Cate episoade are serialul turcesc Tablou de Familie?

Cate episoade are serialul turcesc Tablou de Familie? Asta se intreaba din ce in ce mai multi telespectatori carora a ajuns sa le placa povestea noii productii. In randurile ce urmeaza, noi va vom spune tot ceea ce trebuie sa stiti despre acest subiect. Sa incepem.

Cate episoade are serialul turcesc Tablou de Familie?

Dupa ce s-a terminat sezonul 2 din O Dragoste in Romania, a inceput serialul turcesc Tablou de Familie. Acesta ne spune povestea lui Azra, o avocata de succes, specializata in divorturi. Unii au zis ca parca seamana putin si cu Ceylin din Secrete de Famile. Azra se vede pusa in lupta directa cu propria ei mama, Colpan, inca din primul episod al productiei. Iar intrigile ulterioare nu ezita sa apara. Productia a reusit sa starneasca interesul telespectatorilor datorita ritmului alert, rasturnarilor de situatie, dar si datorita intrigilor inteligente.

Un alt lucru interesant, mai ales daca inca va este dor de O Dragoste e ca doi actori ce au jucat in serialul mai devreme amintit sunt si in Tablou de Familie. Este vorba despre actorul care l-a jucat pe Ruzgar, dar si de actorul ce l-a jucat pe Omer, pe care fanii serialelor turcesti il mai stiu si din rolul lui Kaya din Pretul Fericirii. Una peste alta, o productie buna, fapt pentru care lumea vrea sa stie cat de lunga va fi

Un serial ok din punct de vedere al episoadelor

Va putem spune ca serialul turcesc Tablou de Familie are 33 de episoade. Asadar, putem spune ca este destul de scurt. In prezent, la momentul scrierii acestui articol, productia se da de luni pana vineri, asadar discutam de 5 episoade in fiecare saptamana. Daca se va pastra acest ritm pana la final, atunci putem spune ca Tablou de Familie poate fi vazut ca un soi de serial de vara. Pentru ca va tine fix pana cand se termina vara si, desigur, pana va incepe urmatorul serial, de toamna.

Ramane insa de vazut. Asadar, avem 33 de episoade. Serialul s-a terminat deja in Turcia, asa ca vom afla cum se termina totul. Nu se va intampla ca la O Dragoste de exemplu, unde s-a terminat sezonul, insa nu si serialul propriu-zis. Gata si articolul acesta. Haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre serialul turcesc Tablou de Familie, dar si despre alte seriale ce se difuzeaza in Romania, desigur.