Totul Pentru Familia Mea Episodul 60 Rezumat: In sfarsit, au si ei noroc!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 60 Rezumat: In sfarsit, au si ei noroc! Stim ca in ultima vreme, dragii nostri parca au avut parte de rele si atat. Acum insa, se pare ca le vine si lor niste noroc. Ba chiar am putea spune ca…le bate la usa. Veti intelege din randurile urmatoare la ce ne referim. Gata, incepem rezumatul nostru de astazi. Daca il considerati util, stiti deja ca am aprecia daca l-ati da mai departe pe Facebook, sa ne simtim si noi bine ca ne citeste din ce in ce mai multa lume.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 60 Rezumat: Decizia Harikai

Stim deja ce a facut Akif in legatura cu Suzan. A bagat-o la inaintare, ca sa stea el linistit acum. Desigur, nu e nici el pe cat de relaxat si-ar dori, caci la scoala deja au inceput sa apara fel de fel de persoane care ar vrea sa discute cu el, daca ne intelegeti. In episodul 59 din Totul Pentru Familia Mea a reusit sa scape de vreo doi indivizi, datorita lui Tolga.

Insa, cat va mai putea face asa? Suzan sta si asteapta, sperand ca totusi Akif nu a pacalit-o in niciun fel. Harika se simte din ce in ce mai deznadajduita. Parca nu ar mai avea pe nimeni. Si, in plus, nu mai vrea sa stea in saracie. Incepuse sa ii placa faptul ca aveau din nou bani, dar acum, din cauza lui Akif, se pare ca lucrurile s-au schimbat.

O batranica si o geanta cu bani

Dupa cum va spuneam si mai devreme, pentru dragii nostri apare un noroc care…efectiv le bate la usa. Este vorba despre o batranica destul de simpatica, pe nume Sevgi. Ea apare de nicaieri la usa la Asiye, Omer si restul si aproape ca il ia la rost pe al nostru pentru ca sta in usa in loc sa ii ia geanta din mana. Omer va dati seama ca se uita putin surprins, mai ales ca batranica a intrat in cocioaba de parca ar fi fost la ea acasa. Si Asiye este surprinsa. Harika nu prea, insa, in clipa in care vede ce are Sevgi in geanta aceea, e tare atenta.

La cati bani se afla in ea, e si normal… Insa, ai nostri nu inteleg nimic. Cine este aceasta femeie? Ce vrea? Si de ce a venit la ei? Pana la urma, inteleg ca ea ii confunda cu niste rude de-ale ei sau ceva asemanator. E cam singura idee plauzibila care le trece prin cap. Si totusi, poate ca venirea ei cu acea geanta cu bani poate fi un lucru bun.

Nebahat si Ayla sunt atente

Gozde le ajuta pe Ayla si pe Nebahat sa nu ia plasa. Ea isi da seama ca Akif este in prezent intr-o postura foarte buna pentru el si nu atat de buna pentru ele doua. De ce? Pai, Akif poate in orice clipa sa le faca rau, asa cum s-a intamplat si cu Suzan. Degeaba au chicotit ele pe sub mustati pentru ce i s-a intamplat rivalei lor. De la Gozde, ele afla ca li se poate intampla si lor foarte usor. Si nu vor avea habar decat can va fi prea tarziu. Trebuie sa faca ceva pentru a-i lua dreptul de semnatura lui Akif. Iar Sengul e posibil sa le ajute fara sa isi dea seama…

Si ca tot vorbim de Sengul, aceasta sta de vorba de Harika si ii spune ca situatia nu este atat de usoara in legatura cu Suzan. Akif sa gandit doar la el si la bani, de aceea a si facut schema aceasta… Atunci tanara pica pe ganduri…Banii acestei batranici care a venit de nicaieri ar putea sa fie de ajuns pentru a o scoate pe mama ei. Insa, dupa ce o scoate…ce va urma? Ea si Akif probabil ca nu vor mai fi sot si sotie. Ceea ce inseamna ca se vor intoarce amandoua in saracie. Iar ea pur si simplu nu mai poate sa suporte ideea de saracie. Vrea si ea sa aiba viata de dinainte, unde banii nu reprezentau vreo problema. Si unde avea tot ce isi putea dori, cand isi dorea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 60 Rezumat:Decide sa plece

Asa ca stiti ce face? Se gandeste sa o elibereze pe Sevgi de povara acelei genti pline cu bani. Cu alte cuvinte, vrea sa o ia si sa fuga cu ea. Insa nu indreptandu-se spre Suzan, ci in alte locuri. Nici ea nu stie prea bine unde. Insa tot ce vrea acum e sa poata sa cheltuie banii aceia pentru ea, pentru a vedea din nou cum e sa fii bogata.

Practic, vrea sa repete greseala pe care a facut-o cu banii aceia ai lui Tayfun, daca va mai aduceti aminte din episoadele trecute. Pana la urma, ar face tot ce se poate pentru a vedea si ea din nou cum e sa nu duca grija banilor. Sa se rasfete zi de zi. Si totusi, cu Suzan ce se va intampla, daca ea alege sa plece in lume cu toti banii?

Vine si vecinul

Ea le lasa dragilor nostri un bilet in care teoretic explica de ce a facut ce a facut. Iar Omer incepe sa il citeasca. Nici bine nu apuca sa il termine, ca apare in peisaj Sevgi cu cineva care, din cate se pare, ar fi vecinul acesteia. El le explica alor nostri cam cum sta situatia. Aparent, Sevgi a ramas singura, dupa ce sotul ei s-a dus. Ea a hotarat sa ii scoata toti banii acestuia si de niste timp, se cam plimba cu ei prin oras asa, fara sa stie exact unde se duce.

Problema este ca Omer trebuie acum sa ii spuna dansei ca… nu mai exista acea geanta cu bani. Ce va urma? Se va intoarce totusi Harika sa salveze situatia sau nu? Va deveni acest asa-zis noroc cu batranica cu bani tot un ghinion pentru ai nostri? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.