Serialul turcesc Alegerea: Prezentare si Rezumat

Serialul turcesc Alegerea este cea mai noua poductie de acest gen care se va vedea pe micile ecrane din Romania. Povestea, care este una deosebita, iar faptul ca unele personaje sunt interpretate de actori deja cunoscuti fac din acest serial unul pe care cu siguranta ca nu trebuie sa il ratam. De exemplu, il avem pe actorul Halit Ergenc, cel pe care il stim prea bine din productii precum Suleyman Magnificul sau Patria Mea Esti Tu. Noi ne-am gandit sa va facem un rezumat al actiunii, sa stiti dinainte despre ce ar fi vorba. Acestea fiind spuse, haideti sa ii dam drumul.

Serialul turcesc Alegerea: Noua aventura

Serialul turcesc Alegerea

Serialul turcesc Alegerea

Legaturile dintre personaje sunt de multe ori cele care fac diferenta intre un serial reusit si unul care, pana la urma, nu reuseste sa ajunga pana la sufletele telespectatorilor. In serialul turcesc Alegerea, pe langa dragostea care va exista invariabil intre un el si o ea, vom vedea si ce inseamna iubirea unui parinte fata de propriul copil. Protagonistul va trece prin tot felul de incercari, in speranta zilei cand ii va putea spune copilasului sau: „Gata, te-am salvat, in sfarsit!”

Irfan, caci asa se numeste cel a carui aventura o vom urmari, are un baietel tare simpatic. Din pacate, zambetul sau inocent este de multe ori nevoit sa ii dispara de pe fata gingasa, din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta. Pentru a-i asigura un stil de viata decent, tatal lui se lupta zi de zi. El stie sa lucreze cu cifrele, facand performanta in domeniul economiei. Din pacate insa, intr-una din zile, este demis. Si nu din vina lui, ci dintr-un motiv cat se poate de aiurea. Atunci incepe adevarata lupta.

Lupta grea

Desi banii poate nu erau intotdeauna suficienti, macar Irfan avea o siguranta ca ii poate lua toate cele necesare luminii ochilor lui. Insa, upa demitere, situatia a devenit din ce in ce mai neagra, din pacate. Si sotia acestuia e alaturi trup si suflet de ei. In timp ce Irfan tot cauta sprijin intr-o parte, ea e in cealalta, sperand sa gaseasca pana la urmap e cineva care sa ii ajute. Doar ca sotul ei intra in niste belele. Cand te preseaza timpul si lipsa banilor, judecata poate sa te paraseasca si ajungi sa faci ce nu ai fi facut vreodata.

Eda, caci asa se numeste sotia lui Irfan, reuseste sa dea de niste franturi de ajutor de la Egemen, unul din prietenii din copilarie. Insa, intr-o calatorie atat de grea ca si a lor, se vor gasi si destui binevoitori cu ghilimelele de rigoare. Iar cei 2 soti vor trebui sa stie ce sa faca si mai ales, cand sa faca. Altfel, baietelul lor nu va avea nicio sansa.

De pe Internet pe TV

Spre deosebire de alte seriale turcesti, Alegerea nu a inceput la vreun post de televiziune. Primele episoade s-au putut viziona exclusiv pe Internet. Aici ne referim la primul sezon al serialului. Nu au fost foarte multe episoade, sa stiti. Adica, spre deosebire de altele, care uneori puteau avea si cateva zeci de episoade, Alegerea a avut doar 13 episoade in primul sezon. Insa, vazand ca e popular, posturile de televiziune au inceput sa se intereseze de el.

Astfel, al 2-lea sezon al serialului turcesc Alegerea s-a vazut pe TV. Postul Star a luat licenta de difuzare si a finantat un al 2-lea sezon. Din pacate, audientele nu au fost chiar cele mai bune, fapt pentru care sezonul s-a incheiat dupa doar 7 episoade. Nici pe contul de Instagram vedem ca nu are atat de multi urmaritori. Astfel, putem spune ca serialul Alegerea are 20 de episoade in total. Desigur, la noi pe TV e posibil sa fie mai multe. Unele posturi aleg ca dintr-un singur de episod de 2-3 ore sa faca fie unul jumatate, fie 2. La noi in Romania, Alegerea a inceput sa fie difuzat de Antena 1. Insa, serialul va continua pe Happy Channel, de la ora 20. Il veti urmari?