Totul Pentru Familia Mea Episodul 92 Rezumat: Dezvaluiri dureroase

Totul Pentru Familia Mea Episodul 92 Rezumat: Omer isi continua serie de greseli, neavand incredere in propria sora. Tolga e pregatit sa intre in scena si sa o ajute pe Zehra, de care s-a atasat foarte mult. Si totusi, lucrurile aici sunt extrem de grele. Fratele ei vrea neaparat sa o vada la brat cu un barbat pe care Zehra nu il suporta. Iar nunta este in scurt timp. Vor reusi ai nostri s-o salveze? Haideti sa aflam si noi ce se intampla din rezumatul nostru de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 92 Rezumat: Dezvaluiri dureroase

Stim deja ca Omer este pe cai gresite. Ca sa nu o spunem altfel… De ce? Pai, ea pune la indoiala vorbele lui Asiye, sora lui care i-a fost alaturi intotdeauna la greu. El crede ca acum Asiye ar fi in stare sa minta cu orice are legatura cu Yasmin si ar putea sa o puna intr-o pozitie proasta… De aceea, cand a noastra i-a zis despre Yasmin, Sevval si legatura lor cu ce i s-a intamplat cu Sevgi, al nostru nu prea a crezut-o.

Cert este ca acum, Omer este pe ganduri. Pana si Ogulcan i-a zis ca Asiye nu ar glumi sau nu ar spune minciuni, mai ales cand vine vorba de Sevgi, pe care au iubit-o cu totii. Si aceste vorbe par a-si face efectul in ceea ce il priveste pe Omer. El prinde un moment oportun sa se convinga, pana la urma. Dupa ce termina niste medicatii cu Yasmin, afla ca ei toti, adica parintii, ea si Sarp, trebuie sa plece. Si atunci se gandeste ca poate n-ar strica sa se uite in beci. Desigur, habar n-are daca are rost sau nu. Pentru ca, ce ar putea sa gaseasca? Ce i-ar putea da de inteles ca Asiye a avut dreptate si ca Sevgi a fost intr-adevar in acel loc, pana la urma?

Sevval primeste ce merita

Si totusi, se duce. Si bine face, caci el gaseste niste medicamente despre care stia ca trebuia sa le ia Sevgi. Atunci ramane nemiscat, gandindu-se ca oricat de bizar ar suna, Asiye are dreptate. Sevval a facut acel gest incredibil, iar Yasmin e si ea bagata intr-un fel sau altul. Incredibil… In timp ce al nostru incerca sa isi adune gandurile, apare Sevval, care se arata deranjata de faptul ca l-a gasit la ea in curte, pe langa beci. Femeia se da singura de gol cu medicamentele, deoarece ii spune ca ce, doar Sevgi era singura femeie de pe lume care le lua? Dar Omer nu adusese vorba de bunica lui, fapt ce i-a dat de inteles ca Sevval se simte cu musca pe caciula.

Chiar si asa, tot nu are dovezi. Sevval nu ar recunoaste niciodata o astfel de fapta. Suparat, Omer se simte cuprins de sentimente urate. Isi spune ca Sevval trebuie sa primeasca ceea ce merita, asa ca o inchide in beci. Asa cum si sotia lui Ahmet a facut cu Sevgi. Intre timp, ai nostri pun la cale un plan prin care sa o ajute pe Zehra. Tolga le spune ca singura cale de a le scapa pe ea si pe Bahar e daca se vor casatori. Asa ca dragii nostri se pun in miscare. Desigur, nu inainte sa se intrebe de unde pana unde i-a venit tocmai lui Tolga aceasta idee traznita. Pentru ca da, la prima vedere, chiar pare o nebunie.

Un plan incredibil

Fetele reusesc sa o pacaleasca pe cumnata. Ii spun ca au venit sa o ajute pe Zehra cu machiajul si sa ii ureze toate cele bune in casatoria ei. Afra se ocupa cu distragerea atentiei, iar Aybike cu aducerea Zehrei la masina, unde fratele ei si cu Berk o asteapta. Planul lor e sa o duca repede la starea civila, acolo unde Zehra si Tolga ar urma sa se casatoreasca. Planul pare bun pana aici. Problema e ca Afra si Asiye se lasa pe tanjala si nu reusesc sa iasa din casa la timp. Atat individul care ar fi urmat sa ii devina, de fapt, sot lui Zehra, cat si fratele ei apar. Si atunci,

Din fericire, ale noastre stiu cum sa puna problema si nu par deloc suspecte pentru cei doi. Astfel, ele reusesc sa plece, fara a le trezi suspiciuni. Intre timp, Tolga si Zehra devin sot si sotie. Tanarul a vrut ca astfel, teama in care stateau Zehra si Bahar sa se incheie. De ce sa fie cu un individ pe care nu il place? Mai bine sa vina aici si ea si Bahar, sa stea amandoua cu el. Aceasta asa-zisa casatorie a lor, evident, este doar de forma, in principiu. Desigur, va putem spune ca, ulterior, intre Tolga si Zehra e posibil sa existe si sentimente.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 92 Rezumat: Le gaseste

Intre timp, fratele lui Zehra nu se lasa, va dati seama. Vrea sa inteleaga ce s-a intamplat. Si mai ales, unde s-a dus cea care ar fi trebuit sa ii asigure viitorul prin aceasta casatorie cu acel individ. Pana la urma, ei le gasesc pe Zehra si pe Bahar la Tolga si, evident, vor sa le ia cu forta. Insa baietii nostri sunt pregatiti. Nu vor sa le lase asa, cu una, cu doua. Doar nu sunt lasi.

Intre ei si indivizii cu care vine fratele lui Zehra se lasa cu o lupta pe cinste. Totul pentru ca cele doua fete sa fie in siguranta, aici, cu Tolga si prietenii lui. Intre timp, Omer ii spune lui Asiye ce a facut. Ii zice de faptul ca acum Sevval e in beci. Si, mai presus de toate, isi cere scuze, in sfarsit. Realizeaza si el ca, inainte de toate, de aici inainte, trebuie sa aiba incredere in Asiye, sora lui, nu in altii. Ce va urma? Si ce se va intampla cu Sevval? Va ramane in beci pana vine Ahmet, Sarp sau Yasmin si isi dau seama unde este ea, de fapt? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.