Tablou de Familie Episodul 6 Rezumat: Azra vrea sa divorteze!

Tablou de Familie Episodul 6 Rezumat: Azra vrea sa divorteze! Dupa lucrurile pe care a noastra le afla, decide ca totul are niste limite. iar de data aceasta, ea nu mai poate pur si simplu sa suporte. Ce va urma? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

Tablou de Familie Episodul 6 Rezumat: Mesajul vocal

Sergen si Jale au avut parte de o discutie scurta, in care aceasta ii spunea sotului Azrei ca sotul ei a cam dat-o afara din casa, fapt pentru care s-a dus la hotel, unde il asteapta si pe el. Iar de nu va veni din cine stie ce motive, atunci va pleca ea si va veni direct la el acasa. Asta aude Azra in acel mesaj vocal care ii da lumea peste cap. A noastra se duce sa stea fata in fata cu Jale, spuanndu-i sa nu indrazneasca sa se apropie vreodata de casa ei.

Ajunge si Sergen la hotel si atunci isi da seama ca nicio minciuna din lume nu il va mai ajuta de data aceasta, din pacate pentru el. Azra pleaca cu lacrimi in ochi, nevenindu-i sa creada in ce situatie aiurea a fost pusa. Sergen vrea sa se duca dupa ea si sa ii dea niste explicatii, insa, inainte de toate, are ceva sa ii spuna lui Jale. Ii zice acesteia ca intre ei doi totul s-a terminat si ar face bine sa nu il mai caute. Insa, fix cuvintele acestea o vor face pe individa sa vrea si mai mult sa il castige pe Sergen.

Nu ii vine sa creada

Yalin si Gunes se pare ca se impaca in cele din urma. Intre timp, Sanem a gasit un plan pentru a-l ajuta pe Ural in procesul cu Eylul. Iar Colpan nu se astepta la vestea pe care a aflat-o. Ne referim, desigur, la aceea ca Faruk nu mai are prea mult timp de trait. Asa ca dorinta lui de a se putea impaca cu fiicele sale si de a le putea face pe fiecare in parte sa il iubeasca va fi si mai grea, din pacate.

Azra are acum si alte probleme pe cap, pe langa aceasta asa-zisa nevoie brusca a tatalui ei de a se reconecta cu ea dupa atatia ani. Casnicia ei este pe butuci pur si simplu. Nu mai poate sa il priveasca in ochi pe Sergen. Din pacate insa, trebuie sa stea pe langa el, caci amandoi lucreaza la cazul cu Alpay. Aici este vorba totusi de o veste buna, caci dovezile pe care cei doi le gasesc despre Alpay cantaresc foarte mult in ceea ce priveste acest proces. Pe scurt, ajutata de ele, Songul va putea sa obtina tot ce ii trebuie pentru a face rost de companie.

Colpan e dezamagita

Daca va aduceti aminte, inca din primul episod al serialului, am aflat ca firma lui Colpan este in faliment. Tocmai de aceea, ea a tinut cu dintii de acest caz al lui Alpay, vrand sa il aiba drept client. Si vrand sa castige, desigur. Comisionul pe care l-ar fi incasat daca ar fi reusit, ar fi fost suficient pentru a aduce firma pe linia de plutire. Din pacate insa, Azra si Sergen se pare ca au reusit sa o invinga.

Fiica ei stia acest lucru, respectiv ca victoria ei inseamna falimentul firmei mamei sale. Si totusi, nu a avut ce sa faca, pentru ca nu se putea autosabota. A ales sa castige ea procesul, chiar daca acest lucru a facut-o acum pe mama ei sa ajunga intr-o situatie disperata. Si a inteles de ce nu a vrut Colpan sa se retraga. Nu si-a dorit ca ea, Azra, sa devina patroana a unei firme falimentare. Asa ca, pana la urma, conflictul dintre ele a fost unul care probabil ca nici nu ar fi trebuit sa existe.

Tablou de Familie Episodul 6 Rezumat: Isi da demisia

Pentru a arata totusi ca are onoare, Azra decide sa isi dea deimisia dupa ce a castigat procesul cu Alpay. Ea decide sa se intoarca la mama ei si la sora, vrand sa porneasca o noua firma care, spera ele, va putea functiona bine. Erman insa le face o propunere la care nu se astepta nimeni. Ce ar fi daca ele toate ar veni la firma lui si practic ar lucra toti ca o forta uriasa?

S-ar parea ca in sfarsit au parte si Colpan si fetele ei de o veste buna. Intre timp insa, Azra ia decizia finala in ceea ce il priveste pe Sergen. Nu are cum sa continua casnicia cu el, asa ca ii spune ca vrea sa divorteze. Ce va urma pentru ei? Pana aflam, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.