Tablou de Familie Episodul 11 Rezumat: Azra a pierdut sarcina!

Tablou de Familie Episodul 11 Rezumat: Azra a pierdut sarcina! Sunt clipe grele pentru draga noastra. Yildirim ii este alaturi, insa chiar si asa, durerea pierderii unui copil este una de-a dreptul coplesitoare. Ce va urma pentru a noastra? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

Tablou de Familie Episodul 11 Rezumat: Azra a pierdut sarcina!

Stim si noi din episodul trecut ca Azrei i s-a facut rau, iar Yildirim a dus-o la spital. Din pacate, vestile nu sunt bune. A noastra se pare ca a pierdut sarcina… Intreaga ei familie ii este alaturi in aceste clipe grele. Pe langa ele, mai sunt si Yildirim, dar si Sergen. Acesta din urma ii spune ca indiferent de ce a fost sau ce este intre ei, nu o poate lasa asa, pur si simplu. Vrea sa ii fie alaturi, in speranta ca, cu timpul, ea va gasi puterea necesara de a-l ierta.

Individul insa se pare ca se va tine in continuare de rele. El va lua legatura cu fosta sotie a lui Yildirim, pe care o va convinge sa ii fie avocata in procesul de divort cu Azra. Stiind cat de mult o uraste, Sergen se gandeste ca va face tot ce ii spune. Planul individului este simplu. Daca fosta sotie a lui Yildirim il va ajuta si va face astfel incat procesul de divort sa tina mult si bine, ca poate Azra se razgandeste intre timp si il iarta, el ii va oferi acesteia detalii din procesul cu Koray. Practic, ii va spune toate miscarile Azrei de care afla.

Pana la urma, accepta

Ne aducem aminte ca, dupa ce Azra a castigat acel proces cu Alpay, firma lui Colpan ar fi ajuns la faliment, daca nu ar fi intervenit Erman. Acesta insa a avut o conditie cat se poate de simpla pentru a putea sa ajute. El a vrut ca toti angajatii firmei sa vina la el, inclusiv fetele lui Colpan, insa nu si aceasta din urma. Ulterior, am aflat si noi ce s-a intamplat si ce a fost intre ei in trecut si am inteles de ce barbatul a vrut asa ceva.

Acum, cei doi au fost nevoiti sa lucreze impreuna pentru a scapa de Serhan. Si vazand cat de bine se completeaza, lui Erman i-a venit o idee: ce ar fi ca totusi Colpan sa vina la firma lui? Da, el i-a zis sa nu vina, insa acum parca s-a razgandit. I-ar prinde bine ajutorul ei in diversele cazuri pe care va trebui sa le rezolve…

Yalin si Gunes n-au noroc

Dragii nostri Gunes si Yalin au stabilit data nuntii si spera sa primeasca ajutor de la familiile lor si sprijin de tot felul. Din pacate insa, parintii lui Yalin nu sunt de acord ca baiatul lor sa o ia de sotie pe Gunes. Li se pare o nora nedemna de el. Si ii spun clar ca atata timp cat el va insista sa fie cu ea, nu va mai primi niciun fel de ajutor din partea lor.

Colpan intervine si le spune ca din partea ei vor avea parte de tot sprijinul necesar. Astfel, ea ii va ajuta cu tot ce trebuie pe Yalin si pe Gunes si vor sta la ea pana cand vor reusi si ei sa isi faca un rost al lor, desigur. Yildirim ii spune si el lui Yalin ca ii va fi alaturi si il va ajuta. Iar aceste lucruri conteaza foarte mult pentru cei doi indragostiti.

Tablou de Familie Episodul 11 Rezumat: Papagalul

Sanem are parte de un nou caz, care, la prima vedere, pare cel putin amuzant. S-ar parea ca un barbat este convins ca sotia lui il insala. Insa, de unde credeti ca si-a dat seama? I-a zis-o papagalul. Practic, pasarea a inceput sa repete niste lucruri pe care el crede ca sotia lui i le spune amantului, de fiecare data cand el este plecat.

Ajutata de Gunes si de Yalin, Samen reuseste sa gaseasca dovezile necesare in acest caz. Si asa se termina episodul 11 din Tablou de Familie. Ce va urma insa pentru ai nostri? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook.