Care actrita din Turcia are cel mai frumos par?

Care actrita din Turcia are cel mai frumos par? Se pare ca exista un premiu pentru aceasta caracteristica, iar zilele acestea el si-a gasit si castigatoarea. Cea care a reusit performanta de a obtine acest titlu este una dintre actritele pe care cu siguranta ca le stiti. A jucat intr-unul dintre cele mai populare seriale turcesti din ultima vreme. Si, in timpul in care productia a rulat pe micile ecrane din Romania, numele erai se afla pe buzele tuturor. Haideti sa vedem despre cine este vorba.

Care actrita din Turcia are cel mai frumos par?

Care actrita din Turcia are cel mai frumos par

Care actrita din Turcia are cel mai frumos par

Premiile exista de cand lumea. Ele sunt dovada ca o persoana a excelat intr-un anumit domeniu sau are diverse caracteristici care il fac demn de o recunoastere. Exista premii pentru actorie, premii pentru interpretare si altele. Insa, v-ati fi gandit vreodata ca poate sa existe si un premiu pentru…cel mai furmos par? Se pare ca, in Turcia, e unul dintre cele mai ravnite. De ce? Pai, daca stam sa ne gandim, e cat se poate de simplu. Actorii, la fel ca si influencerii, de altfel, traiesc din imagine. Cu cat apari mai des si iti sunt recunoscute meritele, cu atat mai mult poti primi propuneri de campanii.

Si va dati seama ca cea careia ii este dat acest premiu, va primi rapid propuneri de la sampoane si alte produse de par, pentru a colabora. Asa ca, una peste alta, nu e un premiu de neglijat. Chiar daca, la prima vedere, multora dintre noi ni s-ar parea asa.

Irem Helvacioglu e castigatoarea

Irem Helvacioglu are cel mai frumos par

Irem Helvacioglu are cel mai frumos par

Sa trecem si la subiect. Actrita din Turcia care a obitnut premiul pentru cel mai frumos par este nimeni alta decat Irem Helvacioglu. Noi, romanii, o stim mai ales datorita rolului sau din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Aici, ea a jucat-o pe Nefes, protagonista. Ne aducem aminte cat de chinuita era ea de catre Vedat si prin cate a trecut pana sa o salveze Tahir.

In realitate, Irem Helvacioglu este tot rezervata, insa cu siguranta mult mai vesela decat Nefes. Iar acum, iata ca are inca un motiv de a fi fericita: faptul ca a primit acest premiu, care, cu siguranta ca o va ajuta in cariera.o putem vedea pe actrita, alaturi de premiul ei, pe contul de Instagram. Aici, sa stiti ca s-au strans destui fani ai acesteia. Are nu mai putin de 3.6 milioane de urmaritori.