Serialul turcesc Destainuiri se muta pe Kanal D2!

Serialul turcesc Destainuiri se muta pe Kanal D2! Este o schimbare cat de cat asteptata, avand in vedere performantele acestei productii, care se pare ca a avut si continua sa aibe o istorie tare zbuciumata la noi in Romania. Detalii despre acest subiect avem si noi in randurile urmatoare, desigur.

Serialul turcesc Destainuiri se muta pe Kanal D2!

Serialul turcesc Destainuiri se muta pe Kanal D2

Serialul turcesc Destainuiri se muta pe Kanal D2

Destainuiri a fost un serial care cu siguranta ca va ramane in mintile multor fani ai serialelor turcesti. Si nu neaparat din cele mai bune motive. Initial, s-a anuntat a fi un serial revolutionar, deoarece avea sa fie dublat in romana, nu subtitrat, ca restul serialelor. Dupa cate episoade, lucrurile s-au schimbat. Lumea pur si simplu s-a aratat revoltata si a cerut sa se renunte la dublaj, in favoarea subtitrarii. Asa s-a si facut, insa aparent, n-a fost atat de buna nici aceasta miscare. Serialul a continuat sa aduca audiente sub asteptari, fapt pentru care nu avea cum sa ramana la aceeasi frecventa de difuzare.

In ultimul timp, se difuza lunea, dupa Totul Pentru Familia Mea si pana tarziu in noapte. Insa, cat sa te si uiti la TV in mijlocul noptii? Multa lume dupa ora 12 noaptea nu se mai uita la TV, ci se pregateste pentru a 2-a zi. Unii merg la lucru, altii la scoala sau altii pur si simplu au alte treburi de dimineata si nu isi pot permite sa ramana atat de tarziu in fata micilor ecrane. De aceea, era de asteptat ca nici in acest slot din grila sa nu faca cine stie ce audienta. Acum, se pare ca lucrurile se schimba din nou.

Doua zile pe saptamana

Astfel, serialul Destainuiri se muta pe Kanal D2, cel mai nou post de televiziune al trustului Dogan. Acesta se va putea vedea in fiecare duminica, de la ora 22:30 si luni de la ora 23:00. Nu stim de ce intr-o zi la o ora si in alta la alta ora, ce-i drept… Cu alte cuvinte, tot destul de tarziu, din pacate pentru fanii acestei productii. Asadar, nu se stie ce audienta va putea sa aiba nici aici. Si mai este o problema: inca sunt multi telespectatori care spun ca pur si simplu nu pot sa gaseasca postul de televiziune Kanal D2 in grila TV. Asadar, unii dintre ei, desi poate ar vrea sa urmareasca serialul, nu au unde.

Pentru multi, aceasta mutare era una asteptata. Atunci cand nu performeaza vreo productie, e normal sa se tot schimbe si sa se tot puna la alte ore. Asta, pana isi gaseste acel loc in care sa performeze. Va fi Kanal D2 locul in care serialul Destianuiri va avea totusi o audienta mai buna? Ramane de vazut. Pe noi ne gasiti si pe pagina de Facebook, sa stiti. Voi o sa va uitati la serial, acum va se va difuza pe postul de televiziune Kanal D2?