Totul Pentru Familia Mea Episodul 59 Rezumat: Tradarile!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 59 Rezumat: Tradarile apar de unde nici nu se asteapta. Ca de fiecare data, Akif va incerca sa isi salveze propria piele. Iar pentru acest lucru nu va ezita sa dea vina sau sa le puna intr-o lumina proasta chiar pe persoanele pe care, aparent, le iubeste. Probabil v-ati prins deja. E vorba despre ideea lui Akif despre care a inceput sa vorbeasca inca din episodul precedent. Despre ce va urma vom afla si noi din rezumatul nostru de astazi. Daca il considerati util, nu uitati ca il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 59 Rezumat: Tradarile!

Dupa ce Harika a scapat ca prin urechile acului de statul dupa gratii in episodul trecut, acum tanara se pare ca este pusa in fata unei situatii cel putin la fel de grave…Mama ei, Suzan, va pati cam ce a patit si ea. Doar ca, spre deosebire de tanara, femeia va avea de patimit mult mai mult. Iar o iesire rapida, asa cum s-a intamplat in cazul Harikai, nu prea va fi posibila… Insa, care este treaba, de fapt? Am aflat deja ca Akif Atagul a intrat in probleme cu firma. Si nu din acelea usor rezolvabile, ci unele care l-ar putea baga dupa gratii, pe langa faptul ca il lasa fara bani. De faptul ca a facut infarct din cauza socului stim deja.

Si-a revenit si a inceput sa se gandeasca la solutii. Desi s-a uitat la poza cu Suzan cu mila, si-a dat seama ca e singura cale… Practic, el vrea sa o puna pe sotia lui ca tap ispasitor. El sa ramana in libertate, iar ea sa se duca dupa gratii. El se da un pas in spate, iar Suzan preia conducerea firmei, ca sa fie ea cea acuzata. Pentru ca i se pare cel mai bun plan. Daca situatia ar fi invers si ar intra el in locul ei, cum ar putea Suzan sa stie sa-l scoata? Asa, el mai are niste relatii, niste planuri, niste idei si sigur va putea sa o readuca langa el in scurt timp. Insa, pentru moment, Suzan trebuie sa-l asculte si sa aibe incredere in el. Doar ca femeia nu intelege si se supara teribil pe Akif. La ce stare aiurea i-a provocat acest gest al lui Akif, e foarte probabil ca Suzan sa nu mai vrea sa auda de el, chiar daca va fi scoasa repede.

Noi dusmani

Akif insa nu isi da seama ca pe langa aceasta problema cu Suzan, va mai avea de rezolvat si altele. In lumea in care se invarte el, vestile circula repede. Astfel, multa lume afla de situatia de la firma lui. Printre acestia sunt si partenerii sai de afaceri, care, dupa ce intra in posesia acestor informatii, isi spun ca trebuie sa isi recupereze de la Atagul pana la ultimul ban. Ei nu au timp sau chef sa il astepte pe el. Isi vor inapoi investitiile pe care le-au facut cu singurul scop de a avea profit. Asa ca tatal lui Doruk va trebui sa fie cu ochii in patru, pentru ca furia celor ce au dat bani si se vad pusi acum in aceasta situatie din cauza lui e posibil sa nu fie prea toleranti…

Dupa ce vede situatia in care Akif a pus-o pe mama ei, Harika isi spune ca nu mai trebuie sa petreaca nicio secunda pe langa acel individ oribil. Asa ceva nu se face. Ea pleaca fara sa se uite inapoi. Insa isi da seama rapid ca nu prea are unde sa se duca. Singura ei varianta ar fi…la Ogulcan. Insa, dupa ce i-a facut din cauza lui Emir, nu stie daca acesta o va primi. Si totusi, negasind alta varianta, ea se afiseaza la usa dragilor nostri, plangand. Si, dupa cum era de asteptat, Omer o primeste la ei.

Ayla si Nebahat afla

Cele doua femei cu care lucreaza acum Akif afla de asa-zisele sale planuri si incep sa isi puna intrebari. Practic, pot ajunge si ele foarte usor in vizorul sau. Si, la fel cum Suzan are acum de patimit fiind total nevinovata, asa si ele pot intra in probleme din cauza individului, cu firma lor de cosmetice. Intre timp, fata acesteia are probleme in a se acomoda cu locuitul la cocioaba. A crezut ca va putea rezista, insa aceasta viata nu pare sa fie pentru ea… Sunt prea multe greutati. Iar ea nu vrea decat sa traiasca in bogatie.

Dragii nostri primesc intre timp o vizita cel putin ciudata. O femeie draguta la prima vedere ajunge la ei la usa, crezand ca a dat peste familia ei. Ea are si o geanta cu bani pe care o poarta. Se numeste Sevgi si s-ar parea ca e tare derutata. Teoretic, vazand banii si varsta pe care o are femeia, Omer ar fi putut profita, luandu-i banii. Insa nu, al nostru chiar a invitat-o inauntru, sa se refaca. Dupa, si-a dat seama ca trebuie s-o duca la politisti, sa vada ei care e treaba. Insa, cand sa ii spuna lui Sevgi acest lucru, batranica a adormit. Asa ca Omer si-a zis ca trebuie sa ii mai acorde putin timp. Poate dupa ce se va trezi, va fi mai dornica sa discute cu politistii si sa vada ce va face pe mai departe.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 59 Rezumat: Harika afla

Sengul, care s-a angajat la Ayla si Nebahat, mai prinde diverse franturi de discutie si vorbeste ulterior cu Harika. Ii spune ca, din ce a inteles ea, Akif nu a vrut sa renunte la avere. De aceea a dat-o in primire pe Suzan. Atunci Harika isi da seama ca vorbele sale cum ca o va scoate cat de repede pote pot fi desarte. El nu a vrut decat sa stie ca punandu-si proprietatile pe numele lui Nebahat, va putea sa le pastreze, pana la urma. Asa ca, de ce ar mai cheltui timp si bani sa o scoata pe Suzan de dupa gratii?

Tanara afla si ea de geanta cu bani a lui Sevgi. Si incepe sa se gandeasca din ce in ce mai serios la ea. Ce ar fi daca ar lua-o, ca sa ii plateasca mamei ei cautiunea? Gandurile ei incep sa devina din ce in ce mai diverse. Si totusi, daca s-ar duce cu toti banii acestei batranici la Suzan si ar scoate-o afara, ele tot in saracie ar trai. Despre Akif probabil ca nu mai poate fi vorba, pentru ca Suzan nu ar mai vrea sa auda de el. Asa ca tanara se gandeste, de ce sa nu ia banii aceia si sa plece undeva, departe? Da, doar ea. Sa inceapa o noua viata. Va fi singura, intr-adevar. Dar va avea si bani sa traiasca la nivelul pe care si-l doreste. Ce va urma pentru Harika vom afla si noi. Pana atunci, haideti si pe Facebook, unde discutam despre ce se intampla in Totul Pentru Familia Mea.