Totul pentru Familia Mea Episodul 98 Rezumat: Afra l-a parasit pe Ogulcan!

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Totul pentru Familia Mea Episodul 98 Rezumat: Afra l-a parasit pe Ogulcan! Din pacate, se pare ca pentru ei nu se mai poate face nimic. Si asa, inca un cuplu se destrama… Si totusi, ce va urma? Haideti sa aflam si noi impreuna din rezumatul de astazi. Ca de fiecare data, nu putem incepe pana nu va spunem ca, daca vi se pare util rezumatul si ne apreciati munca, am aprecia si noi daca l-ati da mai departe pe Facebook.

Totul pentru Familia Mea Episodul 98 Rezumat: Afra l-a parasit pe Ogulcan!

Stim si noi ce a reusit sa faca Gonul. In primul rand, s-a facut de ras pe ea insasi prin aparitia ei la nunta lui Sengul si a lui Orhan, in starea in care s-a aflat. Apoi, accidentarea propriei sale fete i-a pus capac. Parca abia atunci s-a trezit si ea la realitate si si-a dat seama ca asa nu se mai poate. Insa, ce sa faca? Atata timp cat va ramane in aceste locuri, astfel de scene sunt inevitabile. Sigur, poate ca nu o sa mai bea la fel mult, dar tot va fi geloasa, vazandu-l pe barbatul pe care il iubeste langa o femei precum Sengul. Bun, pai si atunci, ce altceva sa faca? Singura solutie ar fi sa plece. Sa lase in urma tot si sa inceapa o alta viata in alte parti.

Dupa ce ia decizia, ii spune si Afrei. Aceasta din urma nu prea ar vrea sa plece. Simte ca abia acum a inceput si ea cu adevarat sa devina de-a grupului, sa se integreze… Dar decizia lui Sengul e luata deja si nu se mai poate face nimic. Cu lacrimi in ochi, Afra devine mai apropiata ca niciodata de baiatul lui Sengul, stiind ca acelea vor fi ultimele clipe pe care le vor mai putea petrece amandoi. Acestuia i se pare dubioasa aceasta apropiere, insa isi spune ca poate si-a zis si ea sa isi dea frau liber sentimentelor si atata tot…

Gonul isi cere scuze

Gonul are puterea de a se duce la Sengul si ii cere scuze pentru toate cele care s-au intamplat. Si-a dat seama pana la urma ca nu a actionat bine si ca a gresit foarte mult. Pana la urma, cele doua femei se despart in relatii bune. Mama Afrei ii lasa restaurantul, pentru ca ei nu ii va mai folosi si e sigura ca Sengul va putea face de mancare pentru toti. Nu trece mult timp si cele doua isi fac bagajele si pleaca spre Germania, locul unde spera sa inceapa o noua viata. Pentru ca nu are curajul de a-i spune ca pleaca, Afra ii scrie o scrisoare lui Ogulcan. Acesta afla de ea de la Sengul.

Dupa ce citeste cu sufletul la gura fiecare rand, o zbugheste spre aeroport, sperand sa nu fie prea tarziu pentru el si Afra. Din fericire, reuseste sa o prinda la timp si o imbratiseaza cu foc si patos. Stie ca e ultima lor imbratisare. Si asa, dragii nostri se despart. Afra va incepe o viata noua. Ogulcan va ramane aici. Si ii va fi greu, pentru ca abia credea si el ca si-a gasit jumatatea. Si totul din cauza parintilor, pana la urma. Daca povestea dintre Gonul si Orhan nu a functionat, iata ca nici cea dintre Afra si Ogulcan nu a putut sa existe…Si totusi e pacat, ca ni se pareau tare frumosi impreuna.

Totul pentru Familia Mea Episodul 98 Rezumat: Noi incercari

Intre timp, Yasmin si-a dat seama ca abordarea pe care o are nu prea e buna. Daca pana acum nu a reusit asa sa ii indeparteze pe Asiye si pe Doruk, poate ca trebuie totusi sa schimbe placa. Asa ca joaca acea carte a falsei prietene. Cu alte cuvinte, incearca sa o faca pe a noastra sa creada ca vrea sa se impace si sa fie bine. Si totul, doar ca sa poata sa vada daca Asiye ii spune ceva ce ar putea sa foloseasca ulterior tot impotriva ei si a relatiei pe care o are cu Doruk Atakul.

Si ca tot vorbim de familia Atakul, se pare ca Akif incearca iar sa ii atraga atentia lui Suzan. De data aceasta urcandu-se pe o cladire si spunandu-i ca daca nu se impaca cu el, va face un gest urat. Insa Suzan de data aceasta nu il mai crede. Akif se supara, ajunge sa discute mai tarziu cu Nebahat si dimineata, baiatul lui il gaseste acasa la mama lui. Akif atunci se scuza si ii spune ca pur si simplu nu poate sa aleaga intre Nebahat si Suzan. Ce poate sa faca el? Ulterior, il roaga pe Doruk sa nu ii spuna nimic lui Nebahat. Ce va urma? Pana aflam si noi haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.