Pretul Fericirii Episodul 121 Rezumat: Yildiz l-a inselat pe Cagatay?

Pretul Fericirii Episodul 121 Rezumat: Yildiz l-a inselat pe Cagatay? Se pare ca lucrurile pe care le stiam e posibil sa se rastoarne de-a dreptul. Divrtul dintre draga noastra si Cagatay se pare ca este in toi. Si nu vor lipsi surprizere, presarate cu atentie, tocmai ca sa ne faca sa stam lipiti de micile ecrane. Si totusi, ce se intampla in acest episod? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi.

Pretul Fericirii Episodul 121 Rezumat: Ce cauta Kumru acolo?

Faptul ca fix amanta lui Cagatay a aparut la procesul de divort a reprezentat o surpriza, in episodul 120. Si culmea, ca ea nu a venit ca o simpla spectatoare sau fara vreun motiv anume. Avocata lui Yildiz a adus-o ca sa fie… de partea lui Yildiz. Da, stim, nici noi nu mai intelegem nimic, insa asa se pare ca au stat lucrurile. Avocata lui Yildiz chiar a fost bucuroasa cand si-a dat seama pe cine are pe post de martora. Yildiz insa nu ii impartaseste bucuria si pleaca nervoasa din sala.

Decat sa castige procesul de divort ajutata fiind de Kumru, mai bine nu mai divorteaza deloc, isi spune draga noastra. Dogan isi vede intre timp de treaba lui. El isi doreste sa puna mana pe cat mai multe actiuni de la firma. Cagatay trebuie sa ia o decizie si, sper Dogan, aceasta va fi una benefica pentru el. Practic, in timp ce fata lui asteapta sa vada daca si in ce fel se va putea impaca cu Cagatay, el vrea sa faca bani. Incepe sa in constranga pe Cagatay. Vrea sa o faca si pe Ender sa ii dea lui actiunile ei. Si-ar dori ca si Yildiz sa faca la fel. Doar ca a noastra ii spune ca ar fi pacat sa nu aiba ea insasi grija de toate actiunile lui Halit Can…

Si totusi…

Pentru a ramane in Consiliul de Administratie, toti cei dornici trebuie sa vina cu niste bani. Ca na, altfel nu si-ar putea mentine acest statut. Yildiz nu are de unde sa dea atatia bani de cat e nevoie pentru a ramane si ea in acest Consiliu, asa ca apeleaza la Omer. Acesta o duce la bancherul propriei familii, ca sa discute si sa vada cam cum ar putea sa o ajute in aceasta privinta.

Kumru afla repede de la Omer despre acest lucru. El se pare ca nu o face din rautate, ci pur si simplu nu isi da seama ca aceasta informatie ar putea-o ajuta pe Kumru in lupta ei impotriva lui Yildiz. Va dati seama ce fericita este Kumru atunci cand afla ca Yildiz are probleme de acest gen si, practic, are nevoie de niste bani.

Intalnirea de la hotel

Bancherul lui Omer se pare ca nu o poate primi pe loc. De aceea, draga noastra trebuie sa mai astepte un timp pana cand sa poata discuta pe indelete despre ce presupune cererea ei si ce se poate face in acest sens. Ea chiar isi doreste sa ramana in Consiliul de Administratie… Problema insa este ca acum Kumru, afland de nevoia ei, face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ii face probleme. Si nici n-o sa va vina sa credeti la ce s-a gandit tanara. In primul rand, si-a zis ca asa-zisa intalnire dintre rivala ei si bancher, trebuie sa aiba loc la hotel.

Ea a facut in asa fel incat Yildiz sa astepte mai mult decat ar fi trebuit pana sa poata vorbi cu bancherul. Teoretic, a noastra probabil ca nu ar fi acceptat asa ceva si ar fi renuntat la idee. Doar ca, avand in vedere situatia in care e si nevoia imediata de bani, Yildiz accepta orice. Si pe asta mizeaza si Kumru, va dati seama.

Pretul Fericirii Episodul 121 Rezumat: Yildiz si Dogan

Dupa ce se asigura ca Yildiz va fi la hotel, Kumru isi incepe cea de-a 2-a parte a planului ei. Face in asa fel incat Dogan sa trebuiasca sa vina si el la hotel, din cauza unei probleme aparute la casa. Pana aici, parca nu prea intelegeti care e schema, nu? Ei bine, Kumru vrea sa faca lucrurile sa para astfel incat tatal ei si cu Yildiz s-au intalnit la hotel cu alte planuri, daca ne intelegeti. Tanara vrea sa il faca sa creada pe Cagatay ca propria lui sotie a ajuns sa il insele cu un barbat mult mai in varsta…

In prima faza, i se pare o simpla minciuna lui Cagatay. Insa va dati seama ca undeva in adancul sufletului sau tot simte nevoia de a afla daca exista si vreun sambure de adevar sau nu prea… Asa ca il pune pe Sedai sa vada pe unde este Yildiz. Si cand acesta afla ca tanara se duce la hotel, Cagatay este convins ca pana la urma, nu l-a mintit Kumru. A 2-a zi, la procesul de divort, Yildiz il aude cand spune ca s-a razgandit. Acum vrea sa divorteze de ea. Insa, cand spune si motivul, toti raman surprinsi. Cagatay le spune celor prezenti ca Yildiz l-a inselat si de aceea vrea sa divorteze. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook.