Totul Pentru Familia Mea Episodul 91 Rezumat: Nu se mai poate face nimic!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 91 Rezumat: Nu se mai poate face nimic, se pare… Asiye nu mai are incredere in Omer, Omer nu mai are incredere in sora lui, iar de aici, lucrurile o vor lua pe o panta descendenta. In loc sa fie apropiati, o echipa, ca si pana acum, se pare ca intre ei s-a sadit samanta neincrederii. Adica fix ce voiau dusmanii lor sa se intample… Ce va urma? Aflam si noi din rezumatul nostru de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 91 Rezumat: Asiye a aflat

Stim si noi deja din episodul trecut faptul ca lucrurile nu sunt deloc bune in relatia dintre cei doi frati, Asiye si Omer. Au devenit distanti, suparati unul pe altul, iar Emel pur si simplu nu stie ce sa le faca pentru ca totul sa fie ca inainte. Asiye ii explica faptul ca e suparata pe el pentru ca a tinut cu Yasmin. Omer i-a raspuns simplu ca n-avea ce altceva sa faca, atata timp cat ea a avut dreptate in conflictul lor.

Intre timp, Akif e nervos ca Ahmet nu se potoleste. Si nici Sevval. Ajungand la o limita, Akif ii spune lui Sevval sa aiba grija la ce face sotul ei, ca de nu, el va face public acel video in care ea si fata ei, Yasmin, scapa de Sevgi! Sevval se sperie putin, insa ulterior isi aduce aminte ca are si ea ceva impotriva lui: acele poze in care el si Nebahat se saruta. Ce nu stiu ei insa e ca cineva a auzit franturi din discutie. Este vorba despre Asiye care ramane surprinsa. Sevval si Yasmin i-au facut ceva lui Sevgi? Degeaba insa, ca si daca i-ar spune lui Omer, acesta nu ar crede-o…

Incearca sa o dreaga

Pana la urma, cei doi isi dau seama ca au fost auziti si se tem ca nu cumva tanara sa faca vreo miscare gresita. In ciuda neintelegerilor, ea crede ca Omer trebuie sa stie adevarul, asa ca ii spune tot ce a auzit. Acesta ramane si el surprins si aproape ca ii vine sa planga. Asadar, Sevgi ar mai fi putut fi langa ei daca nu era Sevval… Si totusi, ii vine greu sa creada.

Akif se panicheaza, dar incearca repede sa o dreaga. Asa ca ii spune lui Asiye ca tot ce a auzit a fost intr-un fel iesit din context. Adica vorbeau despre un soi de film, iar ce a auzit ea facea parte din el. A noastra insa nu este naiva, asa ca nu se lasa si ramane pe pozitii. Stie ce a auzit. Omer insa isi spune ca sigur e adevarat ce a zis Akif. Iar Asiye a vrut poate sa auda acest lucru rau doar pentru ca era vorba si despre Yasmin, pe care se pare ca a ajuns sa o urasca. Atunci cand vede ca nici de data aceasta nu tine cu ea si nu o crede, Asiye ii spune sa plece, pentru ca el nu mai este fratele ei. Nu se poate asa ceva. Ea ii vrea binele si ii spune adevarul, iar el nu o crede…

Problema lui Sengul

Sengul nu stie ce sa mai faca, asa ca le spune apropiatilor despre Ayla, Gonul si alianta lor impotriva ei. Cand aude despre ce este vorba, Aybike se enerveaza si e pregatita de lupta. Nici nu ne-am fi asteptat la altceva din partea ei, sinceri sa fim. Cert este ca ea a inteles schema. Ayla, mama lui Berk, vrea de mult timp sa ii desparta. Si pentru ca nu a reusit pana acum, s-a gandit sa le bage datorii pe gat ei si familiei ei, ca poate asa va decided sa se desparta de Berk. Insa ea stiti ce face? Vrea sa se pregateasca de nunta! Daca Ayla nu intelege ca ea si Berk nu se vor desparti, poate asa isi va da seama ca ar fi bine sa se potoleasca.

Intre timp, lucrurile nu par prea bune pentru Sengul. Singurul lucru bun ar fi ca vecinul cu materialele accepta plata in rate, doar ca pana sa afle si Sengul, ea le da foc, asa ca nu prea ii ajuta prea mult nici acest lucru. Ayla ii plateste totusi omului banii, pentru ca putin ii pasa de acele materiale. Vrea sa se dea mare si isi doreste sa o stie pe Sengul datoare la ea.

Afla si Omer…

Omer este hotarat sa o asculte pe Asiye. Astfel, el trebuie sa isi gfaseasca un alt loc unde sa stea. Se duce la Doruk si la Tolga, care il primesc. Ogulcan pur si simplu nu poate sa inteleaga cum de au putut el si cu Asiye sa ajunga in situatia aceasta. O stie prea bine si niciodata nu ar putea sa glumeasca sau sa minta cu asa un subiect delicat precum Sevgi. Asta i-o spune Ogulcan. Iar noi il felicitam. Daca a ajuns verisorul lui Asiye sa aiba mai multa incredere in ea decat propriul frate… Nici discursul fratelui lui Aybike insa nu il face pe Omer sa se increada in ceea ce i-a zis Asiye. Pare prea grava situatia… Adica, de ce ar fi vrut Yasmin sa ii faca rau proprieti bunici?

Nu trece mult timp si Yasmin primeste niste meditatii de la al nostru. Dupa, ea, Sarp, Ahmet si Sevval trebuie sa plece pentru ca au treaba in alt oras. Al nostru ramane in urma si incepe sa se gandeasca… Pana la urma, o fi spus Asiye adevarul? Sau l-a mintit? Ia sa se duca sa vada. Astfel, dupa ce se asigura ca nimeni din familia Yilmaz nu mai este prin jur, se duce in beciul din curte, pentru a vedea daca gaseste ceva. Desi nici el nu stie bine ce ar putea sa caute. Sau dupa ce ar putea sa se uite, care sa il ajute in demersul sau.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 91 Rezumat: I-a gasit medicamentele…

Al nostru gaseste ceva in beci… Ii gaseste medicamentele lui Sevgi si atunci isi da, in sfarsit, seama ca sora lui nu l-a mintit. In timp ce el se gandea ce sa faca mai departe, il gaseste Sevval. Aparent, s-a intors din cine stie ce motiv. Si atunci a inteles ca tanarul a aflat adevarul. Omer o confrunta, insa femeia se arata cu tupeu, pentru ca stie si ea ca nu are nicio dovada. Asa,i-a gasit medicamentele in beci. Si? Ce poate sa insemne asta? Cine il va crede vreodata?

Al nostru isi da repede seama ca, din pacate, are dreptate. Si totusi, poate sa faca altceva. El o inchide pe Sevval in beci, ca sa vada si ea cum e. E singurul lucru care ii vine pe moment. Ce va urma pentru sotia lui Ahmet? Dar pentru dragul nostru? Pana aflam si noi, haideti pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.