Serialul turcesc Gulperi revine in Romania! De cand?

Serialul turcesc Gulperi revine in Romania! E o veste excelenta pentru toti cei care au indragit povestea, dar si personajele. In acelasi timp, nu poate decat sa fie o super veste si pentru cei ce nu l-au vazut. De ce? Pai, tocmai vor putea sa urmareasca despre care le putem spune din start ca se va ridica la nivelul asteptarilor. De cand incepe iar serialul si de cate ori pe saptamana il vom putea viziona? Haideti sa aflam din randurile urmatoare. A, si inainte de toate, daca va doriti sa va readuceti aminte cum incepe povestea, puteti citi rapid rezumatul episodului 1. Sa revenim…

Serialul turcesc Gulperi revine in Romania!

Serialul turcesc Gulperi revine in Romania

Serialul turcesc Gulperi revine in Romania/Sursa foto: Kanal D

Va putem spune din start ca va trebui sa fiti putin matinali, daca veti dori sa urmariti din nou povestea lui Gulperi si a copiilor ei. De unde pana unde? Pai, serialul nu va fi dat seara, la fel ca marea majoritate, fiind vorba de o redifuzare, de o reluare a unei povesti pe care am vazut-o deja la TV. Astfel, daca vreti sa (re)vedeti aceasta superba poveste de dragoste, va trebui sa va treziti la 7 dimineata. Da, da, atat de devreme trebuie sa fiti cu ochii pe TV, ca sa vedeti noile episoade.

Serialul va putea fi urmarit incepand cu data de 22 august, adica intr-o luni. De atunci, 5 zile pe saptamana, o sa stam cu sufletul la gura, sperand ca Gulperi sa poata sa ramana alaturi de copiii ei. Fiind vorba de un serial scurt, n-o sa treaca multe saptamani pana cand sa aflam deznodamantul. Daca va mai amintiti, Gulperi nu are decat 30 de episoade. Si daca luam in calcul faptul ca acestea se vor da de luni pana vineri, inseamna ca in vreo 6 saptamani asa o sa fie gata. Chiar si asa, ne bucuram ca a revenit. E un serial bine dozat si cu scene memorabile. Haideti si pe pagina de Facebook despre serial, sa mai vorbim una alta, acum ca revine pe TV.