Sezonul 3 din serialul turcesc Hercai a primit unda verde!

Sezonul 3 din serialul turcesc Hercai a primit unda verde! Se pare ca personajele vor mai poposi pe ecrane pentru cel putin inca un sezon. Zilele acestea a fost data si vestea aceasta, care ii bucura pe multi pasionati de intamplarile din serial. In cele ce urmeaza, va vom spune de unde am aflat acest lucru.

Serialul turcesc Hercai e un fenomen si pe TV si in online

Sezonul 3 din serialul turcesc Hercai

Sezonul 3 din serialul turcesc Hercai

Mai trebuie sa va spunem faptul ca serialul turcesc Hercai e un adevarat fenomen in Turcia? Da, daca nu stiati deja, fiecare episod are audiente uriase, care i-ar face invidiosi pe multi dintre competitorii directi. Totul datorita povestii diferite fata de restul, a chimiei protagonistilor, dar si a schimbarilor surprinzatoare, care ii pot prinde usor cu garda jos pe telespectatori.

Pe langa numerele din industria TV, Hercai se bucura si de o popularitate excelenta in mediul online. Recent, canalul de YouTube oficial al serialului a ajuns la impresionanta suma de 1 milion de abonati. E o performanta pentru orice fel de productie de pe TV.

Daca ar fi sa ne gandim acum, rapid, ce alt serial turcesc a mai ajuns la asemenea cifre, ne-ar fi putin greu sa va dam mai mult de un singur exemplu. Ar fi Yasak Elma/Pretul Fericirii si…cam atat. Sigur, nu ne dam atotstiutori. Poate exista si altele, pe care nu ni le putem aminti noi acum, pe moment. Daca stiti si voi altele, ni le puteti spune in sectiunea de comentarii de la finalul acestui articol.

Sezonul 3 din serialul turcesc Hercai a primit unda verde!

Ei bine, cu ocazia implinirii a 1 milion de abonati, producatoarea serialului Hercai s-a gandit sa tina un fel de conferinta de presa. Altfel spus, ea i-a rugat pe fani sa puna cele mai bune intrebari, la care ea va raspunde. Printre numeroase detalii despre continuarea serialului, soarta personajelor, dar si altele, a venit, evident si intrebarea ”Va mai fi si sezonul 3 din Hercai?”.

Cand au auzit intrebarea…toti fanii au incremenit. Abia asteptau raspunsul. Din fericire, el a fost unul pozitiv. Banu Ardeniz a dat vestea cea mare: se face si sezonul 3 din serialul turcesc Hercai. De cum au auzit, toti s-au bucurat si s-au si linistit. De acum, ei pot urmari cu si mai mare interes noile episoade, stiind ca sfarsitul serialului nu se apropie.

Vazand cat de bun e serialul turcesc, stam si ne intrebam: cand apare Hercai in Romania? S-ar putea difuza primul sezon, care e deja terminat. Sau poate se asteapta sa se termine si sezonul 2 si abia apoi se va cumpara licenta pentru amandoua? Nu stim, insa de indata ce aflam, va anuntam cand se va alatura listei de seriale turcesti difuzate in Romania. Daca doriti sa fiti printre primii care afla, va puteti abona la articolele noastre.