Numele meu este Züleyha, un nou serial turcesc incepe in Romania!

Numele meu este Züleyha este un nou serial turcesc, ce ne va bucura in curand, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Postul de televiziune Kanal D a oferit un comunicat de presa prin care anunta pregatirile pentru aceasta noua super productie ce ne va fascina cu siguranta.

In cele ce urmeaza, va vom spune pe scurt cateva detalii. Sunteti pregatiti? Urmeaza sa fim martorii unei noi povesti de iubire, care va face deliciul serilor petrecute in fata micilor ecrane. Insa, mai multe detalii, in continuare.

Un nou serial turcesc ce incepe in Romania!

Numele meu este Züleyha

Numele meu este Züleyha

Pe langa Gulperi si Patria mea esti tu!, postul de televiziune Kanal D ne va oferi inca o productie. De data aceasta, e vorba de una putin mai lunga decat Gulperi, din punct de vedere al numarului de episoade. Va vom da mai multe detalii in articolul dedicat, unde povestim despre personaje, sezoane si tot ce trebuie.

Pana atunci, putem sa va spunem detaliile de baza, ce tin de difuzare. Altfel spus, va vom da cateva informatii referitoare la data premierei, dar si la zilele de difuzare ale serialului turcesc. In primul rand, trebuie sa va spunem din start faptul ca serialul nu va incepe anul acesta. Pana la sfarsitul acestui an, ne vom bucura doar de Gulperi si de Patria mea esti tu!

Cand incepe serialul turcesc Numele meu este Züleyha?

Data premierei noului serial turcesc de pe Kanal D a fost setata ca fiind 8 ianuarie. Telespectatorii trebuie sa fie pregatiti, pentru ca din aceasta data, va incepe o poveste cum nu e alta. O poveste in care dragostea devine o lupta in sine, iar cei care vor sa invinga, trebuie sa se uite pe ei.

Pentru inceput, serialul turcesc Numele meu este Züleyha se va difuza de miercuri pana vineri. Cel mai probabil, productia turceasca va ramane la 3 zile de difuzare, pana cand se va difuza ultimul episod din Gulperi. Daca va aduceti bine aminte, asa s-a intamplat si atunci cand a inceput Gulperi

Initial, serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra a ramas cu 2 episoade pe saptamana, apoi Gulperi a primit 4 episoade difuzate saptamanal, iar in cele din urma, dupa ce s-a terminat aventura lui Tahir si Nefes, draga noastra Gulperi a primit permisiunea de a-si spune povestea de luni si pana vineri.

Daca vreti, puteti sa dati un Like paginii de Facebook ”Numele meu este Züleyha”. Aici gasim poze si altele.