Prietene in realitate, dusmance in serialul Pretul Fericirii

Prietene in realitate, dusmance in serialul Pretul Fericirii! Chiar daca pe parcursul episoadelor, intre cele 3 au existat tot felul de intrigi si de animozitati, iata ca indragitele actrite care le joaca pe nder, Sahika si Yilmaz se inteleg super bine in realitate. Haideti sa aflam mai multe detalii.

 

Prietene in realitate, dar dusmance in serial

Prietene in realitate

Prietene in realitate

Ele petrec mult timp pe platourile de filmare. Astfel, de la banala relatie de colegialitate de la care au pronit la inceputul proiectului, s-a ajuns la o prietenie in toata regula. Eda Ece, actrita care o joaca pe Yildiz si Sevval Sam, interpreta lui Ender au acceptat-o repede in echipa pe Nesrin Cavadzade sau Sahika, asa cum o stim noi din serial.

Dupa cum bine stim, Yildiz si Ender au fost in Pretul Fericirii inca din primul sezon. Asadar, era de la sine inteles ca pana cand a aparut Sahika in peisaj, ele erau deja prietene bune. Insa, nu au lasat-o nici pe ea in urma. Nesrin a simtit caldura din partea lor si a intrat repede in gasca.

Nu le poti desparti

In prezent, ele petrec foarte mult timp impreuna. Sunt prietene in adevaratul sens al cuvantului. Se duc peste tot, de la sesiunile de shopping si pana la alte evenimente. Diferenta de varsta dintre cele 3 nici nu se simte. Initial, fanii se asteptau ca Sevval Sam sa fie putin mai distanta. Nu de alta, dar e…cea mai mare din grup, daca e sa referim strict la varsta. In timp ce interpreta lui Ender se apropie de 50, actrita care o joaca pe Yildiz abia a facut 30 si ceva de ani. Adica am putea spune ca intr-adevar, exista o diferenta vizibila.

Pe scurt, Eda Ece, la cei 32 de ani ai sai este si mezina grupului. Apoi vine Nesrin Cavadzade, care are 40 si ultima, dar nu cea din urma este Sevval Sam, care are 49 de ani. La prima vedere, ai spune ca 3 femei intre care diferenta de varsta se apropie de 10 ani nu au cum sa fie asa de bune prietene. Iata insa ca actritele din Pretul Fericirii par sa fie exceptia de la regula.

A inceput si la noi sezonul 4

Va pare bine ca cele 3 sunt prieten in realitate, nu dusmance la fel ca in serialul turcesc? Ne puteti spune parerile si pe pagina de Facebook, sa stiti. Aici, toti cei care iubesc Pretul Fericirii discuta despre ce s-a mai intamplat. A inceput in cele din urma si sezonul 4 la noi in Romania. Daca nu ne inselam, sezonul 3 s-a terminat in urma cu vreo 3 ani.

Unii dintre fani s-au plans ca, avand in vedere timpul dintre sezoane, deja au uitat multe subtilitati care ne-au facut deliciul in primele sezoane. Insa, usor, usor, ne aducem aminte tot ce a facut de la inceput serialul Pretul Fericirii un adevarat fenomen privind audientele. In prezent, le putem urmari pe Yildiz, Ender si Sahika de miercuri si pana sambata, de la ora 20 in sezonul 4, care se anunta a fi unul palpitant pentru toate personajele. Suntem curiosi ce parere aveti pana acum de acest sezon. Adica, daca va place la fel de mult ca primele sau nu prea.