Aripi Frante Episodul 11 Rezumat: A venit fiul lui Muzaffer!

Aripi Frante Episodul 11 Rezumat: A venit fiul lui Muzaffer! Nefise spera sa dea peste cineva cu bun simt, insa e posibil ca odrasla lui Muzaffer sa nu fie chiar asa…Pe langa problemele cu el, Nefise va trebui sa vada ce face si cu copiii ei. Lucrurile devin din ce in ce mai grele. Vor rezista? Haideti sa aflam astazi, dintr-un nou rezumat.

Aripi Frante Episodul 11 Rezumat: La un pas

Aripi Frante Episodul 11 Rezumat

Aripi Frante Episodul 11 Rezumat

Stim deja din episodul trecut ca Nefise nu mai poate. Se gandeste ca prea s-au intamplat atatea rele intr-un timp scurt. Si simte ca nu mai poate sa ii ascunda lui Muzaffer faptul ca ea are copii. Asa ca, isi ia inima in dinti si se pregateste sa ii spuna intregul adevar. Vrea ca el sa stie ca nepotii ei sunt, de fapt…copilasii ei lumina ochilor si persoanele pentru care se lupta ea in fiecare zi.

Si era la un pas sa ii marturiseasca totul lui Muzaffer, care era cat se poate de curios in legatura cu ce vrea sa ii spuna. Doar ca, a venit telefonul salvator. Zeynep a sunat-o si i-a spus bucuroasa ca l-a gasit pe Emre. Cand a auzit, lui Nefise parca i s-a luat o piatra de pe inima. Asadar, este bine? Nu e ranit, respira, este bine? Nu-i venea sa creada.

Ahmet nu se lasa

In episodul 11 din serialul turcesc Aripi Frante, vedem cum Ahmet trece la nivelul urmator. El pune presiune pe Zeynep, pentru ca vrea sa o vada in dreapta lui. Si apoi, isi doreste sa o poata numi nevasta lui. Doar ca, vazandu-se asa, aproape obligata, Zeynep face fxi ce nu se asteapta Ahmet. Ii spune ca mai bine plimba ursul. Ea nu accepta atatea presiuni pentru a deveni sotia unui barbat ca el. Cand isi da seama ca ar putea sa o piarda, Ahmet da focul mai incet si ii spune ca bine, nu o sa o mai preseze. Ba, daca vrea, chiar pot sa ramana doar prieteni buni si atat.

In realitate insa, el nu are niciun plan sa se opreasca. Ba chiar vrea sa devina din ce in ce mai persuasiv. Zeynep trebuie sa devina sotia lui, nu a lui Onur. Si, pentru a o putea face pe tanara sa inteleaga ca el trebuie sa fie alesul ei, reuseste sa ii atraga de partea lui si pe fratii tinerei. Asa, cand acestia ii vor spune si ei lucruri bune despre Ahmet, nu se poate ca Zeynep sa nu il aleaga pe el, nu-i asa?

Aripi Frante Episodul 11 Rezumat: Mert este o pacoste

Ajunge in sfarsit si Mert, fiul lui Muzaffer. Nefise este tare agitata si nerabdatoare sa il cunoasca. Spera ca nu va avea prea multe batai de cap cu el. Surpriza insa, baiatul se dovedeste a fi o adevarata pacose. Se pare ca nu o place deloc pe Nefise. Nici macar nu vrea sa manance tot ceea ce aceasta i-a pregatit. Insa, Nefise nu are ce sa faca. Nu poate renunta asa repede…Trebuie sa ii intre pe sub piele, sa se faca placuta. Iar pentru acest lucru, va trebui sa petreaca mult timp pe langa el, chiar cu riscul de a lipsi de la aniversarea propriei fiice…

Emre afla ca Bezhat o are pe Aylin si isi spune ca trebuie sa se duca si sa o salveze. Cand tanara afla ca el traieste, vrea sa faca tot posibilul pentru a-l proteja. Astfel, stiind ca Bezhat sigur ar vrea sa ii faca rau, ii spune ca accepta. Il va ajuta pe Bezhat in tot ce vrea, insa doar daca il lasa pe Emre in pace. Se va tine de cuvant Bezhat sau va vrea s-o aiba si pe Aylin, dar si sa se razbune pe baiatul lui Nefise? Vom afla din episoadele urmatoare. Pana la ele, haideti si pe Facebook.