ca individul acela i le-a facut. Si isi spune ca gata, teatrul s-a terminat. Nu ii mai pasa de ce se intampla. Nu mai vrea sa pastreze acest asa-zis secret.

Se duce in biroul lui Muzaffer, vrand sa ii spuna vreo doua. Cum de isi permite sa se comporte asa cu Nefise? Din cauza nervilor, el uita de orice urma de acoperire si ii spune verde in fata ca e baiatul ei. Si de aia ii pasa atat de mult. Spre surprinderea lui, Muzaffer e destul de linistit. Barbatul ii spune ca da, stia deja de niste timp ca el nu e nepotul ei. Tanarul s-ar fi asteptat la orice altceva, dar la aceasta dezvaluire nu…

Aripi Frante Episodul 19 Rezumat: Onur nu poate suporta

Pentru Onur, ideea ca Zeynep ar urma sa devina sotia acelui Ahmet, desi nu isi doreste, pare greu de digerat. Isi spune ca ar putea suporta orice altceva, dar acest lucru nu. Asa ca i-o spune si in fata tinerei ca, daca o va face, atunci lui nu ii va fi bine. Si nu doar atat, dar chiar se va preda si va sta la racoare, caci o libertate in care Zeynep nu-i a lui nu ii trebuie. Vazandu-l atat de hotarat, Zeynep decide sa plece cu el.

Ahmet cand vede ca iar a fost lasat de izbeliste, se enerveaza. Ar vrea sa se duca dupa acel Onur si sa rezolve lucrurile. Insa, ii vine o idee. Daca totusi poate rezolva lucrurile astfel incat, in acte, Zeynep sa devina sotia lui? Nu pare o idee rea. Ce se va intampla mai departe vom afla din urmatoarele rezumate. Pana atunci, haideti si pe pagina de FB despre serial.