Cand incepe sezonul 3 din O Dragoste in Romania?

Cand incepe sezonul 3 din O Dragoste in Romania? Aceasta e intrebarea de pe buzele tuturor in aceste zile. Productia a reusit sa lase urme adanci in sufletele noastre, deoarece actiunea, dar si personajele au fost pur si simplu de top. Ne-au placut mult si abia am asteptat noile episoade ca sa vedem ce se mai intampla cu ele. Acum insa, stim cu totii ca s-a terminat sezonul 2 si vrem sa vedem cand va incepe urmatorul. Haideti sa discutam putin despre acest subiect si sa vedem toate detaliile pe care le stim pana in prezent. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Cand incepe sezonul 3 din O Dragoste in Romania?

Una dintre marile erori pe care le-am vazut distribuite pe retelele de socializare zilele acestea este ca sezonul 3 din O Dragoste va incepe in toamna in Romania. Nimic mai fals. Bine, de fapt, haideti sa nu fim chiar atat de rai. Este adevarat pe jumatate. In ce sens? Pai da, urmatorul sezon din serial incepe in toamna, insa doar in Turcia, nu si in Romania. Turcii vor vedea prima data cum contina peripetiile personajelor si pana la urma e si normal, ca doar e un serial de-al lor, nu?

Si totusi, sunt multe persoane care cred ca daca incepe in Turcia, poate in acelasi timp sa inceapa si in Romania. Din pacate, nu. Niciodata nu se va putea asa ceva, pentru ca arfi un adevarat haos. In primul rand, nu se pot cumpara episoadele asa, unul dupa altul. Atunci cand se face o astfel de tranzactie intre posturile TV, trebuie stiut dinainte cat e tot sezonul, cum sunt episoadele si asa mai departe. Asa ca n-o sa prea auziti des sa inceapa un serial turcesc in Turcia si la nici 2 episoade sau ceva sa se difuzeze si in alta tara.

La noi se difuzeaza multe episoade pe saptamana

Am mai spus-o si o s-o mai spunem: cand vine vorba de seriale turcesti noi, romanii, am fost si suntem niste fericiti. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori primim cel putin 2 episoade pe saptamana, iar in cele mai bune cazuri chiar si 5. Si daca acest lucru vi se pare normal, trebuie sa stiti ca in Turcia dintotdeauna a fost vorba de un singur episod pe saptamana. Da, atat, nimic mai mult. Si si acest lucru ar fi o problema, sa stiti. Pentru ca, haideti sa spunem, prin absurd, ca ce am zis noi mai sus nu se aplica si se cumpara totusi cate un episod, ca sa se dea aproape in acelasi timp si la noi in Romania. Sa zicem ca luni se difuzeaza un episod in Turcia si peste o saptamana se da acelasi episod, tradus, si la noi in Romania.

Cati telespectatori credeti ca ar fi suparati din cauza faptului ca e un singur episod pe saptamana, cand ei sunt obisnuiti cu 2, in cel mai rau caz? Va spunem noi: foarte multi. Iar posturile TV de la noi stiu acest lucru. Revenind insa la faza cu numarul de epiosoade. Ca sa primim noi sa spunem 3 episoade pe saptamana, trebuie sa treaca 3 saptamani de difuzare in Turcia. E un decalaj urias. Si tocmai de aceea, vine vestea care probabil ca va va supara pe multi dintre voi.

Va mai dura mult si bine

Cel mai probabil, sezonul 3 din O Dragoste va incepe in Romania atunci cand acest va fi fie deja incheiat in Turcia, fie aproape de a se fi terminat. Asta inseamna ca abia undeva in vara sau chiar toamna anului viitor vom putea sa vedem si noi cum evolueaza situatiile dintre Doga, Fatih, Gorkem si Giray. Stim, este un timp de asteptare foarte mare, insa necesar. Abia cand vor fi suficiente episoade, deci spre sfarsitul sezonului in Turcia, se va lua decizia si la noi sa se cumpere sezonul si sa se difuzeze in Romania.

Asa s-a intamplat si cu Totul Pentru Familia Mea. Anul trecut, daca va aduceti aminte, s-a ajuns la zi. S-au terminat tot undeva prin iunie sau iulie parca toate cele 3 sezoane disponibile. Dupa, in toamna, a incepuit sezonul 4 din Totul Pentru Familia Mea in Turcia. Iar zilele acestea s-a si terminat. Ceea ce ne face sa credem ca e posibil ca, in curand, sa ii revedem pe fratii Eren. Poate chiar in aceasta toamna, dupa ce se termina serialul Tablou de Familie. Revenind insa, da, mai avem mult de asteptat pana cand incepe sezonul 3 din O Dragoste in Romania. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.