Tablou de Familie Episodul 10 Rezumat: Azra este in pericol!

Tablou de Familie Episodul 10 Rezumat: Azra este in pericol! Evenimentul care ar fi trebuit sa fie unul de bun augur pentru draga noastra, se anunta a fi unul care ii poate pune viata in pericol. Insa, despre ce este vorba, mai exact? Haideti sa aflam si noi din rezumat.

Tablou de Familie Episodul 10 Rezumat: Un nou personaj

Mai stiti ca in episodul trecut, Jale a ajuns la capatul puterilor si si-a zis ca trebuie sa faca ceva pentru a-i putea atrage atentia lui Sergen? Stia deja ca nu mai are nicio sansa cu el, dar si-a zis sa faca un gest disperat. Asa ca individa l-a luat pe baiatul lui si al Azrei. Din fericire insa, in episodul 10 din Tablou de Familie, cei doi au reusit sa o gaseasca pe Jale si si-au recuperat baiatul.

Nici bine nu se poate linisti a noastra datorita acestei asa-zise victorii, ca apare o noua problema. Koray da este cea mai buna rivala pe care ar putea sa o angajeze pentru a lupta impotriva Azrei cu tot ceea ce poate. Despre cine este vorba? Pai, despre Neyran, fosta iubita a lui Yildirim. Va dati seama ce ambitie o cuprinde atunci cand afla ca avocata impotriva careia va lupta este fix Azra, pe care o uraste din simplul fapt ca Yildirim a ales-o pe ea…

A aflat si Erman

La inceput, Erman a inceput sa se sperie putin atunci cand i-a vazut pe Colpan si pe Yildirim impreuna. Si-a zis ca poate ea vrea sa il faca pe Yildirim sa plece la o firma rivala si sa-l lase cu ochii in soare. Acum insa, Erman pare sa fi inteles adevarul. Yildirim trebuie sa il gaseasca pe fiul unei cliente de-ale sale. De aceea se si afla in oras, pana la urma. Cei trei reusesc sa il gaseasca pe pusti si practic, cazul ia sfarsit. Acum, teoretic, Yildirim ar trebui sa se tina de cuvant si sa plece. Asa i-a zis lui Colpan, inainte ca aceasta sa vrea sa il ajute.

Si totusi, acum tanarul i-o spune in fata lui Colpan ca nu are de gand sa isi respecte promisiunea. Da, a zis ca pleaca daca ea il va ajuta. Insa, simte ca nu poate face acest lucru. A mai pierdut-o pe Azra mai demult si nu ar vrea sa repete aceasta greseala… Colpan in loc sa se supere, pare sa se bucure de decizia lui.

Nu vor sa renunte

Asadar, baietelul clientei lui Yildirim a fost gasit. Am putea spune ca gata totul e bine cand se termina cu bine. Din pacate insa, lucrurile nu sunt asa. Nadim, sotul clientei lui Yildirim se enerveaza pentru ce s-a intamplat si isi pune avocatul, pe Serhan, sa ii invete o lectie pe Colpan si pe Erman. Acest avocat pare sa fie unul care nu se da in laturi de la nimic si le-o spune pe fata.

Daca nu vor sa aiba probleme, cei doi trebuie sa faca diverse lucruri. Colpan trebuie sa i se alature lui Serhan si sa lucreze la cazuri impreuna. Iare Erman trebuie sa ii aduca niste clienti din aceia grasi, daca ne intelegeti. Adica din aceia pentru care banii nu conteaza si care ar da oricat doar pentru ca problemele lor sa nu mai existe. Cei doi nu se sperie insa si, ajutati de Ceylan, pun la cale un plan prin care sa ii demonstreze acestui Serhan ca nu e bine sa se dea prea mare…

Tablou de Familie Episodul 10 Rezumat: O sarcina periculoasa

Dupa cum va spuneam si la inceput, Azra va trece prin clipe dificile. Un eveniment care in teorie ar trebui sa fie unul care sa ii aduca doar bucurie, a pus-o acum pe a noastra pe ganduri. Este vorba despre sarcina ei. S-ar parea ca aceasta este una cu probleme, iar medicii ii recomanda… sa renunte la ea. Daca va naste, exista sanse sa nu supravietuiasca. Yildirim afla si el si discuta cu ea despre asta… Azra pare hotarata sa nu renunte la sarcina, caci stie ca si daca i se va intampla ceva, ceilalti copii ai ei ar ramane in grija lui Sergen.

Si chiar daca pentru ea nu a fost bun, Azra crede ca Sergen va avea grija de copiii sai. Yildirim are totusi retinerile sale. La finalul episodului 10 din Tablou de Familie, Azrei i se face rau, iar Yildirim o duce la spital. Ce va urma pentru a noastra? Pana aflam si noi, haideti la discutii si pe pagina de Facebook, unde vorbim despre serialele turcesti din Romania.