Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat

Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat: E timpul sa pasim in ultima peripetie a dragilor nostri. Povestile preferatilor nostri ajung la sfarsit. Insa, cum se va termina totul? Va fi dramatic finalul sau, din contra, unul care sa ne lase impacati? Raspunsurile le vom afla pe parcursul prezentului rezumat. Inainte sa incepem, tinem sa va spunem ca, in cazul in care gasiti rezumatul util, nu ezitati sa il si distribuiti.

Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat: Discutia dintre Demir si Burak

Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat

Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat

Ah, parca mai ieri ca scriam articolul in care va anuntam ca incepe serialul Ramai Langa Mine. Iar acum, iata-ne ajunsi la ultimul episod… Burak si Demir au parte de o discutie serioasa. Demir nu intelege de unde pana unde au aparut problemele la firma lor. Vazand ca nu prea are cum sa minta, Burak ii spune ca sunt sanse mari ca Yildirim sa se afle in spatele acestor fapte. Parca de mult uneltea o razbunare. Si degeaba au incercat Eyul si cu el sa il faca pe acesta sa se potoleasca, utilizand fotografiile pe care le au…

Cand aude, Demir se enerveaza, pentru ca poate, daca ar fi stiut dinainte, altfel ar fi putut pune problema. Asa ca ii spune lui Burak ca, data viitoare cand ii mai vin idei de genul, poate ca ar fi o idee buna sa vina si la el. Apoi isi spune ca trebuie sa aiba o discutie fata in fata cu Yildirim. Intai de toate, se asigura ca Burak nu va mai cauza probleme si il trimite la cafenea, sa mai stea de vorba cu cei de la firma. Poate reuseste sa le ridice si moralul putin, ca n-ar fi rau.

O seara romantica

Demir are de gand sa lase pentru scurt tip problemele de la firma in urma. Se gandeste si la Selin. Asa ca, in acea seara, ei petrec niste clipe relaxate, total opuse fata de ceea ce va urma in vietile lor. Intre timp, Eylul il gaseste la firma pe Burak intr-o stare nasoala, caci a luat ceva la bord, daca ne intelegeti. Vazandu-l asa, ea isi da seama ca trebuie ajutat. Altfel, se va ajunda de unul singur intr-o groapa de unde e posibil sa nu il mai poata scoate nimeni niciodata. Dar…ce ar fi daca ei 2 ar da startul unei noi firme? Poate vietile lor ar fi mai bune…

A 2-a zi insa, Demir vine si cu vestea ca Artemim, firma pentru care lucrau toti, va trebui sa isi inceteze activitatea. Angajatii isi iau ramas bun. Ei incep sa se gandeasca la urmatorul pas pe care il vor face in vietile lor. Muharrem tine sa ii anunte ca oriunde s-ar duce si orice ar face, sa tina minte un lucru: toti sunt invitati la nunta lui. Vedat o angajeaza pe Merve la sera lui, iar Ayda si Ibo raman unul langa celalalt la cafenea.

Ramai Langa Mine Ultimul Episod Rezumat: Nunta lui Muharrem

Pana la urma, are loc si nunta lui Leyla si Muharrem, spre bucuria tuturor. Aici au loc si alte lucruri, pe langa oficializarea relatiei dintre cei 2, desigur. Burak si Eylul vin si ei si aici iau decizia vietii lor. Cel mai bine e sa plece departe de griji, in Londra, unde vor incepe o noua aventura. Pe langa acest lucru, surpriza lui Demir pentru Selin si a lui Selin pentru Demir se cam pierd, deoarece nici ei nu s-au gandit prea bine unde sa le puna, trebuie sa recunoastem. Demir i-a luat un inel de logodna si i l-a legat lui Karamuk de gat. In acelasi timp, Selin i-a luat lui Demir o harta a intregii lumi si a legat-o de testoasa pe nume Mosyo.

Cand totul pare pierdut, Ibo reuseste sa il gaseasca pe Karamuk. Iar Moso apare singura in peisaj. Si uitati asa, dragii nostri reusesc sa isi faca surprizele unul altuia. Si dupa ce fiecare isi primeste cadoul se intampla si ce multi dintre noi probabil ca asteptam de mult timp: Demir o cere de nevasta pe Selin. Desigur, aceasta accepta si vine si cu o propunere interesanta. Ce ar fi sa faca ei o calatorie luuunga de tot si sa vada toata lumea, din postura de sot si sotie? Si asa se termina si superbul serial turcesc Ramai langa mine. Nu uitati ca va asteptam si pe pagina de Facebook a site-ului nostru.