Nehir Episodul 9 Rezumat: Vine furtuna!

Nehir Episodul 9 Rezumat: Vine furtuna! Dupa ce adevarul iese la iveala, apar si consecintele, care nu sunt deloc usoare. Nehir se vede pusa intr-o postura de victima, insa sa fie chiar asa? Nazim e suparat, dar parca tot nu poate sa o lase. De Tarik nu mai spunem, ca isi urmareste interesele, fara sa ii pese de cei din jur. Unde vor conduce toate actiunile lor? Ar fi bine sa se pregateasca, caci lacrimile vor cadea ca intr-o furtuna.

Nehir Episodul 9 Rezumat: Consecintele dure

Nehir Episodul 9 Rezumat

Nehir Episodul 9 Rezumat

Dupa cum am aflat deja cu totii din rezumatul episodului 8, in sfarsit se stie adevarul. Gata cu ascunzisurile, gata cu sarada si teatrul. De azi inainte, Nehir a noastra stie cine e adevaratul Nazim. Dar reactia ei este putin ciudata. In loc sa se bucure pentru faptul ca acel barbat care a stat si a ascultat-o si a inteles-o e, de fapt si cel cu care a vorbit pe Internet, ea se supara. Baga placa de victima si isi spune ca a fost mintita, fapt pentru care tot ce simte in acested clipe e frustrare.

Ea decide sa plece si nu doar din acea ipostaza, ci din oras, caci nu mai vrea sa i se spuna neadevaruri. Parca nu mai cunoaste pe nimeni acum. Nazim, naiv ca de obicei, in loc s-o lase in pace, se duce dupa ea. Insa nu apuca sa discute prea multe, caci Politia se pare ca isi face aparitia.Zerrin a fost desconspirata, iar autoritatile au venit sa o ia atat pe ea, cat si pe cei 2 acoliti. Iar daca Nehir ar mai fi ramas pana la capat, si ea ar fi fost dusa acum la sectie si apoi dupa gratii. Asadar, iata inca un lucru pentru care ar trebui sa fie recunoscatoare in totalitate lui Nazim.

Planul lui Nazim

Va dati seama ca Nazim nu are de gand sa o lase pe tanara de izbeliste si se gandeste repee ce sa faca. Primul gand e sa o duca undeva departe, intr-o zona nu atat de circulata. Tanara se duce, insa apoi incepe sa se gandeasca la faptul ca nu e bine ce face. Nu ar trebui sa il bage pe Nazim in treburile ei. Da, trecutul ei e intunecat iar faptele ped care le-a facut de-a lungul timpului sunt urate. Asa ca nu isi doreste sa ii faca rau si lui Nazim, sa creada cineva ca el ar fi vreun complice.

Nazim insa e pregatit sa o ajute pana la capat. Dar chiar si asa, discutiile pe care cei 2 le au in aceste momente de respiro sunt destul de grele. Nehir ii spune ca singurul motiv pentru care l-a acceptat pe Tarik in pat, langa ea, a fost pentru ca a crezut ca e adevaratul Nazim. Pe barbat il dor aceste cuvinte, pentru ca isi da seama cat rau a facut. Practic, i-a oferit-o pe tava, caci tanara, daca l-ar fi cunoscut pe Tarik cel adevarat si cum e el, nu i-ar fi ingaduit atatea…

Nehir Episodul 9 Rezumat: Nici Tarik nu scapa

S-ar parea ca in episodul 9 din Nehir, e vremea arestarilor. De ce spunem acest lucru? Pai, si Tarik ajunge dupa gratii, din cauza Zahrei. Si culmea este ca locul in care, teoretic, va sta niste timp e aproape de Zerrin. Datorita faptului ca timpul trece greu, femeia afla ca el de fapt nu e barbatul de care s-a indragostit Nehir. Si incepe sa isi puna fel de fel de intrebari. De ce au facut acest schimb dubios? Ea isi da seama ca trebuie sa o gaseasca pe fata, caci intra la banuieli uratele…

Si se gandeste cum sa il faca pe acest individ care s-a dat drept acel Nazim, sa o ajute. Si gaseste cel mai simplu mod: ii spune verzi si uscate, cum ca Nehir l-ar iubi pe el. i Tarik cade in capcana, fapt pentru care primul lui gand cand iese e sa o gaseasca pe tanara. Doar ca planul lui va fi mai greu de dus la capat…De ce? Pai, mai stiti raspunsul pozitiv pe carei l-a dat lui Kemal? Fulya si mama acesteia se pare ca tocmai au venit in oras. Si cum Tarik se presupune ca va fi viitorul ginerica, trebuie sa fie si el prezent, nu-i asa? Si mai are inca o problema: Zahra. Pai mai Tarik, daca ti-au trebuit 3 fete deodata, uite ca acum va trebui sa tragi si ponoasele. Vom afla ce va pati tanarul in urmatoarele episoade. Si pana ajungem la ele, va invitam si pe pagina de Facebook.