Vinovati de Iubire Episodul 23 Rezumat: Nu mai vrea sa astepte!

Vinovati de Iubire Episodul 23 Rezumat: Nu mai vrea sa astepte! Inci afla ceva uluitor despre Han, iar de data aceasta e pregatita sa nu mai lase lucrurile asa. Trebuie sa vada care este adevarul, pentru ca s-a saturat sa isi tot puna intrebari si sa nu primeasca niciun raspuns in schimb. Unde se va ajunge? Aflam si noi din rezumatul de astazi.

Vinovati de Iubire Episodul 23 Rezumat: Incep cercetarile!

Dupa cum bine stim si noi din episodul trecut, Esra l-a vazut pe Han in toiul noptii, imbracat in hainele lui ponosite cu care iese de obicei la astfel de ore si nu a putut sa inteleaga. De unde pana unde Han imbracat asa? Si ce vrea sa faca? Al nostru nu era pregatit pentru o astfel de confruntare. A incercat el sa o faca pe Esra sa creada ca nu e nimic in neregula, insa nici femeia nu s-a lasat induplecata de niste minciuni de mana a 2-a. L-a urmarit pe Han si a si filmat in timp ce acesta voia sa scape de manechin si de restul lucrurilor.

Dupa s-a dus la Inci si i-a aratat acele imagini. A noastra cand le-a vazut s-a infuriat teribil. Parca abia incepuse sa se mai linisteasca si sa isi spuna ca poate nu trebuie sa stie chiar totul. Insa acum, vazand aceste imagini, si-a dat seama ca nu va putea sa fie vreodata linistita, pana nu va afla adevarul. Tot adevarul. Asa ca decide sa inceapa o serie de cercetari si sa vada cine este cu adevarat Han.

Intalnire la cinema

Naci inchiriaza intreaga sala de la cinema-ul la care mergea pe vremuri cu Safiye. Aceasta este tare emotionata sa se intoarca in acest loc. E drept, multe s-au schimbat de cand a fost aici ultima data. Naci se poarta foarte bine cu ea si e atent la fiecare pas. Nu vrea sa ii lipseasca nimic. Isi doreste sa se simta in largul ei pe cat de mult posibil, va dati seama.

Intalnirea lor insa e putin stricata de faptul ca lui Naci i se face rau si pleaca putin de langa Naci. Aceasta ramane singura in sala si vocea mamei ei parca atat astepta pentru a veni si a o nelinisti pe sora lui Han. Naci insa isi revine repede de aceasta data si se intoarce la timp pentru a o putea calma pe femeie.

Nu mai are mult

Intalnirea decurge bine si Naci este cat se poate de fericit ca poate sa avanseze in aceasta apropiere de Safiye. Din pacate insa, doctorul lui ii da o veste care ii taie tot elanul. Ii spune ca starea lui a devenit din ce in ce mai grava. Iar pana va ajunge la stadiul de paralizie nu va mai fi foarte mult. Naci este distrus la aflarea acestei vesti, insa incearca totusi sa se tina tare. Safiye depinde de el, iar acesta isi doreste sa o poata vindeca inainte sa nu mai poata face nimic…

Esra se pare ca reuseste sa le faca in continuare probleme celor din familia lui Han. Dupa ce aceasta a facut-o pe Inci sa vrea sa afle mai multe detalii despre Han dupa acele imagini, ea acum reuseste sa le deconspire si pe Gulben si pe Safiye. Aceasta o urmareste pe Gulben in timp ce se duce la etaj. Si, desi de aceasta data nu poate sa vada totul clar, ca in cazul lui Han, tot nu se poate abtine. Si cand vede si ca Gulben s-a speriat cand a fost luata la intrebari, si-a dat seama ca trebuie sa fie ceva suspect. Asa ca a chemat politistii, pentru ca mirosul ce venea de la etaj era insuportabil. Si asa, s-a aflat si despre apartamentul cu gunoi…

Vinovati de Iubire Episodul 23 Rezumat: Cand nu e acasa

Dupa cum v-am spus deja, Inci este pregatita ca de data aceasta sa nu se mai lase asa cu una, cu doua. Ea vrea sa ii ia urma lui Han si sa gaseasca tot ceea ce acesta a incercat sa ii ascunda in acest timp. A noastra reuseste sa intre la el in camera si sa gaseasca cvheile de la masina aceea veche pe care o foloseste el, dar si biletul de parcare. Bucuroasa ca in sfarsit are o pista, ea se duce sa vada care o fi treaba cu aceasta masina, de fapt.

Ea ajunge la masina si ceea ce gaseste in portbagaj o lasa de-a dreptul cu gura cascata. Ea da peste bratul manechinului, peste o peruca, dar si peste un pistol. Care e treaba cu toate aceste lucruri si cer are de gand sa faca Han cu ele? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.