Totul Pentru Familia Mea Episodul 99 Rezumat: Dezamagiri din dragoste!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 99 Rezumat: Dezamagiri din dragoste, de ele au parte dragii nostri…Intre timp, Akif primeste o veste la care nici ca se astepta. Despre toate acestea, dar si ce altceva se mai intampla vom discuta si noi, desigur, in randurile urmatoare.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 99 Rezumat: Dezamagiri din dragoste!

Afra a sperat pana in ultima ca Gonul se va razgandi. Si ca ele doua vor pleca, dar poate nu chiar atat de departe. Hai poate maxim pana in alt oras, aflat la doar katima kilometri. Insa nu, planul lui Gonul este unul singur: plecarea departe, in alta tara, caci doar acolo simte ca va putea sa aiba un nou inceput pentru ea si pentru fata ei. Cu lacrimile siroind, Afra isi da seama ca pana aici s-a putut scrie povestea de dragoste dintre ea si Ogulcan. Ea isi asterne gandurile pe hartie, neputand sa se duca si sa ii spuna fata in fata tot adevarul celui pe care il iubeste.

Ulterior, Ogulcan afla de scrisoare, o citeste si nu stie ce sa faca. Sperand sa o prinda din urma, se duce dupa Afra si reuseste sa o mai imbratiseze pentru ultima data. Insa, doar atat… Mai mult nu poate sa faca, decat sa spere ca plecarea aceasta a lor nu va fi totusi definitiva… Ramas singur, Ogulcan se gandeste cum va putea suporta de aici inainte totul. Omer o are pe Susen, Doruk o are pe Asiye. Iar Berk pe Aybike. Pana si Tolga are o fata doar a lui. Insa el, saracutul, e singur…

Resul reapare in discutii

Il mai stiti pe Resul, nu-i asa? Este cel pe care Nebahat l-a scos din joc cu o vaza, tocmai ca sa il salveze pe Akif. Tatal lui Berk nu mai este, insa se pare ca abia acum, Akif afla ca acesta i-a lasat ceva. Ca sa intelegeti cum se poate asa ceva, Resul nu a stiut niciodata ca se va ajunge in punctul in care s-a ajuns. Si nici ca va sfarsi asa. De aceea, el avea pentru Akif niste lucruri, pe care se pare ca i le-a pus intr-o cutie. Iar acum, Akif afla vestea ca are imputernicire pentru ea. Practic, se poate duce, o poate ridica si, evident, se poate uita in ea.

Cand aude, pica pe ganduri. Avand in vedere relatiile in care se aflau ei doi atunci cand probabil ca el i-a pus aceasta cutie, daca e vorba despre vreo suma mare de bani, pe care a fi urmat sa o foloseasca ei doi intr-o afacere? Gandul ca in cutie ar putea sa fi vreun cec baban il bucura tare mult pe tatal lui Doruk. Insa zambetul ii piere pentru cateva secunde, cand vede ca, in cutie, nu sunt bani. In schimb, sunt niste hartii pe care, totusi, le va putea folosi. Ramane de vazut si in ce fel…

Ayla afla…

Si ca tot discutam de Resul, in episodul 99 din Totul Pentru Familia Mea, Ayla da peste acea filmare peste care daduse si Resul mai demult. Se pare ca inca e in telefon… Daca nu mai stiti la care ne referim, e vorba de filmarea cu Akif si Veli, tata lui Kadir, Omer, Asiye si Emel. Pe la inceputul serialului, intriga principala era aceasta, daca gen se afla sau nu ca Akif le-a facut ce le-a facut parintilor lor. Acum, de niste episoade, se pierduse aceasta intriga. De cand cu Sevgi, totul s-a mutat la familia Yilmaz si tot ce este prin jurul lor.

Acum insa, revenind, Ayla se uita si pur si simplu nu ii vine sa creada. Da, il credea pe Akif in stare multe lucruri, insa de asa ceva nu… Din cauza spaimei pe care o are, ea scapa din pacate telefonul. Acesta se sparge, iar ea vrea sa il duca repede undeva sa il repare. Asa ceva nu trebuie sa se piarda.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 99 Rezumat: Pe urmele trecutului lui Veli

Ayla il duce la primul magazin specializat si asteapta sa vada ce pot sa rezolve cei de acolo. Insa, nu vrea sa piarda timpul asa ca se gandeste cum ar putea sa afle mai multe despre ce s-a intamplat, de fapt. Primul care ii vine in minte este Mehmet, unul dintre oamenii vechi de-ai lui Resul. Acesta trebuie sa stie cum a fost treaba. Si, intr-adevar, intrebat fiind de accident, el isi aduce aminte de Veli si de ce s-a intamplat. Desigur, el nu stie adevarul despre ce a facut Akif, de fapt. Insa, isi aduce aminte ca Akif a fost dragut si le-a dat burse copiilor lui Veli.

Si totusi, acest Veli sigur e tatal lui Asiye, Omer si Emel? Sau o fi vorba despre o simpla coincidenta? Ea decide sa se impace cu Sengul, ca sa poata sa afle raspunsul. Si reuseste. Dandu-si seama ca are o informatie care il poate distruge, Ayla se duce la Akif, spunandu-i ca stie ce a facut in legatura cu Veli. Atakul se uita surprins la ea, crezand ca nu mai exista nicio dovada. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.